2023 01 18 001 (1)
Gratis fotoshoot

Alles over de GRATIS fotoshoot bij Holland Fotostudio

Waarom Holland Fotostudio een gratis fotoshoot weggeeft en wat er zo geweldig aan is?

De gratis fotoshoots zijn een fantastische manier om kennis te maken met de professionele en vriendelijke service van Holland Fotostudio. Deze actie geeft je de kans om zonder kosten de kwaliteit en creativiteit van hun werk te ervaren. 

Mimi mambre 416 digitaal

Onze fotografen weten precies hoe zij jou tijdens de fotoshoot op je gemak kunnen stellen, zodat je ontspannen bent, wat essentieel is voor het vastleggen van de beste foto’s. Met verschillende achtergronden en de mogelijkheid om je huisdier mee te nemen, biedt Holland Fotostudio een gepersonaliseerde ervaring die is afgestemd op jouw wensen. Het is mogelijk om met maximaal vier personen deel te nemen aan de gratis fotoshoot, waardoor het een uitgelezen kans is voor gezinnen, vriendengroepen, of koppels om samen een onvergetelijke ervaring te beleven. En vergeet je zelf niet! Jij mag deze fotoshoot dus ook alleen doen, een keer jezelf in het zonnetje laten zetten door een van onze lieve fotografen en je laten stralen! Dat is wat wij doen.

Deze actie is een geweldige kans om zonder financiële verplichting kennis te maken met professionele fotografie. Het is de perfecte manier om te ervaren hoe het is om voor de camera te staan, ondersteund door een team dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt en er op je best uitziet.

Wij zorgen ervoor, dat je veel complimenten krijgt op het resultaat van je gratis fotoshoot!

Prachtige achtergronden

Kijk hoe mooie achtergronden wij in onze fotostudio hebben. Er hangen in totaal bijna 100 verschillende achtergronden. Voor iedere smaak is er dus iets bij!

Jij mag dus ook wisselen met motieven of juist neutrale achtergronden kiezen.

Meld je hier aan voor de gratis fotoshoot:

Dit kun je verwachten van de gratis fotoshoot

Een cadeau voor jou van ons

 • De fotoshoot is mogelijk voor maximaal 4 personen. Je mag dus zelf beslissen of je alleen of samen komt. Dus samen met je baby, kind, een zwangerschapsfotoshoot of een familieportret, het is allemaal mogelijk. Ook je huisdier mag mee op de foto!
 • Tijdens de gratis fotoshoot mag je ook kosteloos gebruik maken van onze garderobe met prachtige avondjurken, zwangerschapsjurken en jurken voor meisjes. Maar zelf kleding meenemen mag natuurlijk ook.
 • Speciale wensen? Laat dit voor de shoot weten aan de fotograaf, dan houdt ze hier rekening mee.
 • Vind je het spannend of ongemakkelijk om voor de camera te staan? Onze fotografen helpen je hier doorheen door je op je gemak te stellen en aanwijzingen te geven.
 • In onze fotostudio kun jij meerdere achtergronden kiezen bij je gratis fotoshoot. Wij hebben een hele grote keuze.
 • Wist jij dat een fotoshoot bij Holland Fotostudio normaal € 99 kost en jij door deze actie nu dezelfde fotoshoot geheel gratis mag beleven!
 • NIEUW: Wij gebruiken GEEN foto´s van jullie voor ons socialmedia. Alleen als je dat zelf wilt en ons hiervoor toestemming geeft in de studio. Maar dat is NIET verplicht.

“Voor de 2e maal een fotoshoot gedaan. Ditmaal met 2 pups.
Het was hard werken voor de fotografe maar dat was te verwachten met pups van 3,5 maand.
We hebben heel wat mooie achtergronden gebruikt en het resultaat mag er zijn.
Niets te gek of te veel moeite.
Super bedankt voor de mooie foto’s.
Jullie zien me vast nog wel eens terug."

Dieren fotoshoot

“Voor de eerste keer een fotoshoot met mijn dochter van 8 gedaan.
Wij zijn zo blij met de mooie foto’s en hoe de fotografe met mijn dochter om ging was echt geweldig, ook als mijn dochter iets wel of niet wilde was dit helemaal prima.
Super grote ruimte met heel veel achtergronden de keuze was zo groot. Echt een aanrader 😊

Kind fotoshoot

“Zwangerschaps fotoshoot was in 1 woord Geweldig!!
Wij werden goed in de watten gelegd.
Het was een bijzondere leuke mooie ervaring & het was heel erg gezellig & veel gelachen.
Heel erg gastvrij & vriendelijk.
& helpt mee hoe & welke positie je het beste kan staan om de mooiste resultaten te krijgen met de fotoshoot.
Even heerlijk pronken met de prachtige mooie foto’s!!
Het zijn prachtige foto's geworden.
Mooie momenten om naar terug te kijken als onze kleine meid groot is.
Over een tijdje de BabyShoot als onze kleine meid is geboren.
Nu al heel veel zin in.
Tot de volgende keer.
een dikke 10!!.✅
Groetjes & heel veel knuffels van ons.

Zwangerschapsshoot

Hoe ziet je dag er bij ons uit?
(klik op de rechter pijl voor meer informatie)
 • Je kan bij ons voor de deur gratis parkeren.
 • Bij binnenkomst stelt zich onze fotografe even voor en het kan zijn dat je nog even plaats mag nemen om te wachten.
 • Dan komt onze fotografe naar je toe en vraagt je naar je wensen. Zijn die er niet, dan kan onze fotografe zelf mooie dingen verzinnen – daar zijn we goed in! 
 • Kom je voor een zwangerschapsfotoshoot, dan laat ze jou eerst alle jurken zien. Samen kiezen jullie dan een mooie jurk voor je fotoshoot uit. Of als je eigen kleding hebt mee genomen, kan het ook zijn dat jullie deze kiezen voor de fotoshoot. Onze fotografe luistert helemaal naar jouw wensen en geeft graag advies.
 • Na het omkleden gaan jullie naar een van onze vele, mooie ruimte en laat zij jou/jullie onze achtergronden zien. Dan worden foto´s gemaakt. Onze fotografe helpt met poses of mimiek – zij geeft duidelijke aanwijzingen om juist de mooiste foto´s te kunnen maken.
 • Dan gaan jullie steeds weer naar andere ruimte in onze mooie, grote fotostudio – want je mag helemaal zelf bepalen op welke achtergronden jij op de foto wil.
 • Onze fotografe neemt alle tijd voor jou en luistert ook graag naar je eigen wensen. Vertel deze het beste vooraf, dus voordat onze fotografe begint met fotograferen, zodat ze daar ook rekening mee kan houden.
 • Kom je met je baby, dan is er ook een mogelijkheid om tussendoor of voor het beginnen van de fotoshoot bij ons een flesje te geven. Een magnotron is aanwezig in onze keuken.
 • Wij hebben veel accessoires in onze grote fotostudio, dus uitdagingen genoeg voor ons en voor jou.
 • Als jullie klaar zijn met fotograferen, dan gaan jullie weer terug naar een van onze wachtruimtes. Je wordt dan koffie of thee aangeboden en je kan een formulier voor ons invullen.
 • In deze tijd zet de fotografe alle gemaakte foto´s op onze computer. Onze fotografe zal je dan op het beeldscherm van de computer de foto´s laten zien. Ook tijdens je fotoshoot laat zij natuurlijk op het camera schermpje ook al foto´s zien – dat is juist heel fijn, zodat je vertrouwen krijgt en ziet dat de foto´s ook echt mooi worden.
 • Dan kun jij bepalen of jij naast je gratis digitale foto nog andere foto´s af wil nemen. De informatie hierover vindt jij hier op deze pagina en ook op onze website.
 • Ook hier wordt alle tijd voor je genomen en kun jij op je gemak gaan bepalen wat bij je past.
 • Wij hopen je heel blij te kunnen maken met het mooie belevenis bij ons in de fotostudio en dat jij het een blijvende herinnering vindt. 

Deze fotoshoots zijn mogelijk bij ons in de fotostudio:

Fotogalerij:

GRATIS digitale foto

Holland Fotostudio geeft jou niet alleen de fotoshoot ter waarde van € 99,- cadeau.

Wij laten jou ook niet met lege handen naar huis gaan! Je ontvangt 1 gratis digitale foto op groot formaat en zonder logo of watermerk, welke jezelf in alle afmetingen kan laten afdrukken of bijvoorbeeld een canvasdoek mee kan bestellen. Wil je meer foto’s? Dat kan!

Je bent niet verplicht om foto´s aan te schaffen, maar wil je dat toch graag, dan zijn hier de mogelijkheden.

Jadey Pijnappels 103 JES digitaal san

Na de fotoshoot laat de fotografe jou/jullie alle foto´s zien op de computer waarna je een aantal opties krijgt. Deze opties heb je ook als je bij ons een fotoshoot boekt, maar nu heb je de fotoshoot helemaal gratis. 

Onze fotografe selecteert jouw foto´s zorgvuldig. Neem je alle digitale foto´s direct in de studio af? Dan krijg je € 50 korting en betaal je maar € 149! Deze digitale foto´s zijn van hoge resolutie/kwaliteit, ook ideaal voor posters of doeken.
De foto´s sturen wij direct na je fotoshoot, op dezelfde dag naar je toe.
Wil je liever de foto´s op je gemak thuis bekijken en nabestellen?  Ook dat kan. Voor € 39 zijn je foto´s twee maanden online beschikbaar op een persoonlijke website, en kun je op je gemak na bestellen. Ideaal ook voor familiebestellingen! De levertijd is twee weken.
Je bent dus niet verplicht om foto´s aan te schaffen. De gratis fotoshoot is geheel zonder verplichtingen. Geen addertje onder het gras dus!

Meld je hier aan voor de gratis fotoshoot:

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt een fotoshoot?

Je bent ongeveer een uur bij ons, maar dat kan soms uitlopen. Wij nemen namelijk alle tijd voor jullie

Ik ben niet zwanger, kan ik toch meedoen met de gratis fotoshoot?

Jij hoeft niet zwanger te zijn om mee te mogen doen met de gratis fotoshoot. De fotoshoot is voor maximaal 4 personen. Je kunt dus met je kinderen komen, met je partner, met je vriendin of je komt helemaal voor jezelf en laat je door ons in het zonnetje zetten. 

Kan ik samen met iemand anders op de foto?

Ja natuurlijk! De gratis fotoshoot is voor maximaal 4 personen. Of je nu alleen, samen met je partner, je gezin, vrienden of familie komt. Wij zorgen voor de leukste foto’s!

Wist je dat je je huisdier ook mee mag nemen?!

Wat als mijn kind er geen zin in heeft die dag?

Bij ons mogen kinderen ook echt kinderen zijn!
Onze fotografen hebben een engelen geduld en zullen alles uit de kast halen! Wij hebben enorm veel leuke spulletjes in onze studio en ook heel belangrijk: Wij nemen alle tijd voor jullie!

Mag ik ook alleen op de foto?

Wij kennen het allemaal, zelf ben jij vaak diegene die de foto´s maakt van je gezin of een dagje uit en jezelf staat er eigenlijk haast nooit op.Nu wordt het tijd voor jou! Dat ook jij een keer mag pronken met hele mooie foto´s van jezelf. Dat is een mooie herinnering voor later voor jezelf, maar zeker ook voor je liefste mensen om je heen. Een mooie foto van jezelf is goud waard! Dus mis het niet en gebruik deze kans juist om hier verandering in te brengen. Wij helpen jou hiermee.

Mogen ouders, broertjes en zusjes ook mee op de foto?

Zeker! De fotoshoot is voor maximaal 4 personen. Vader, Moeder, Broertjes, Zusjes, Opa’s, Oma’s, alles is mogelijk!

Ik ben 16 en wil graag met mijn vrienden/vriendinnen komen.

Wanneer er een ouder/voogd bij aanwezig is dan zijn jullie zeker welkom! Helaas laat de wet het niet toe om minderjarigen zonder toestemming van een ouder of voogd te fotograferen.

Ik ben zwanger maar heb nog helemaal geen dikke buik!

Onze fotostudio is gespecialiseerd in de Zwanger fotoshoots. Wij hebben veel ervaring en weten dan ook een kleine buik echt heel mooi op de foto te zetten. Wij hebben ook prachtige jurken in onze fotostudio. Onze fotografe zal je met alles helpen en alle tijd voor je nemen.

Dus je mag alle vertrouwen hebben in ons. Wij verheugen ons op jou.

Is een boudoir fotoshoot mogelijk?

Wij kunnen een feel good fotoshoot aanbieden, waar jij altijd prachtig op de foto gezet wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een paar uitdagende fotos te laten maken. Een boudoir fotoshoot is helaas niet mogelijk in onze fotostudio.

Make-up en Hairstyling, wat is er mogelijk?

Bij Holland Fotostudio is geen visagiste aanwezig. Met make-up en hairstyling kunnen wij jou dus helaas niet helpen en zul je thuis alvast moeten voorbereiden.

Tip: Hoe natuurlijker, hoe mooier!

Wat gebeurd er met de foto's?

Het is bij ons niet verplicht om toestemming te geven voor publicaties van je foto’s. Wil je niet dat wij iets met foto’s doen waar jij op staat? Dan gebeurt dit ook niet. Geef je wel toestemming? Dan kan het zijn dat wij je foto´s gebruiken voor onze social mediakanalen zoals Facebook en Instagram of voor brochures die wij laten drukken. Verder doen wij helemaal niets met jouw foto’s.

Ik ben niet fotogeniek en sta nooit leuk op de foto.

Dat bestaat voor ons niet! Ook jij bent fotogeniek! In onze fotostudio werken zulke lieve fotografen, zij stellen je helemaal op je gemak en zorgen ervoor dat jij prachtig op de foto’s staat. Heb vertrouwen in onze professionele fotografen die, met veel aandacht naar jou, geweldige foto’s van je kunnen maken.
Foto’s waar jij je hele leven trots op zal zijn!

Kan ik de gratis fotoshoot verzetten en/of annuleren?

De afspraak voor de gratis fotoshoot kan tot 4 dagen voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Je ontvangt ook herinneringen waardoor je altijd op tijd kunt afzeggen.

Annuleer je te laat? Dan moeten wij helaas € 29,- annuleringskosten in rekening brengen. Ook als het gaat om ziekte of andere onvoorspelbare omstandigheden.

Wanneer je niet verschijnt op de afspraak van de gratis fotoshoot dan vinden wij dit natuurlijk erg jammer! Wij hadden u zo graag een ervaring rijker gemaakt in onze geweldige fotostudio.
Omdat wij alles al hadden voorbereid en tijd voor u gereserveerd hadden zijn wij daarom helaas genoodzaakt om € 49,- in rekening te brengen.

Drukken jullie de foto's ook af?

Bij Holland Fotostudio ontvang jij alle bestelde foto’s digitaal in zeer groot formaat zodat jij zelf kunt kiezen hoe groot of klein je een foto wilt laten afdrukken. Ook de gratis foto ontvang je dus digitaal.

Afdrukken kun je natuurlijk thuis doen, maar je kunt het ook bij diverse winkels en fotowinkels laten doen. Ook het bestellen van bijvoorbeeld canvasdoeken is hierdoor mogelijk.

Het is bij ons dus niet mogelijk om afdrukken te bestellen.

Welke kleding moet ik mee nemen?

In onze fotostudio hebben wij regelmatig andere achtergronden hangen. Er is zo een grote keuze aan achtergronden, dat jij hier met je kleding geen rekening hoeft te houden. Dus doe vooral aan, wat jezelf leuk vindt en waar jij je goed in voelt, dan gaan wij zorgen voor mooie foto´s 😊

Als jij jezelf wil blijven op de foto kun jij het beste je eigen kleding mee nemen. Lichte kleding komt vaak vriendelijker over. Maar neem gerust meer mee, onze fotografe zal je helpen om een keuze te maken.

Hebben jullie kleding voor mij

In onze fotostudio hebben wij ongeveer 100 verschillende jurken voor groot en klein. Wij hebben ook veel jurken in hele grote maten tot XXXL. Verdere kleding, bijvoorbeeld voor mannen, is niet beschikbaar in onze fotostudio.

Jij mag kosteloos gebruik maken van onze jurken.

Wil je een idee hebben van de jurken die wij hebben in onze garderobe? Neem dan een kijkje op Facebook en/of Instragram. Hier delen wij regelmatig foto’s met jurken uit onze garderobe.

Onze fotografe zal je helpen die dag met een keuze te maken en daar ook rekening houden met de kleding van je partner.

Waar is jullie fotostudio?

Holland Fotostudio bevindt zich aan de Galvanistraat 9, 3316 GH te Dordrecht.

Binnen in het pand bevinden zich meerdere ruimtes met allemaal verschillende thema’s en achtergronden waar jij zelf uit kunt kiezen.

Hoe zit het met parkeren?

Holland Fotostudio heeft meerdere parkeerplaatsen. Jij kunt dus voor de deur GRATIS parkeren!

Mijn hond is loops, kan de fotoshoot doorgaan?

Wanneer je hond loops is kan de fotoshoot niet doorgaan. De geur van loopse teefjes blijft altijd heel lang hangen waardoor de reutjes helemaal van slag zijn, zelfs dagen nadat u met uw loopse hondje bent langs geweest. De fotoshoot van de volgende reu is hierdoor vrijwel onmogelijk en wij willen graag dat iedereen een leuke fotoshoot heeft met als eind resultaat geweldige foto’s.

Meld je hier aan voor de gratis fotoshoot:

Contact

Wil je meer weten over onze fotoshoots?
Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier. 

Onze fotostudio is makkelijk bereikbaar met de auto, wij zitten vlak bij de A16 en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Holland Fotostudio - Galvanistraat 9
3316 GH  Dordrecht

contact@holland-fotostudio.nl

Stel een vraag

Versturen

© Holland fotostudio 2024

Delen

Wij houden je graag via social media op de hoogte. Volg je ons dan mis je onze acties ook zeker niet.

Contact

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht
contact@holland-fotostudio.nl
KvK 24324202