Zwangerschap Fotosessie

Jij bent zwanger en je wil dit bijzondere moment voor altijd vastleggen?

Dan heb jij de juiste fotostudio gekozen, want wij zijn gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie.

Wij hebben een keuze uit meer dan 80 prachtige jurken voor de zwangerschap in veel kleuren en ook grote maten. Wij hebben jurken waar de buik bloot kan, maar ook waar die bedekt blijft. 

Natuurlijk mag jij ook met je eigen kleding bij ons op de foto!

Wij hebben meer dan 50 verschillende achtergronden in onze fotostudio hangen. Van stoer tot romantisch, maar ook natuur achtergronden. Je mag ook op onze mooie schommels. 
Alles is mogelijk, voor iedere smaak is er iets!

Ook prachtige licht- en schaduwfoto´s zijn mogelijk in onze zwarte en bruine fotostudio ruimte. Laat je verrassen – je wordt hier heel blij van!

De gemaakte foto´s zijn een blijvende herinnering voor jezelf, je partner, oma en opa en vergeet niet – ook voor je kindje later!

Xellisia Juliana 125 1 REB digitaal ah

Prijs Zwangerschap Fotosessie

€ 129

  • incl. 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
  • incl. fotografie in een outfit (mag in je eigen kleding of een mooie jurk van ons)
  • incl. gebruik van een grote keuze aan mooie zwangerschapsjurken (in veel kleuren en ook grote maten)
  • incl. gebruik van bloemen buikbanden en/ of mooie bloemen in je haar
  • incl. gebruik van onze prachtige achtergronden (ook hier een enorme keuze op de dag van je fotoshoot)
  • incl. gebruik van al onze schommels op verschillende achtergronden

Extra mogelijkheden:

  • € 49 voor een persoonlijke preview voor eventuele bijbestellingen van foto´s
  • € 169 alle onbewerkte kleurenfoto´s (aanschaf van alle foto´s voor deze prijs is mogelijk op de dag van je fotoshoot)

Backstage bij Holland Fotostudio

Meer informatie over deze fotoshoot

Download hier de folder voor meer informatie over de Zwangerschapsshoot. Zo kun jij heel goed zien, wat je allemaal van ons kan verwachten.

Meest gestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik voor deze fotoshoot bij jullie terecht?

Vanaf 6 maanden is het echt heel mooi om op de foto te gaan. Maar sommige vrouwen hebben al met 5 maanden een prachtige buik, dus kijk zelf graag wat het beste voor jou is. Je mag ons ook een foto sturen van je buik met de vraag of het nu al kan. Ons mailadres is info@holland-fotostudio.nl

Tot wanneer is het mogelijk om deze fotoshoot bij jullie te doen?

Het liefst plannen wij zwangere dames t/m 6 weken voor uitgerekende datum in. Maar natuurlijk proberen wij alles, dat jij deze fotoshoot niet hoeft te missen. Dus ben jij al sneller uitgerekend, mail ons dan graag. Wij kijken dan graag of wij op korte termijn een plekje vrij krijgen. Tot nu toe is het ons altijd gelukt om iets mogelijk te maken, tenzij natuurlijk dat de baby toch eerder is gekomen.

Kan ik ook zelf mijn idee inbrengen?

Ja natuurlijk kan dat! Heb jij zelf voorbeelden, print deze dan uit en neem deze mee naar je fotoshoot afspraak. Onze fotografe probeert dan z.v.m. rekening te houden met je wensen. Wij maken de foto´s voor jou, niet voor ons. Dus heel veel is mogelijk!
Heb jij zelf geen voorstelling of idee, dan mag je het gerust overlaten aan onze fotograaf, want al onze fotografen zijn heel creatief en weten heel goed hoe ze jou mooi op de foto kunnen zetten.

Met hoeveel outfits ga ik op de foto?

Iedere fotoshoot is met een outfit. Onze fotografe zal je helpen om de juiste keuze te maken. Als jij snel kan omkleden is het ook vaak mogelijk om nog een extra outfit te doen. Geef deze wens dan graag aan, voordat onze fotografe begint met fotograferen. Zij probeert hier dan zeker rekening mee te houden.

Welke kleding past het beste bij mij?

Je hoeft geen rekening te houden met onze achtergronden. Wij hebben er zo veel, zodat wij makkelijk kunnen kijken welke kleding jij aan hebt en dan de passende achtergronden samen met jou kiezen.
Onze fotografe helpt je met de juiste keuze! Wil jij een van onze mooie jurken gebruiken, neem dan graag ondergoed mee (slip, BH het liefst in zwart en ook in wit – heb jij nog andere kleuren, neem deze dan ook graag mee).

Mag ik bloemen op mijn hoofd?

Ja natuurlijk mag dat! Wij hebben een hele mooie keuze aan zo mooie bloemen, ook voor in het haar! Vraag dit aan onze fotografe en zij houdt hier graag rekening mee.

Hebben jullie ook grote maten?

Ja, wij hebben tot XXXXL aan jurken in onze fotostudio!

Mag mijn partner mee?

Natuurlijk mag je partner mee. Jullie zijn toch ook samen zwanger.

Mogen mijn kinderen mee?

Ja, ook je kinderen zijn tijdens deze fotoshoot van harte welkom!

Moet het geslacht van de baby bekend zijn?

Absoluut niet! Jij mag helemaal zelf bepalen met welke kleuren wij werken in onze fotostudio. Wij hebben naast blauw en roze ook heel veel andere mooie kleurtjes aan bloemen, jurken of andere accessoires.

Buik bloot of liever bedekt?

Dat mag jij helemaal zelf bepalen. Voel jij je niet prettig met een blote buik, dan is dat echt geen probleem. Wij hebben zelf ook prachtige jurken waar de buik bedekt blijft.

Hoelang duurt een fotoshoot bij jullie?

Je bent ongeveer een uur in onze fotostudio. Maar onze fotografe zal echt alle tijd voor jou/jullie nemen, dus een fotoshoot kan daardoor wel iets uitlopen. Neem dus zelf ook voldoende tijd voor je fotoshoot bij ons.

Wat een ontzettende fijne ervaring; ik kon een mooie jurk lenen, je mag zelf kiezen welke achtergrond je allemaal wilt. Er wordt echt tijd voor je genomen. De fotografe werkte heel fijn en energiek, wij zijn niet echt mensen die veel op de foto gaan en voelen ons dan ook niet snel op ons gemak. Zij zorgde dat het vloeiend verliep. Het was een superervaring en wij komen zeker terug voor de babyshoot. Ik vind het zeker aan te raden!
***

Vanmiddag een shoot gehad met fotografe Colinda. Colinda was super aardig en hielp me goed tijdens de fotoshoot met veel tips. Er zijn super mooie foto’s uitgekomen waardoor ik nu een prachtige herinnering aan m’n zwangerschap heb. Ik ben er super blij mee! Ik kan iedereen aanraden hier een fotoshoot te boeken.
***
Grote studio met een goed aanbod aan kleding en accessoires, maar ook achtergronden voor de shoots!
Hele aardige, vriendelijke en getalenteerde professionals, die duidelijke tips geven voor mooie foto's!
Zeker elke cent waard!

Heb je nog vragen, vul dan graag onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail:

Baby Fotosessie

Bijzonder en uniek

Babyfotoshoots zijn bijzonder en bovenal uniek. Wat is er nou mooier dan een pasgeboren baby? Als kersverse ouder(s) is het natuurlijk fantastisch om de meest mooie foto's te hebben; voor nu, voor straks en voor later. 

Contact

Wil je meer weten over onze fotoshoots?
Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier. 

Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en zitten vlak bij de snelweg A16. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen bij de fotostudio.

Holland Fotostudio - Galvanistraat 9
3316 GH  Dordrecht

Afspraak maken

Zwangerschap Fotosessie
Versturen

© Holland fotostudio 2024

Delen

Wij houden je graag via social media op de hoogte. Volg je ons dan mis je onze acties ook zeker niet.

Contact

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht
contact@holland-fotostudio.nl
KvK 24324202