Sheena pinto 184 1 ah digitaal ah

Baby Fotosessie

Je baby op de foto voor een blijvende herinnering!

Baby fotoshoots zijn bijzonder en bovenal uniek. Wat is er nou mooier dan een pasgeboren baby? Als kersverse ouder(s) is het natuurlijk fantastisch om schitterende kiekjes te hebben; voor nu, voor straks en voor later.

Holland Fotostudio verzorgt daarom indrukwekkende fotoshoots voor baby’s. Er kan gekozen worden om alleen je baby te laten fotograferen, maar het is ook mogelijk om babyfoto’s met ouder(s) te laten maken.

Fotoreportages met baby’s zijn speciaal. Nog specialer wordt het als de baby onder de 6 maanden is. Onze fotografen zijn heel lief voor de kleintjes en nemen alle tijd voor de perfecte foto.

Wij hebben onder anderen ook en speciale baby fotostudio, waar schommels op de grond liggen en je kindje in de schommel gelegd kan worden – zodat het op de foto er wel uit ziet, alsof je baby aan het schommelen is. Of op een plankje aan de muur zit naast knuffels. Zo leuk!

Ook foto´s in onze zwarte en witte fotostudio ruimte zijn mogelijk – heel neutraal en tijdloos. 

Wil je graag een persoonlijk item, zoals een lievelingsknuffel, op de babyfoto? Neem deze gerust mee! 

Dominique mackaaij 144 ah digitaal ah
Dominique mackaaij 191 1 ah digitaal ah

Prijs Baby Fotosessie

€ 99

  • 1 digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
  • Fotografie in 1 outfit
  • Fotografie met ouder(s) mogelijk (zonder extra kosten)
  • incl. gebruik van onze prachtige achtergronden (een enorme keuze op de dag van je fotoshoot)
  • incl. gebruik van al onze schommels op verschillende achtergronden (ook schommels op de grond, veilig voor je baby
  • Incl. fotografie ook in onze fotostudio met een zwarte achtergrond (je baby mag ook bloot op de foto als jullie dat willen)

Extra mogelijkheden:

  • € 39 per extra kindje
  • € 39 foto-overzicht op een persoonlijke website voor eventuele bijbestellingen van foto´s
  • € 149 alle onbewerkte kleurenfoto´s (aanschaf van alle foto´s voor deze prijs is mogelijk op de dag van je fotoshoot)

Backstage bij Holland Fotostudio

Meer informatie over deze fotoshoot

Download hier de folder voor meer informatie over de Baby Fotografie. Wij laten hier goed zien, wat je allemaal van ons mag verwachten.

Meest gestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik voor deze fotoshoot bij jullie terecht?

Vanaf dat je kindje 2 weken oud is. Daarvoor kun je het beste onze Newboorn fotoshoot boeken.

Tot wanneer is het mogelijk om deze fotoshoot bij jullie te doen?

Tot dat je kindje kan lopen. Dan kun je het beste onze Kind fotoshoot boeken.

Kan ik ook zelf mijn idee inbrengen?

Ja natuurlijk kan dat! Heb jij zelf voorbeelden, print deze dan uit en neem deze mee naar je fotoshoot afspraak. Onze fotografe probeert dan z.v.m. rekening te houden met je wensen. Wij maken de foto´s voor jou, niet voor ons. Dus heel veel is mogelijk!
Heb jij zelf geen voorstelling of idee, dan mag je het gerust overlaten aan onze fotograaf, want al onze fotografen zijn heel creatief en weten heel goed hoe ze jou mooi op de foto kunnen zetten.

Welke kleding is het mooist?

Je kind wordt in een outfit gefotografeerd. Alle kleuren kleding zijn goed, we hebben namelijk zoveel verschillende achtergronden. Omkleden in de studio is niet mogelijk, het handigst is als je kind naar de fotoshoot komt zoals je dat ook gewend bent als er een schoolfotograaf komt. Zorg voor leuke, schone kleding en zorg daarnaast ook voor een leuk kapsel. Op de dag zelf is er weinig of geen tijd om hier aandacht aan te besteden.  Doe niet te veel gel in het haar, dit geeft geen mooi resultaat op de foto. Neem voor alle zekerheid een extra setje kleding mee.

Natuurlijk mogen mama en papa ook op de foto. Zijn er ook broertjes en/of zusjes,  dan mogen deze uiteraard óók op de foto. Stem ook hun kleding op elkaar af.

Bij twijfel kun je ook even een kijkje nemen op onze website. Daar zie je heel veel mooie voorbeelden en kun je snel zien wat je zelf leuk vindt. Houd er ook rekening mee dat mama en/of papa ook op de foto mogen. Het is dan natuurlijk erg leuk als jullie kleding op elkaar afgestemd is.

Heb je speciale wensen? Laat het bij aanvang aan de fotograaf weten. Zij kunnen hier dan eventueel rekening mee houden. 
Duur: je bent ongeveer een uur bij ons maar het kan altijd uitlopen. Ons team houdt zich zoveel mogelijk aan de afgesproken tijden. We vragen je daarom met klem om op tijd in onze studio aanwezig te zijn. Bij vertraging of te laat komen kan geen aanpassing van het tijdschema worden gegarandeerd. 

Mag mijn partner mee?

Natuurlijk mag je partner mee. 

Mogen mijn andere kinderen ook mee?

Iedere extra kind kost € 39. Dus heb je meer dan twee kinderen, dan kun je het beste onze uitgebreide groepsfotoshoot van € 129 (t/m 5 personen) bij ons boeken.

Hoelang duurt een fotoshoot bij jullie?

Je bent ongeveer een uur in onze fotostudio. Maar onze fotografe zal echt alle tijd voor jou/jullie nemen, dus een fotoshoot kan daardoor wel iets uitlopen. Neem dus zelf ook voldoende tijd voor je fotoshoot bij ons.

Kind Fotosessie

Tastbare herinnering

Elk kind is uniek en heeft specifieke karaktereigenschappen. Dit leggen wij graag zo mooi mogelijk vast op de foto's. In een ontspannen en vrolijke sfeer kunnen kinderen zich lekker laten gaan voor de camera. 

Wij hebben een fotoshoot met ons gezinnetje van 3 gedaan en het was geweldig❤️ Dankjewel fotograaf aan de fotografe, de foto’s zijn prachtig. Onze baby van 3 maanden heeft een selectie aan geweldige foto’s!! De studio heeft creatieve achtergronden en een gave aparte studiokamer met zwarte achtergronden voor wat intiemere/ professionele shoots. Prijs en kwaliteit zijn heel goed in balans. Aanrader!

***

Wat een super shoot hebben wij gehad bij annet met ons kleintje vond de shoot super leuk en er was heel veel geduld aangezien ons kleintje heel veel last had van krampjes en veel moest huilen konden we toch alles er aan doen om haar rustig te troosten daar kregen we alle tijd voor er werd ook niks geforceerd.
Echt top geregeld.

***

Top ervaring er word goed gekeken naar wensen en behoefte. Ook wordt er aan mee gedacht. Ik kwam met een baby 3 weken ze nam echt de tijd en aandacht ervoor.


Heb je nog vragen, vul dan graag onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail:

Contact

Wil je meer weten over onze fotoshoots?
Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier. 

Wij zijn makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en zitten vlak bij de snelweg A16. Er is voldoende gratis parkeerplaatsen.

Holland Fotostudio - Galvanistraat 9
3316 GH  Dordrecht

Afspraak maken

Baby Fotosessie
Versturen

© Holland fotostudio 2024

Delen

Wij houden je graag via social media op de hoogte. Volg je ons dan mis je onze acties ook zeker niet.

Contact

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht
contact@holland-fotostudio.nl
KvK 24324202