facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • zwanger1
 • zwanger2
 • zwanger3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie DordrechtZwangerschapsfotografie, een heel bijzonder moment dat voor altijd is vastgelegd. Holland Fotostudio biedt exclusieve fotoshoots tijdens de zwangerschap. Tijdens de fotoshoot worden prachtige kiekjes gemaakt door één van onze professionele fotografen. De gemaakte foto’s zijn een blijvende herinnering voor jezelf, je partner en in de toekomst voor het kindje.

Zwangerschapsfotografie zoals jij dat wilt 

Zwangerschapsfotoshoots gaan zoals jij dat wilt. Wil je graag dat jouw buik bedekt blijft, dan zorgen wij ervoor dat je buik op een andere manier op mooie wijze wordt vastlegt. Daarnaast is het ook mogelijk om je buik te laten zien of de zwangerschapsfotoshoot zonder kleding te doen. Door middel van schaduwen en strategisch geplaatste lichaamsdelen zorgen wij ervoor dat de foto’s tijdens de zwangerschapsfotografie klasse en schoonheid uitstralen.

Zwangerschapsfotografie vanaf 6 maanden

zwangerschapsfotografie Holland Fotostudio DordrechtZwangerschapsfotografie kan al vanaf 6 maanden. In verband met drukte raadt Holland Fotostudio wel aan tijdig een afspraak te maken voor een fotoshoot van de zwangerschap.

 

 

 

Zwangerschapsfotoshoot voor € 99,- p.p.

Zwangerschapsfotoshoot is:

 • Inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand).
 • Fotografie in 1 outfit (wij hebben heel veel keuze aan prachtige zwangerschapsjurken in onze fotostudio, maar het mag ook in je eigen kleding).
 • Foto-overzicht op een beveiligde website voor eventuele nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's voor € 139.

Optioneel:

 • € 50,- voor uitgebreide visagie en hairstyling, een natuurlijke uitstraling waarbij je op de foto jezelf blijft.
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een andere outfit.

New born fotoshoot 

newborn fotoshoot Holland Fotostudio DordrechtNew born fotoshoot? Holland Fotostudio maakt ook de mooiste foto’s van (pasgeboren) baby’s. Kijk snel voor meer informatie!

 

Boek je visagie en hairstyling bij je shoot dan zorgt onze visagiste dat je jezelf blijft, maar wel op een mooie natuurlijke manier.De visagiste zorgt voor een neutrale effen huid en maakt je mooi op in lichte kleuren. Daarnaast verzorgt zij de hairstyling, zodat je er tip en top uitziet op de foto.
Iedere fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. In onze studio hebben wij een grote keuze aan prachtige zwangerschapsjurken in alle maten. Ook extra groot! Je wordt op verschillende achtergronden gefotografeerd en wij houden tijdens het fotograferen ook rekening met je kleding. Heb je visagie en hairstyling erbij geboekt dan mag je bij een tweede outfit ook je kapsel nog een keer worden veranderd. Dat zorgt voor afwisselende foto's.
Neem graag verschillende outfits mee, zodat wij die dag een goede keuze hebben en jou ook advies kunnen geven. In onze studio hebben wij een grote keuze aan prachtige zwangerschapsjurken waar jij ook gebruik van mag maken. Wil je je eigen kleding mee nemen voor je fotoshoot dan zijn lichte kleuren het mooist, omdat dit heel vriendelijk overkomt op foto's.
[Form zwanger not found!]
Vandaag bij Annet geweest voor een zwangerschap-shoot. Ik had het mijn vriendin cadeau gegeven. Zij werd helemaal opgetut in de visagie en styling en de shoot was helemaal top!

Annet zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent. Superleuk om de shoot te doen zo. Je merkt gewoon de passie voor het fotograferen. Echt een leuk bedrijf waar je enthousiast wordt ontvangen en begeleid. En waar het om draait: de foto's zijn werkelijk geweldig!!!

Bedankt, Dennis & Yvette uit Capelle a/d Ijssel
 

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - zwanger1
 • zij gingen je voor - zwanger2
 • zij gingen je voor - zwanger3
 • zij gingen je voor - zwanger4
 • zij gingen je voor - zwanger5

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.