facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

De werkwijze van Holland Fotostudio

Een fotoshoot bij Holland Fotostudio is niet zomaar een fotoshoot. Wij besteden veel aandacht aan onze klanten. We zullen er niet alleen alles aan doen om de perfecte foto van jou te maken, wij zorgen er ook voor dat het een geweldige belevenis wordt!

Voordat wij beginnen met het fotograferen, leggen we je precies uit hoe alles in zijn werkt gaat. Zo kunnen we je goed op je gemak stellen en kan jij je helemaal inleven in het moment.

Heb je nog vragen over de werkwijze van Holland Fotostudio? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontvangst

Wij ontvangen je met een kopje koffie of thee in onze studio.

Visagie en fotosessie

Het is mogelijk een fotoshoot te boeken met bijbehorende visagie. Onze ervaren visagisten bekijken dan goed welke stijl het beste bij jou past. Ze is ongeveer een uur bezig met het aanbrengen van de make-up. Tussendoor geeft ze je ook graag advies en legt ze uit waar ze mee bezig is.

Nadat je bent opgemaakt, kijkt de visagiste samen met jou naar het juiste outfit. We vragen je dan ook diverse kledingstukken mee te nemen, zodat we kunnen mixen en matchen!

Onze visagiste geeft je graag advies, maar uiteindelijk mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen met welke kleding je gefotografeerd wilt worden. Als tip geven we je graag nog mee dat lichte kleuren (zoals bijvoorbeeld pasteltinten) het mooiste overkomen op beeld.

Zodra je klaar bent voor fotosessie zal onze fotografe uitleggen hoe de fotosessie in zijn werk gaat. Denk hierbij aan de juiste poses en een goede mimiek. Uiteraard doet zij alle bewegingen eerst voor!

Na afloop

Na afloop van de fotosessie krijg je onder het genot van een kopje koffie of thee, een gesprek met onze fotografe of gastvrouw. Zij legt je de mogelijkheden uit voor het ontvangen van de gemaakte foto's. Je kan kiezen tussen een gratis website of aanschaf van alle onbewerkte foto's.

Als je kiest voor de gratis website kan je thuis alle foto's bekijken en eventueel bijbestellen via onze overzichtelijke webshop.

Als je niet kan kiezen uit de vele foto's die zijn gemaakt, is het ook mogelijk alle foto's aan te schaffen. De kosten hiervan zijn € 133,-. Op de USB-stick staan dan alle onbewerkte (kleur)foto's. Desgewenst kan je ervoor kiezen de foto's zelf af te laten drukken of te gebruiken voor social media.

Gratis digitale foto in groot formaat

Ongeveer 2 weken na de fotoshoot ontvang je van ons een gratis digitale foto in groot formaat. Hier kan je bijvoorbeeld zelf een groot schilderijdoek van laten maken.

Heb je gekozen voor de website? Dan kiezen wij de gratis foto voor je uit.

Wanneer je alle foto's op usb-stick hebt ontvangen, mag je zelf kiezen welke foto je in groot formaat wilt ontvangen.

Nieuwsgierig? Lees ook ons gastenboek!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de reacties van klanten lezen die al eerder bij ons zijn geweest? Bekijk ons  gastenboek of bezoek onze Facebook pagina
Bij ons kan iedereen mooi op de foto! Wat je uiterlijke kenmerken ook zijn, wij zorgen ervoor dat je trots bent op je foto's! 

Ons team is perfect op elkaar afgestemd en wij nemen alle tijd voor onze klanten. Wij willen dat je jouw fotoshoot als geweldige belevenis ervaart en er na afloop fijne herinneringen aan overhoudt. 

Wij kunnen goed omgaan met baby's, kinderen of mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Wij nemen alle tijd voor onze bijzonder modellen en zorgen ervoor dat zij zich volledig op hun gemak voelen. Daarom hebben wij ook één bijzondere regel: niets moet en alles mag.

Tijdens de sexy fotoshoot zorgen we ervoor dat jouw privacy volledig gewaarborgd wordt. Alleen de fotografe (en in enkele gevallen de visagiste) is aanwezig. Je begint niet meteen in je lingerie, eerst laten we je wennen aan de camera, de fotografe en de verschillende poses. Aan het einde van de shoot zal je versteld staan hoe leuk het was! Wij werken uitsluitend met vrouwen in ons team! Eén van de redenen waarom wij hiervoor hebben gekozen, is omdat vrouwen weten waar op gelet moet worden. Geen enkele vrouw wil haar minder mooie lichaamsdelen vastgelegd hebben op de foto. Door onze oplettendheid en oog voor detail weten wij de mooiste foto's te maken. Hebben wij je interesse gewekt of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen! 

Wij verheugen ons op je komst!
 

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.