facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

  • vrijgezel1
stel je vraag Geef deze shoot kado
stel je vraag Geef deze shoot kado
Bel ons nu Bel ons nu
Reserveer deze fotohoot Reserveer deze fotoshoot

Origineel vrijgezellenfeest: verras de vrijgezel met een leuke fotoshoot!

Een leuk en origineel vrijgezellenfeest organiseren? Neem de vrijgezel mee naar Holland Fotostudio! Wij fotograferen de vrijgezel op zijn of haar mooist en zorgen voor een bijzonder aandenken. Uiteraard wordt niet alleen de vrijgezel gefotografeerd, het hele gezelschap mag apart model staan. Als hoogtepunt maken wij ook nog een bijzondere groepsfoto van jullie gezelschap!

In onze fotostudio in Dordrecht kunnen groepen tot 18 personen tegelijk gefotografeerd worden. Onze vrijgezellen fotoshoot is al mogelijk voor minder dan € 30,- per persoon.

Complete vrijgezellen fotoshoot € 129,-

  • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
  • de prijs is t/m 5 personen
  • € 15,- voor iedere extra volwassen persoon
  • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's voor € 139,-.

Bij een vrijgezellenfeest fotoshoot is het niet mogelijk om visagie bij te boeken. Wanneer jullie wel visagie en hairstyling wensen, adviseren wij de vriendinnenfotoshoot. 
Jullie worden standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en jullie ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
[Form vrijgezel not found!]
geweldige "vrijgezellen" fotoshoot gehad! iedereen super mooi en met heel veel enthousiasme gefotografeerd!een echte aanrader! bedankt!

Dayane uit Brielle

Zij gingen je voor...

  • zij gingen je voor - vrijgezel

Deze BN'ers boekten de uitgebreide groepsfotoshoot!

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.