facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • trouwenstudio1
 • trouwenstudio2
 • trouwenstudio3
stel je vraag Geef deze shoot kado
stel je vraag Geef deze shoot kado
Bel ons nu Bel ons nu
Reserveer deze fotohoot Reserveer deze fotoshoot

Trouwreportage in de studio

trouwreportage studio dordrecht

Wil je jouw trouwreportage nog een keer over doen, verzekerd zijn van een 'droge' shoot of gewoonweg eens een keer wat anders? Laat dan jouw trouwfoto's maken in de studio van Holland Fotostudio!
 
Jullie worden gefotografeerd door de beste fotografen en aan alles is gedacht. Zo is het mogelijk om je make-up te laten verzorgen door onze professionele visagisten. De haarstylisten staan klaar om jou van een echt bruidskapsel te voorzien.
 

 

Trouwreportage zoals jullie hem willen

trouwreportage studio dordrechtTrouwfoto's zijn een geweldige, blijvende herinnering. Daarom doen wij er bij Holland Fotostudio ook alles aan om jullie dag perfect te laten verlopen. De shoot wordt tot in de puntjes voorbereid en we zorgen ervoor dat de foto's aan al jullie wensen voldoen. 
 
Er worden foto's van jullie samen gemaakt, maar uiteraard worden jullie ook apart gefotografeerd. Wil je foto's met een bijzonder thema of lijkt het je leuk om extra uitdagend op de gevoelige plaat te worden vastgelegd? Bespreek dit van tevoren en wij zorgen dat het mogelijk is!
 

Complete trouwreportage € 349,-

 • fotografie in jullie eigen huwelijkskleding
 • complete visagie (vrouw: natuurlijke make-up, zodat je jezelf blijft; man: lichte visagie, het is de bedoeling dat je de make-up op de foto niet kan zien bij de man, maar de aangebrachte make-up zorgt wel voor een egale en gladde huid)
 • hairstyling voor man en vrouw
 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel:

 • voor € 100,- extra krijg je nog een cover make-up (extreme make-up en hairstyling voor de vrouw!) – deze foto's moeten eruitzien als of ze gemaakt zijn voor een Cover in een Glans Magazine / Bruidsmagazine.
 • voor € 89,- extra maken wij ook foto's met jullie kind (extra kind € 39,-)

Jullie worden door onze professionele visagiste opgemaakt en krijgen een mooie kapsel zodat jullie prachtig op de foto komen. Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor jullie!
[Form trouwstudio not found!]
Lieve Annett,
na onze zwangerschapsfotoshoot hadden we onze trouwreportage en wat hebben we weer genoten! De visagiste (sorry, we zijn haar naam vergeten) was echt fantastisch en heeft ons een supermooie look gegeven! Door de mooie visagie voelden we ons geweldig en dat is duidelijk terug te zien in de foto's die jij, Annett, van ons hebt gemaakt.

Zoals altijd was je weer heel enthousiast en nam je echt alle tijd voor ons wat heel veel leuke, creatieve en gewoonweg schitterende foto's heeft opgeleverd die we normaal gesproken niet gehad zouden hebben. Hoe je het precies voor elkaar krijgt weten we niet, maar je zorgt er altijd voor dat we ons heel speciaal voelen :).

Mede dankzij de meer dan zeer geslaagde fotoshoot hebben we een hele bijzondere trouwdag gehad waar we de rest van ons leven met veel plezier op terug kunnen kijken. We kijken nu dan ook al uit naar onze volgende fotoshoot :)!

Veel liefs,
Alex en Miek uit Goudswaard

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - trouwenstudio 1
 • zij gingen je voor - trouwenstudio 2
 • zij gingen je voor - trouwenstudio 3
 • zij gingen je voor - trouwenstudio 4
 • zij gingen je voor - trouwenstudio 5

Trouwreportage in de studio portfolio

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videostudiotrouwen1

videostudiotrouwen2

videostudiotrouwen3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.