facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Holland Fotostudio steunt Stichting Terre

Waarom steunt Holland Fotostudio Stichting Terre?
Annett Holland is de eigenaresse en fotografe van Holland Fotostudio. Zij heeft twee zusjes met het Rett syndroom. Andrea en Britta zijn in 1973 geboren. Britta is helaas al 1984 overleden, zij is slechts 11 jaar oud geworden. In datzelfde jaar wordt het Rett syndroom pas ontdekt en officieel als syndroom erkend.

In 2000 leest Annet een heftig artikel in de krant: "Maaike kerngezond geboren en nu zwaar gehandicapt". Dit herkent ze en zo maakt Annett voor het eerst echt kennis met het Rett syndroom. Op internet zoekt ze extra informatie en komt ze meer te weten over het syndroom.

Vervolgens is Andrea getest op Rett-syndroom. Het werd duidelijk dat Andrea en Britta dus ook Rett-meisjes zijn. Helaas is Andrea in 2004 overleden. Zij heeft maar 30 jaar mogen worden. 

De familie van Annett vond het zwaar om niet te weten wat er mis was met de kinderen en dat ze hun niet goed konden helpen. Een diagnose is heel erg belangrijk voor het kind en haar familie.

Primaire doel van Stichting Terre
Stichting Terre heeft als primair doel het direct ondersteunen van projecten die de ontwikkeling van het onderzoek en de therapieën stimuleren zodat kinderen met het Syndroom van Rett alles uit het leven kunnen halen wat erin zit.

Stichting Terre ondersteunt de projecten financieel en organiseert overleg tussen (internationale) specialisten van verschillende medische instellingen zodat de beschikbare kennis wordt gedeeld. Stichting Terre is voor deze projecten ook intermediair tussen patiënten, ouders en verzorgers enerzijds en medische partners anderzijds.

Voor het realiseren van onze doelstellingen zijn ruime financiële middelen noodzakelijk. 
Holland Fotostudio steunt deze stichting door een deel van haar inkomsten te schenken aan Stichting Terre. Helaas is dit nog niet genoeg.

Wil jij als klant van Holland Fotostudio extra steun geven of je bent nog geen klant maar wil dit doel wel helpen? Wij zijn je dan enorm dankbaar. De giften zijn bankrekeningnummer 3971417 t.n.v. Stichting Terre te Capelle a/d IJssel.

Hartelijk dank!

stichtingterre.nl

Zij gingen je voor...

  • Stichting Terre1
  • Stichting Terre2
  • Stichting Terre3
  • Stichting Terre4
  • Stichting Terre5

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.