facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • sexy3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Sexy fotoshoot: verras je partner met een sexy foto

sexy fotoshoot dordrechtBij Holland Fotostudio ben je helemaal aan het juiste adres voor een sexy fotoshoot. In een ontspannen sfeer zorgt ons professionele team ervoor dat we de mooiste foto's maken, met een sexy tintje. Uiteraard houden we geheel rekening met jouw wensen. Het team van onze fotostudio bestaat alleen uit vrouwen. Zo stellen we je graag nog meer op je gemak. Het is mogelijk om je voor de shoot professioneel op te laten maken door onze geweldige visagiste. 
 

Sexy fotoshoot voor € 129,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • fotografie in 1 outfit
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel:

 • € 50,- extra voor uitgebreide visagie en hairstyling (natuurlijke make-up, zodat je wel jezelf blijft)
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een andere outfit (bij het boeken van meerdere outfits, zijn ook verschillende kapsels mogelijk)

Tegen meerprijs word je door onze professionele visagiste opgemaakt en krijg je een mooi kapsel zodat je prachtig op de foto komt.

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!
Iedere fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond en ook je haar mag voor deze extra fotosessie nog een keer veranderd worden. Hier zorgt onze hairstyliste voor.
Je wordt standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en je ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
De foto's van de fotoshoot zijn al mooi zonder digitale fotobewerking. Maar uiteraard kunnen we eventuele oneffenheden op de foto digitaal bewerken voor je. Bekijk onderstaande foto's en zie het verschil van voor en na de digitale fotobewerking. 

voor1onbewerktbewerkt 
[Form sexy not found!]
Heel erg bedankt voor de waanzinnige sexy fotoshoot jij stelt mensen op hun gemak en geeft hele goede adviezen zodat je even het gevoel krijgt dat je een echt model bent. Ook Linda van de visagie en de mooie krullen is een toppertje jullie zijn een goed team. Kom zeker nog een keer terug x

Lizette uit Barendrecht

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - sexy 1
 • zij gingen je voor - sexy 3
 • zij gingen je voor - sexy 2
 • zij gingen je voor - sexy4
 • zij gingen je voor - sexy5

Deze BN'ers boekten de sexy fotoshoot!

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videosexy1

videosexy2

videosexy3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.