facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • maatjemeersexy3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Maatje meer sexy fotoshoot: verras met een sexy foto! 

maatje meer sexy fotoshoot dordrechtBij Holland Fotostudio zorgen we ervoor dat je ook prachtig op een foto kan staan als je een maatje meer hebt. En met onze sexy fotoshoot gaan we zelfs een stapje verder! Wij garanderen je dat je je op je gemak voelt voor de camera en met prachtige foto's weer naar huis gaat. 

Wij kunnen dit beloven omdat we alle tijd voor je nemen. Door onze visagisten en haarstylisten wordt je prachtig opgemaakt en wordt je haar in model gebracht.
Daarna helpt de fotograaf je bij het poseren en de juiste mimiek. 

De bijzondere foto's zijn niet alleen voor jezelf een geweldig aandenken, het is ook een leuk cadeau om je partner mee te verrassen. Wie wilt er nou geen sexy foto van zijn of haar geliefde? 
 

Maatje meer sexy fotoshoot € 129,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • fotografie in 1 outfit
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel:

 • € 50,- extra voor uitgebreide visagie en hairstyling (natuurlijke make-up, zodat je wel jezelf blijft) fotografie in 1 outfit
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een andere outfit (bij het boeken van meerdere outfits, zijn ook verschillende kapsels mogelijk)

Tegen meerprijs word je door onze professionele visagiste opgemaakt en krijg je een mooi kapsel zodat je prachtig op de foto komt.

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!
Iedere fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond en ook je haar mag voor deze extra fotosessie nog een keer veranderd worden. Hier zorgt onze hairstyliste voor.
Je wordt standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en je ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
Wij zullen je tijdens de fotoshoot helpen met de poses en advies geven. Wij zorgen ervoor dat jij er op en top uitziet op de foto!

zo kan het ook
De foto's van de fotoshoot zijn al mooi zonder digitale fotobewerking. Maar uiteraard kunnen we eventuele oneffenheden op de foto digitaal bewerken voor je. Bekijk onderstaande foto's en zie het verschil van voor en na de digitale fotobewerking. 

maatjesexyvoormaatjesexyonbewerkt2maatjesexybewerkt2 
[Form maatjemeersexy not found!]
Met het maatje meer, werd mijn zelfvertrouwen steeds een maatje minder. Het was dus best een stap om een sexy fotoshoot te doen. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb! Nooit gedacht dat er zulke waanzinnig mooie foto's gemaakt konden worden, WAUW!

Ik kijk terug op een super gave shoot en heb alle foto's afgenomen om iedere keer opnieuw na te kunnen genieten van het resultaat :-)

Holland Fotostudio, bedankt voor deze "zelfvertrouwen-boost"
Liefs, Kim uit Heinenoord

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - maatjemeer sexy 1
 • zij gingen je voor - maatjemeer sexy 2
 • zij gingen je voor - maatjemeer sexy 3
 • zij gingen je voor - maatjemeer sexy 4
 • zij gingen je voor - maatjemeer sexy 5

Sexy maatje meer portfolio

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videomaatjemeer2

videomaatjemeer1

videosexymaatjemeer1

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.