facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Bente batenburg - woensdag 22 april 2015 13:57

hallo,

jullie hebben hele mooie foto,s gemaakt bij ons op

school, jullie deden het ook echt heel goed en waren erg aardig!

groetjes bente

synthia - donderdag 09 april 2015 11:47

Wauw! Dinsdag een oefenshoot gehad met mijn zoontje en vandaag de foto ontvangen. Echt een super foto! Ben zo benieuwd naar de rest van de foto\'s. Heel erg bedankt, was leuk om te doen. 

lisette van bennekom - donderdag 09 april 2015 08:49

Woensdag 1 april een baby fotoshoot gehad! En in 1 woord wauw. Super geregeld allemaal en goed met baby\'s. En de foto\'s waren zo super dat we gewoon niet weten welke we moeten laten afdrukken! !

Yvette Dennis Ashley - dinsdag 07 april 2015 15:49

Echt een super leuke fotoshoot gehad met mijn gezinnetje die we hadden gewonnen! En ook super mooie foto\'s!!!

Erica - dinsdag 07 april 2015 14:20

30 maart zijn we geweest, keurig ontvangen, mooie fotoshoot gehad met onze twins, het was toppie, het resultaat was super, echt veel mooie foto\'s ontvangen, bedankt

Brenda en Michel - vrijdag 03 april 2015 17:46

vandaag gave tattoo fotoshoot gehad bij jullie. Mooie locatie,  relaxte sfeer, lieve fotografe Evelyn en het resultaat 120 prachtige foto\'s. Dank je wel! Liefs Brenda en Michel xx

Lydia - maandag 23 maart 2015 11:33

in december was ik kerstvrouw tijdens de winter ladies night als dank daarvoor heb ik gister een fotoshoot gehad en wat was dat leuk!!!! hele mooie foto\'s aan overgehouden. was een super leuk uurtje foto\'s maken. 

Jenny Navarro - dinsdag 17 maart 2015 18:31

Wij hebben de kindershoot gewonnen!  Het was superleuk om weer bij jullie te zijn!!! Bedankt voor de mooie foto s groetjes Juan en Jenny Navarro 

Janneke Andeweg - dinsdag 10 maart 2015 11:32

Erg leuke gewonnen  fotoshoot gehad!  Het was erg leuk, gezellig en relaxed. We hebben prachtige foto\'s!  

fleur - maandag 02 maart 2015 13:38

Hallo allemaal

Wij zijn bij Holland foto studio geweest waren heel 

Erg mooie foto\'s 

En we zijn heel erg goed geholpen

We hebben het al fijn ervaren

Gr van Fleur 

Denise - donderdag 26 februari 2015 11:56

We zijn op 11 februari geweest en wat een geweldige ervaring. Onze Semm vind de flitser eerst helemaal niks maar gelukkig hadden we zijn ezel mee en ging t super goed. Hebbe prachtige foto\'s en komen heel graag snel weer terug (wil t minimaal een keer per jaar doen). Dit is een echte aanrader!!! Bedankt!!!!

noor - woensdag 25 februari 2015 20:03

Afgelopen maandag met de kids geweest voor de kinder-foto-actie. Was ook echt weer een succes. Zelf al meerdere malen op de foto geweest maar de kids pas 1x eerder. Het zijn echt weer zulke mooie fotoos geworden, ben er gewoon nog steeds van onder de indruk.

12 maart kom ik gezellig weer maar dan met mijn moeder en ik zal zeker nog vaker komen. De sfeer is zo fantastisch dat zelfs mijn soms wat lastige kinderen super mooi op de foto staan. Super meiden!!!! Tot snel.   Dikke kus Noor

Samantha Vermeij - dinsdag 24 februari 2015 18:29

vorige week voor een Babyshoot geweest en ondanks dat mijn zoontje snip verkouden was en ontstoken oogjes had kon ik niet kiezen uit zoveel mooie foto\'s. Binnenkort met het hele gezin erop, zie er nu al naar uit!

bedankt!!!

 

Anita meeder - dinsdag 10 februari 2015 17:45

Vandaag een super leuke sexy shoot gehad,was al een keer eerder bij jullie geweest maar de sfeer is nog steeds super ,aanrader voor iedereen ,bedankt weer meiden

Debbie - zondag 08 februari 2015 11:28

Een super leuke zwangerschapsfotoshoot gehad. Ik vond het best een beetje spannend, want ik ben niet zo\'n fotomodel, maar de meiden wisten me binnen no time op mijn gemak te stellen. Mooie foto\'s als resultaat. Als de kleine meid geboren is, gaan we zeker nog een keer. 

 

Ga zo door!

Groetjes Debbie

Marilyn Zuiderwijk - dinsdag 03 februari 2015 18:59

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik ben geweest voor de exclusieve covershoot, maar wat was het super!! 

Ik ben nog steeds heel erg blij met de foto\'s, echt zo gaaf hoe je binnen een enkel uur wordt omgetoverd tot een echt fotomodel. Wat heb ik een geluk gehad dat ik deze shoot had gewonnen. Er wor

dt alle tijd voor je genomen en het is een echt leuk dagje uit.

Ik doe het zeker nog eens een keer!! 

 

 

Bedankt voor de leuke dag en mooie foto\'s, 

 

 

Groetjes Marilyn

 

 

 

 

 

 

 

Samantha - dinsdag 03 februari 2015 12:16

Super leuk gedaan ! Leuke foto\'s gemaakt van mijn bolle buik  

wat een leuke spontane meiden zijn jullie !!

dankjulliewel!!

groetjes samantha

Jelena - woensdag 28 januari 2015 16:50

Ik heb vandaag een leuke zwangerschapshoot gehad. Het was heel erg leuk en ik werd erg op mijn gemak gesteld.  Ik kreeg instructies over de poses en alles ging uiteindelijk vanzelf. Hele gezellige sfeer en lieve mensen!! Zeker voor herhalingsvatbaar! Groetjes, Jelena xxxx 

Rowena - woensdag 28 januari 2015 13:23

ik ben 21-1-15 mogen komen voor de sexy shoot 

was voor mij de eerste keer en was dus zeer spannend..

je word er erg op je gemak gesteld en zijn hele toffe mensen 

de foto\'s zijn prachtig geworden maar hadden sexy\'er gemogen van mij .

 

voor de rest..... dames ga zo door jullie leveren top werk. XxX

Rinske - woensdag 28 januari 2015 12:57

Super!!


Het was super leuk om bij jullie te zijn voelde me meteen op me gemak.
De foto\'s die ik gezien heb zien erg prachtig uit.
Kom graag nog een keer terug. Nu wachten op de rest van de foto\'s. En bestellen!!!
Bedankt voor de leuke shoot! 

Groetjes Rinske

Ellen Naaijkens - donderdag 22 januari 2015 20:46

Wat was dat leuk om te doen die sexy fotoshoot voor een maatje meer! En wat een lieve mensen...

Ze stellen je heel erg op je gemak het was dus niet raar of eng maar erg leuk!

Je voelt je een echte diva!

 

bedankt,

 

groetjes Ellen 

Jennefer - dinsdag 20 januari 2015 21:16

Vandaag mochten we weer gezellig langs komen. Myrthe jullie lieve stagiaire wou oefenen met foto\'s maken en Björn was de gelukkige. De foto\'s die ze had gemaakt en had laten zien waren erg mooi. Lieve Myrthe je komt er zeker wel, je heb talent. En Björn vond je ook erg lief. Je nam alle tijd voor hem.

Veel liefs van ons

Priscilla Boerdam - Poot - dinsdag 20 januari 2015 13:07

Hoiiiiiiiiiiiiii WOW wat was t weer leuk vanmorgen bij jullie Annett. Al gauw voelde t goed met Chantal! Ben al meerdere keren geweest bij jullie maar vind t altijd weer spannend (positieve spanning he  ) En jaaaaa tuurlijk wilde ik weer alle foto.s hebben! !! Ze zijn WEER zo MOOI GAAF SEXY (ik kijk ze met veel zelfvertrouwen terug) Ben er weer onwijs trots op en blij mee!

 

Super bedankt weer Chantal & Annett!

Jullie zijn Top!

Till next time!

 

Liefs Pris xxxxx

Vincent van Varik - dinsdag 20 januari 2015 07:24

 

Wij hebben een fantastische middag gehad met de hele familie op de foto. Het was een hele leuke ervaring en we werden zeer goed ontvangen en begeleid tijdens de hele sessie. Iedereen bedankt voor de leuke middag en uiteraard de mooie foto\'s

 

Gr. Vincent

 

 

Linda van Beurden - maandag 19 januari 2015 15:18

15 januari 2015 heb ik een Exclusieve fotoshoot gehad, Ik was 1 van de 3 winnaressen.

In het begin was ik nogal zenuwachtig ook dacht ik dat ik het heel moeilijk zou vinden, maar ik vond het juist

een geweldige ervaring. Iedereen was heel vriendelijk en professioneel. Ik ben ook heel blij met het eind resultaat het zijn mooie foto\'s geworden. Bedankt allemaal voor de mooie ervaring en de top foto\'s!!

 

Gr. Linda

Martha de Moré - vrijdag 16 januari 2015 09:17

8 januari jl. heeft mijn dochter een hele leuke fotoshoot door jullie laten maken. Wij, m\'n schoonzoon en ikzelf, waren daar ook bij aanwezig. Allereerst werd er heel veel moeite gedaan om de rolstoel waar ik in zit, binnen te krijgen. Daarna kwamen de dames zich allemaal even voorstellen, wat ik zeer waardeerde. Vervolgens werd ons iets te drinken aangeboden.

Wij waren wat vroeger als de tijd voor de shoot, maar dat maakte niets uit. Op de aangegeven tijd zijn er prachtige foto\'s gemaakt, zowel met man als met oma erbij.

De dames waren super en ik bedank hun voor hun inzet en voor het maken van de fotoreportage.

Graag komen we nog eens een keertje terug als de baby geboren is.

Hartelijke groet van een zéér trotse Oma

Wendy Silvius - dinsdag 13 januari 2015 08:21

Vorige week een fotoshoot gewonnen!

We hebben hele mooie foto\'s van ons dochtertje, 2 weken oud. Ze was wakker en keek helder uit haar oogjes. Dat maakt de foto\'s nog mooier. Keuze uit veel achtergronden en leuke meiden die de fotoshoot hebben gemaakt.

 

Bedankt!

Mireille - maandag 12 januari 2015 20:45

Afgelopen zondag een fotoshoot gehad.

Zijn erg blij met het resultaat!

Tot een volgende keer!

 

 

Melanie - vrijdag 09 januari 2015 22:42

yeaahh we waren uitgeloot voor een gratis fotoshoot van onze kleine man.

we zijn super blij met de mooie foto\'s en jullie leuke ideeën.

jullie zijn zeker een aanrader voor vele mama\'s en papa\'s met een kleintje.

op naar de volgende succes volle jaren.

 

groetjes van ons en knuffel van djaylano

Patricia - vrijdag 09 januari 2015 20:06

Vandaag heeft onze dochter een fotoshoot gehad bij holland fotostudio. Oh wat heeft ze er weer van genoten en wat een geduld hebben jullie toch met kinderen. Prachtige foto\'s zijn het weer geworden. Wij kijken uit naar 18 februari wanneer we onze zwangerschap shoot komen doen. We hebben er alle vertrouwen in dat ook hier prachtige foto\'s zullen worden gemaakt. 

Bedankt meiden!! 

valerie - dinsdag 30 december 2014 10:49

Op vrijdag 19.12.14 hebben wij een mini foto-shoot gehad voor onze 2 kinderen. Ze waren best zenuwachtig aan het begin maar uiteindelijk heeft Evelien ze op hun gemak gesteld met haar spontaniteit en ook professionaliteit.

Het was echt super leuk om te doen en de kinderen waren de hele tijd aan het lachen. Bovendien zijn de foto\'s geweldig !!

bedankt voor deze super middag !

Femke - maandag 29 december 2014 21:48

Op zondag 14 december een fotoshoot gehad met onze dochter Elise va n 3,5 maand. Ondanks dat ze niet had geslapen en hierdoor niet haar beste humeur had, hebben de dames met heel veel geduld echt fantastisch leuke foto\'s gemaakt. Na de shoot was  de kleine dan ook helemaal uitgeteld 

Wij zijn heel blij met de foto\'s en komen over enkele maanden zeker weer terug om de ontwikkelingen van onze kleine meid vast te laten leggen.

Dames nogmaals super bedankt voor de leuke middag en de fantastische foto\'s!

De volgende aanvraag ligt alweer, maar dan met de hele familie als dat gaat lukken 

 

 

 

Nicole - vrijdag 26 december 2014 12:07

op een zondagochtend om 10 uur een kinderfotoshoot gehad van onze dochter Sanne .. Wat een geweldige ervaring!! Sanne vond het allemaal best spannend, maar werd gelijk op haar gemak gesteld door Chantal.. En de foto\'s zijn echt geweldig... We kunnen gewoon niet kiezen welke we de mooiste vinden

Ashton Gallas - zaterdag 20 december 2014 14:44

Ik ben met mijn zoon van 6 jaar geweest voor de kinderfotoshoot.

hij vond het helemaal leuk, evelien deed het ook leuk met hem. hij kreeg meerdere.attributen waarmee hij op de foto mocht.

het is.zeker een aanrader!!!

Daisy - vrijdag 19 december 2014 19:30

Vandaag een kerst-shoot gehad voor ons dochtertje Dévana. Wat een gezellige sfeer hangt er bij jullie, en wat een prachtige foto\'s!!!

Nogmaals bedankt, en we komen zeker terug bij jullie!!!

 

Groetjes, Daisy

 

Cora Mast - vrijdag 19 december 2014 15:20

Vanmiddag een fotoshoot gehad met onze 2 kinderen.

in èèn woord:super!

een ontspannen en gezellige sfeer met een schitterend resultaat!

nogmaals bedankt!

Manon - woensdag 17 december 2014 16:17

woensdag 10 december 2014:

Om 10 uur had ik mijn fotoshoot. De dag begon al spannend omdat ik toch wel een eindje  moest rijden naar Dordrecht.

Ik was op tijd gelukkig....

Bij binnenkomst is er direct een goede sfeer.

Eerst een foto maken vooraf aan de fotosessie. 

Karin heeft mijn haar en make-up gedaan. Vooral met mijn haar was ik erg blij! Prachtige krullen gekregen!

De make-up was ook super maar moest wel wennen aan de hoeveelheid ervan want dat heb ik normaal niet zo. Karin stelde me gerust dat dit op de foto helemaal goed zou komen.

Daarna de fotoshoot met Evelyn. Wat een lief mens! Ik was eerst wat onwennig maar door Evelyn raakte ik snel op mijn gemak en werden de foto\'s spontaner.

Evelyn begeleid je met de manier hoe je moet staan, zitten, kijken en dergelijke zodat het goed op de foto over komt. In eerste instantie lijkt dat wat vreemd maar het resultaat is echt mooi geworden!

Ik ben heel blij met mijn foto\'s!

 

 

 

Stephanie - donderdag 11 december 2014 19:31

vandaag een zwangerschaps-shoot gehad.. 

WOW wat een prachtige foto\'s zijn het.. met veel verschillende outfits en achtergronden.. Wat een keuze en de een nog mooie dan de ander..

Martina hak - donderdag 11 december 2014 15:00

Via Facebook had ik een baby shoot gewonnen! 

Vorige week vrijdag 5 december mocht ik met Toby komen. Uiteraard was ik heel zenuwachtig. Zal hij het wel goed doen.. zal die niet huilen... gaat t allemaal wel lukken... Bij binnenkomst werd ik gelijk gerustgesteld. Echt heel lief! 

En gelukkig was Toby vanaf de eerste minuut ook dol op jullie! Hij geeft het super goed gedaan en dat kwam echt Door de rust die juluie gaven! De foto\'s zijn echt helemaal geweldig!  Hier zit een trotse mama

 

Heel erg bedankt en ik ga zeker terugkomen!

Dikke kus van martina en natuurlijk van Toby!

Samantha - woensdag 10 december 2014 20:54

Ik had de fotoshoot gewonnen via Facebook voor mijn twee dochters van 4 jaar ( een tweeling). Afgelopen vrijdag 5 december was het zover. Wat een onwijs geweldige ervaring. Jullie straalde rust uit en en deden zo leuk met de meiden. De meiden vonden het helemaal geweldig en in de auto hadden ze het er nog over want nu waren ze echte modellen

Het resultaat is echt GEWELDIG!! wat een mooie foto\'s. De perfecte blijvende herinnering.

 

Dames jullie zijn toppers en wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor deze leuke en fijne ervaring.

 

groetjes Samantha en Martijn en een knuffel van Britt en Maud

helga - woensdag 10 december 2014 09:42

Maandag een shoot van mijn dochter van 2.5 jaar gehad.

Wat was dat leuk! Onze dochter heeft er zo van genoten en het resultaat is zo geweldig leuk!

Bedankt voor deze leuke ervaring en mega gave fotos Van ons prinsesje.

Annette - dinsdag 09 december 2014 21:02

Afgelopen weekend een shoot gehad met mijn gezin. Evelyn deed het heel erg leuk met name met mijn dochtertjes (2jr en 4mnd). Het resultaat zijn heel erg veel prachtige foto\'s. 

Een aanrader voor iedereen die een mooie blijvende herinnering wilt!

Esther van Koten - dinsdag 09 december 2014 11:15

Hoii

Gister 8-12-2014, een zwangerschaps-shoot gehad, en het was helemaal geweldig!

Ze stelde ons erg op ons gemak, hoe we moesten steen en of kijken en of het allemaal wel uit te houden was in de houdingen ;)

En met middel van de meegenomen attributen hele leuke gave foto\'s geschoten! Kunnen niet wachten tot we ze zelf krijgen via de website!!

Hier komen we zeker nog wel eens terug!! en dan met de kleine man ;)

Super bedankt!!

Samira Verhoef - maandag 08 december 2014 20:24

Vandaag 8-12-2014 een zwangerschap fotoshoot gehad. 

Wat gaaf om mee te hebben gemaakt en zo fijn hoe ze je helpen met hoe en wat voor de fotos.

Als het aan ons ligt willen we als de kleine geboren is weer terug komen..

Bedankt allemaal 

Groetjes Samira

Melissa Wever - donderdag 04 december 2014 19:38

Ik had de glamour/sexy fotoshoot met Anett! Ze werkt echt ontzettend fijn. Het was een beetje spannend want ik had latex outfits en korsetten dus wel echt heel speciaal maar dat vond ze juist heel erg mooi! 

Mooi visagie en goede begeleiding! Ik heb gekozen voor de USB stick, heel blij met die keuze want nu heb ik echt een hele mooi serie.

 

Bedankt anett! 

miranda - donderdag 04 december 2014 14:37

Woensdag 3 december een super leuke shoot gehad van mijn 2 kanjers.

Wat een leuke meid was de fotograaf en zo leuk hoe ze met de kinderen om ging.

Echt een aanrader voor iedereen! Ik ben benieuwd naar de foto\'s maar wat ik toen even snel tussen door kon zien zag er super uit.

Groetjes Miranda

Richèlle - woensdag 03 december 2014 21:59

Dinsdag 2-12-14 voor een fotoshoot geweest van onze zoon van 4 weekjes oud! 

Een paar verschillende leuke achtergronden gekozen en jullie gingen heel lief en rustig te werk met onze kleine man en dat was heel belangrijk en vooral heel fijn... 

De foto\'s moeten we nog binnen krijgen mr die zullen vast Super geworden zijn, we hebben er al een paar gezien en die zijn Super leuk geworden!

Als onze kleine man wat groter is en kan zitten enzo dan komen we zeker terug voor weer zo leuke foto shoot

 

tot snel

 

Groetjes Richèlle Rudy en Boyd

nadanja - woensdag 03 december 2014 20:46

Wat was het leuk bij jullie !!!

En wat een mooie fotos, erg profesioneel.

Ik had de maatje meer sexy fotoshoot maar werd erg op mn gemakt gesteld wat erg fijn is !!

Ga zo door !

Xxxxx nadanja

Marjolein - woensdag 03 december 2014 19:19

De shoot met onze kleine Saar was erg leuk om te doen! Mama, oma, de fotografe en Balthazar het konijn kregen Saar lekker aan het lachen en ze heeft het zelfs een half uur vol gehouden, erg knap voor een meiske van 5 maanden!  We zijn heel erg blij met alle foto\'s en nu nog de lastige taak om de allermooiste uit te kiezen om te laten bewerken!

Mooie studio en mooie nieuwe achtergronden

Groetjes Niels, Marjolein en Saar (en Balthazar natuurlijk!  Saar dr knuffel die er ook bij was)

Reggie - maandag 01 december 2014 15:16

Vanmorgen hele gave tattoo shoot gedaan !

Samen met Annet en Myrthe.

Enthausiast team erg leuk en gezellig,

Top resultaat in een mooie studio.

Annet en Myrthe bedankt !

Groetjes Reggie

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.