facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Hanneke - vrijdag 11 oktober 2013 16:35

Enthousiast gemaakt door een vriendin reed ik vanuit Den Haag naar Dordrecht voor een beauty-shoot.

In Dordrecht liep ik vast op een omleiding en werd de weg geblokkeerd door een vrachtwagen, dus net te laat, maar behoorlijk verhit, arriveerde ik bij de Holland Fotostudio. Mijn 1000x excuses bleken niet nodig, ik werd eerst gerustgesteld en voorzien van een kopje koffie! 

De belofte werd waargemaakt, de visagiste nam alle tijd om samen de kledingkeuze te bepalen en al heerlijk kletsend werden mijn haar en make-up verzorgd. Werden er dikke lagen "plamuur" aangebracht? Nee, door juist mooie make-up waarvan je zou willen dat je het zelf kunt, zag het er erg mooi maar toch "naturel" uit. De mooie versie van mij, zeg maar.......

Je zou bijna vergeten dat daarna het leukste (maar in het begin ook best het "engste") komt: de fotoshoot.

Annett weet je zo goed op je gemak te stellen en met het resultaat ben ik zo blij! 

Op mijn verzoek ook een mooie, wat zakelijkere, foto voor mijn website, want Annett is van alle markten thuis als het om fotografie gaat!!

Een hele leuke middag waardoor ik nu deze website in de gaten hou voor de aanbiedingen. Ik zou nl. zo graag ook deze mooie foto's van mijn "samengestelde" gezin hebben!!!! Of een vriendinnen-shoot met mijn allerliefste vriendin, of ..................

Renate - vrijdag 11 oktober 2013 16:35

Ik ben net thuis van een geweldige fotoshoot!het was zo leuk echt een aanrader. 

Jullie zijn zo lekker vrolijk en creatief:-) groetjes 

Yvonne Hoogvliet - vrijdag 11 oktober 2013 16:34

Hoi hoi, afgelopen vrijdag een foto shoot gehad en ik vond het geweldig. Lieve meiden allemaal en je voelt je helemaal op je gemak. Ik heb prachtige foto's op een DVD en ik kan het echt iedereen aanraden. Ook als je, net als ik een maatje meer hebt. Ik heb genoten en wil jullie allemaal nogmaals bedanken. Liefs Yvon

Ina - vrijdag 11 oktober 2013 16:34

Hi, ik ben dinsdag bij de fotostudio geweest voor een proefschoot van Evelyn. Hele lieve meid die je zo mooi op de foto kan zetten dat je zelfvertrouwen een boots krijgt. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan samen met mijn kids.Thanx voor jullie tijd en de mooi foto's. 

Liefs Ina 

Linda Bossenbroek - vrijdag 11 oktober 2013 16:34

Oke, het is voor mij dan even rijden geweest. Maar wat een topdag. Wat een energie had Evelyn die mijn foto`s maakte. Ik ging met een USB stick vol met foto`s en mega veel adrenaline terug naar huis. Nu komt het moeilijkste............ welke van de foto`s laat ik afdrukken :-) 

Evelyn, Annet, Dank je voor de leuke uren!!!!!!

melanie en melissa - vrijdag 11 oktober 2013 16:33

Net terug van een super gezellige en leuke fotoshoot! 

Evelien top gedaan..wij komen snel terug voor een zwangershoot voor mijn zusje voor wie je ook onwijs lief was en wat meer zelf vertrouwen gaf tijdens het maken van haar foto's. .

Nu het moeilijkste gedeelte foto's kiezen...

Tot snel groetjes melanie en melissa

Annemarie - vrijdag 11 oktober 2013 16:33

Ik ben afgelopen vrijdag in jullie studio geweest voor een proefshoot door Evelien. Het was ontzettend leuk om te doen en goed voor het zelfvertrouwen. Het is een mooie fotostudio en er hangen prachtige foto's. Bedankt!

Groeten,

Annemarie

Rosalyn - vrijdag 11 oktober 2013 16:33

Bedankt voor de fotoshoot! De foto's zijn erg mooi geworden en het was superleuk, mede omdat jullie zo'n enthousiast team zijn. Een aanrader!

Madelon - vrijdag 11 oktober 2013 16:32

Ik heb gister de oefenshoot met Evelyn gedaan. Ik moest zelf de mijn haar, make-up en kleding verzorgen. Het is een beautyshoot geworden met een hele leuke ervaring. In een prachtige studio met alles erop en eraan wordt je ontvangen. We zijn direct aan de slag gegaan en binnen een half uur waren we 7 poses en 135 foto's verder. Evelyn heeft mij op een professionele manier begeleid. Ze lette ook goed op details als haarplukjes, oorbellen, kleding. Tussendoor liet ze me een resultaat per pose zien. Mijn zus was mee voor support. Aan het eind ook even met haar op de foto :-) Bij de formaliteiten heb ik Annet ontmoet. Ook een erg warme en vriendelijke vrouw. Bij deze shoot kreeg ik 1 foto digitaal cadeau. De rest kun je bijbestellen. Super bedankt en we zien elkaar!

Groetjes Madelon

Anouk - vrijdag 11 oktober 2013 16:32

Ha lieve dames,

Jeetje wat heb ik genoten vandaag.. Er is met geen woord te beschrijven hoe fijn ik het heb gehad! Ik voelde me gelukkig, trots, gewaardeerd en ontzettend mooi. 

Mijn make-up en haar waren verbluffend, de foto's te gek en ik ben een super ervaring rijker! Dankjulliewel! En ik kan beloven, ik kom héél snel terug. Veel liefs!

Sylvia - vrijdag 11 oktober 2013 16:32

Het was in een woord Fantastisch!!! Ik kwam met het idee dat het met mij niks zou worden, maar ik ging weg met een gevoel van Wow, dit wil ik nog een keer :-) Dus mij zien jullie nog een keer terug!! Ontzettend bedankt allemaal!!

Groetjes Sylvia

Judith - vrijdag 11 oktober 2013 16:32

Annett bedankt voor de fantastische ervaring. Het proces van opmaken, haarstylen en dan de fotoshoot...top.

De foto's zijn echt sexy geworden..

We zijn heel erg tevreden! Bedankt...

Liefs Judith 

Ronald en Martine - vrijdag 11 oktober 2013 16:31

Hoi Lieve Annett en team,

Een paar weken geleden heb ik een beauty fotoshoot kado gekregen van mijn vriend en afgelopen zaterdag bij jullie geweest voor de shoot. Toch wel wat zenuwachtig over wat ik kon verwachten want erg fotogeniek vind ik mezelf niet. Wat een super werk hebben jullie met elkaar afgeleverd. Ik voelde me vrouwelijk, mooi en de foto's zijn geweldig geworden! Moeilijk om te kiezen welke foto het gaat worden. Ook mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost!! Het contact met jullie vond ik erg prettig. In het begin voelde ik me erg onzeker over hoe ik tijdens de shoot moest staan maar door jullie "instructies" voelde ik me tijdens de shoot een model! Ook mijn vriend heeft genoten van de shoot. Bedankt voor alle tips, styling adviezen en geweldige foto's! We komen zeker nog een keer terug!

Liefs van Ons

Ellen - vrijdag 11 oktober 2013 16:31

ik heb gister een beauty fotoshoot gedaan, en vond het echt super leuk, je voelt je al gelijk op je gemak, en de resultaten zijn echt geweldig, ik vond de fotograven super gezellig en ze geven goed qdvies voor foto's hoe je precies moet gaan staan enzo dat vond ik erg fijn,maar je krijgt zelfs ook de kans om ideeen te geven,

het was echt een super leuke ervaring en ik zou het het liefst nog een paar keer doen .

veel liefs Ellen v/d Velde

Erna - vrijdag 11 oktober 2013 16:31

Jullie zijn geweldig... Zo ontspannen vrolijk met hart voor jullie werk... Zo als jullie zelf zijn komt on jullie werk helemaal naar voren gewoon top met top prestaties:)) in een woord geweldig. T is voor mij als een warme deken bij jullie. En dat is duidelijk te zien in het resultaat! Bedankt jullie hebben van mij een prinsess gemaakt xxxx

Jeannette - vrijdag 11 oktober 2013 16:30

ik heb een geweldige middag gehad bij jullie, bedankt. erg leuk en gezellig en de fotos zijn helemaal top. Mijn man vond zelfs de fotos met de muts het leukst terwijl hij die muts eigenlijk helemaal niet leuk vond.

nogmaals hartstikke bedankt voor de leuke middag en de geweldige fotos. en vast en zeker tot ziens. xx

Lorraine - vrijdag 11 oktober 2013 16:30

Lieve allemaal,

ik vond de beautyshoot gisteren supergeweldig. Mijn vriendin Mary Ann, die er ook werkt en gisteren mijn foto's schoot, maakte me zo enthousiast over Holland Fotostudio en na op de site gekeken te hebben, was ik meteen om. 

Wat kunnen ze je mooi op de foto's zetten, echt geweldig. Ook Linda van de visagie en het haar mooier maken een compliment... 

Ik kom gauw terug, en dan met mijn jongens. Ik ga jullie waar kan ook zeker promoten. Ben met foto's van mij nooit snel enthousiast maar bij jullie wel. 

Nogmaals bedankt allemaal en Annett, hoop je de volgende keer te zien.

Liefs Lorraine

Grace - vrijdag 11 oktober 2013 16:29

Een foto sessie doen was voor mij "een beetje eng", zeker als je jezelf niet zo fotogeniek vind; maar Annet is duidelijk een zeer ervaren fotografe die precies weet hoe ze iemand mooi op een foto kan zetten. Zij maakt uitzonderlijk mooie foto's. Daarnaast heeft zij een warme en enthousiaste persoonlijkheid waardoor je je op je gemak voelt tijdens de fotosessie. Absoluut een aanrader. 

Fanny - vrijdag 11 oktober 2013 16:29

Marleen en Annett, super bedankt voor mijn speciale fotoshoot. De foto´s zijn heel mooi en ik waardeer het bijzonder hoe lief jullie allebei voor me waren en de moeite die jullie hebben gedaan om alles met spoed voor me te regelen! 

Els,Stephanie,Mylene - vrijdag 11 oktober 2013 16:29

Hallo Annett, we willen je bedanken voor de gezellig middag en natuurlijk de mooie foto's die je gemaakt hebt.We vonden het onwijs leuk om te doen, en komen dan ook zeker nog een keertje terug! Bedankt voor alles!

Groetjes Els,Stephanie,Mylene

(bericht overgeneomen uit het gastenboek)

Marijke - vrijdag 11 oktober 2013 16:28

Een fantastische dag gehad. Het was de verre reis uit de Achterhoek meer dan waard. De visagisten en gastvrouw zijn kundig en gezellig. Annett is een vakvrouw die je onmiddellijk op je gemak stelt en enthousiast krijgt. Het resultaat mag er zijn. Heb nog nooit zo leuk op de foto gestaan. Een aanrader! Ook leuk om kado te geven of samen met je vriend/vriendin te gaan. 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Marian - vrijdag 11 oktober 2013 16:28

Hallo Annet,

Eerst een beetje verlegen en wat onwennig ging ik de sessie in. Maar al snel kreeg ik de smaak te pakken en vond ik het geweldig/super. Je bent voor mij een ultieme vakvrouw. Graag kom ik nog een keer bij je terug. Ook ik zou nu wel elke maand willen. Nogmaals bedankt voor de geweldige foto's en de hartelijke ontvangst.

Liefs Marian en Wim uit Barendrecht. 

Ilsa - vrijdag 11 oktober 2013 16:28

Hoi Lieve Annett...

De fotosessie samen met mijn dochter Chantal was echt voor mij een geweldige ervaring! Ik zou haast zeggen een verslaving...Echt toppie!!.. de foto's moeilijk om een keuze te maken voor een vergroting... maar dat is een luxe probleem (haha)Vanuit Maassluis heel veel liefs en wie weet tot....En de kapsters cq visagisten...Jullie hebben een geweldige metamorfose geleverd...Ik heb/Wij hebben veel complimenten gekregen!!!

Groetjes.. Chantal & Ilsa Vermin-Slager 

Tineke - vrijdag 11 oktober 2013 16:27

Ik heb vandaag een fotoshoot gehad omdat ik een prijsvraag gewonnen heb van het tijdschrift Glans. Samen met mijn vriendin naar Nieuw-Beijerland gereden en wat een leuke dag hebben wij daar gehad! Suzanne heeft mijn visagie/haar gedaan en het resultaat is prachtig geworden!! Een aardige topvrouw! Dank je wel. Toen een outfit gekozen en samen met Annett een leuke, ontspannende sessie gehad. Zij stelt je zo op je gemak en ik, die dacht totaal niet fotogeniek te zijn, heb de DVD gekocht omdat ik gewoon niet kon kiezen, zo mooi zijn de foto's geworden. Annett, heel erg bedankt, ik ben er erg blij mee en kom zeker met mijn dochters/kleindochter een keer terug. 

Groetjes, Tineke

Sandra - vrijdag 11 oktober 2013 16:27

Wat was ik zenuwachtig voor mijn shoot! Was achteraf nergens voor nodig.. Het is gewoon leuk om te doen en Annett stelt je heel erg op je gemak. Kreeg er volop energie van :-)

Annett, bedankt voor de mooie foto's en Daisy voor me mooie haar en make-up.

Tot snel.

Liefs Sandra

Angelique, Topenga en Zalinda - vrijdag 11 oktober 2013 16:27

Wat hebben wij genoten van onze fotosessie zeg! Heerlijk verzorgt door de gastvrouw en de dames van de visagie en daarna een enorme egoboost door de sprankelende Annett. De foto's zijn geweldig! Wordt nog moeilijk om te kiezen! Mijn zusjes vonden het ook echt helemaal toppie. Bedankt voor de leuke dag!

Karin - vrijdag 11 oktober 2013 16:26

Hallo Annett,

Super bedankt voor de shoot vandaag. Jij weet echt hoe je iemand moet laten stralen op een foto. Ik had nooit gedacht dat ik zelf zou zeggen dat een foto waar IK op sta mooi is, maar het is vandaag toch gebeurd. :-)

Heel veel succes verder.

Bianca - vrijdag 11 oktober 2013 16:26

Wat een topmiddag heb ik gehad! (dankzij jullie en m'n lieve vriendin Ferna :-)). Bij binnenkomst voel je gelijk de gezellige, ontspannen sfeer. Iedereen is even aardig, en er wordt lekker gekletst en gelachen. Ik heb ook heerlijk gelachen met Annett tijdens de fotoshoot. Het is echt niet moeilijk om lachend en ontspannen op de foto te komen bij jou! Je bent echt een heerlijk mens, waarvan je ook merkt dat je dit met zoveel plezier doet, echt te gek. Iedereen bedankt voor vanmiddag! Het was TOP. En ik kom zeker nog een keertje terug!!! 

Melany - vrijdag 11 oktober 2013 16:26

hoi Annet,

heel erg bedankt voor de leuke middag en de leuke foto's ik vond het echt een geslaagde dag bij jullie.

groetjes melany xxx 

Priscilla - vrijdag 11 oktober 2013 16:25

Hoi Annett, wat een mooie shoot weer afgelopen woensdag samen met mn moeder!! De foto`s zijn echt weer WOW!!! Zo trots op!! Je bent TOP jij en je TEAM. Thanx, tot de volgende x ;-)

groetjes x Priscilla Boerdam 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Yvonne - vrijdag 11 oktober 2013 16:25

Hallo Annett, ik vond het heel erg bijzonder om samen met mijn dochter Priscilla een foto shoot te doen...normaal wil ik nooit op de foto hahahaha maar de foto's die jij heb gemaakt zijn helemaal super en waanzinnig mooi en vooral waar ik samen met Priscilla op sta...ik krijg allemaal complimenten dat ik er zo goed uit zie....bedankt en misschien weer tot ziens....groetjes van Yvonne Poot 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Willemijn - vrijdag 11 oktober 2013 16:25

Hee Annett.. 

Wat een super geweldigge dag vorige week woensdag!! wat heb ik genoten.. ik voelde me helemaal op mijn gemak bij jou en de foto's zeggen ook zeker niet het tegendeel.. wat een super foto's ... iets heel mooie om heel trots op te zijn.. ik dank jou maar natuurlijk ook je geweldige team die mij hebben omgetoverd tot een echte diva! tot snel weer want we komen zeker snel weer terug

Groetjes willemijn en Bianca

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Angela - vrijdag 11 oktober 2013 16:24

Dit was een super leuke dag leuke ervaring om mee te maken en we gaan zeker nog eens een keertje terug annet je bent top Groetjes angela en wendy 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Anda - vrijdag 11 oktober 2013 16:24

Hallo Annet en team,

Het is jullie gelukt! 

Wij zijn beauty's geworden en blij op de foto gegaan. Een bijzondere prestatie! 

Hartelijk bedankt voor de leuke middag.

Groet,

Anda en Riet 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Femmy - vrijdag 11 oktober 2013 16:24

Hallo Annet,

Samen met mijn dochter Roos heb ik bij jou prachtige foto's laten maken. Wij raden iedere moeder en dochter aan dit samen te doen. Een leuke middag met een professionele aardige fotografe.

groeten Femmy

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Martine - vrijdag 11 oktober 2013 16:23

Hoi Annet en Daisy,

Ik heb een fotoshoot gehad van mijn zusje voor mijn verjaardag. Ik moet zeggen, wegens omstandigheden dacht ik tot de dag ervoor dat ik niet kon komen. Maar wat ben ik BLIJ dat we gegaan zijn. Jullie hebben mij en mijn zus verandert in 2 prinsessen. Wat waren we mooi. Wat een heerlijke sfeer, lief, zorgzaam en wat zijn jullie GOED!!!!!!!!! heel erg bedankt voor een heerlijke dag.

liefs martine 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Linda - vrijdag 11 oktober 2013 16:23

Ik dacht leuk verrrassing voor mijn dochter om dit samen te doen. De avond ervoor had ik zoiets van waar ben ik aan begonnen. Maar dat hebben jullie helemaal goed gemaakt door de vriendelijke en ontspannen ontvangst. Ik heb een super leuke dag gehad en prachtige foto's. Is echt voor herhaling vatbaar. We komen zeker nog een keer. Super leuk. Groetjes Linda 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Joeki - vrijdag 11 oktober 2013 16:23

Wat een geweldig idee van mijn dochter om mij een foto shoot cadeau te geven.Ik dacht nu ben ik benieuwd of ze van mij eens een keer een mooie foto kunnen maken.Ik sta werkelijk nooit eens mooi op een foto. Nou jullie geloven het of niet ze zijn echt helemaal super geworden. Ik ben er echt helemaal super blij mee. Dus ga allemaal naar Holland Fotostudio want wat ze zeggen maken ze ook echt waar.

Het zijn echte super meiden die er werken. Daarom meiden bedankt voor de fijne middag en ik vertel het zeker rond voor jullie.De foto`s zijn echt toppie en ik kom zeker terug 

(bericht over genomen uit het gastenboek) 

Sandy - vrijdag 11 oktober 2013 16:22

Lieve Annett!!

Hartelijk dank voor een super mooie ervaring! Ik voelde me die dag echt een topmodel door jou! en de resultaten mogen er zeker zijn..Veel succes verder en hopelijk nog tot een volgende keer, samen met mijn dochter!

groetjes Sandy 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Esmeralda - vrijdag 11 oktober 2013 16:22

Hoi Annett,

Mijn zus en ik vonden de vriendinnen fotoshoot erg leuk! Je bent altijd heel enthousiast en dat is echt goed voor je zelfvertrouwen. 

Onze moeder zal blij zijn met de foto van haar dochters!

Wij komen zeker nog een keer terug!

Groetjes,

Esmeralda 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Yassmine - vrijdag 11 oktober 2013 16:21

Hai Annett, 

Ik vond het gisteren heel erg gezellig en leuk, ook de foto's zijn prachtig geworden. Heb er gisterenavond meteen voor gezeten en genoten, zeker voor herhaling vatbaar!

Vind het ook heel erg lief/attent van je dat je rekening hield met ons (m'n vriendin en ik) ivm dat wij moslima's zijn en hoofddoekdragend.

Op naar de volgende shoot!

Ook erg bedankt voor de prachtige hairstyling en visagie.

Colette - dinsdag 01 oktober 2013 09:55

Lieve Annett,

bedankt voor de leuke middag, Samen met je visagistes hebben jullie een onvergetelijke middag gegeven.

Annett jij geeft mensen het gevoel dat ze biijzonder zijn!!!Knap en houden zo!

Dikke kus
Colette

Amy - dinsdag 01 oktober 2013 09:54

Lieve Annett,

vandaag die vriendinnenshoot met Romy was echt een geweldige ervaring ! zo goed opgemaakt en allemaal zo leuk gewoon.

echt dit vergeet ik nooit meer !

Groetjes Amy van Vlieland
(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Esther - dinsdag 01 oktober 2013 09:49

Hallo lieve Annett, Wat een warm welkom vandaag. Voor mij de tweede keer, voor mijn dochter Barbara de eerste keer. Jij kan vrouwen zich zo goed laten voelen, met jouw warmte, je spontaniteit en je ECHTheid. Je maakte mijn dochter zelfs aan het huilen. En geloof me, dat waren vreugdetranen! Jij kan mensen raken .....Gelukkig waren alle foto's toen al gemaakt!! Heel erg bedankt voor weer een geweldige middag, en de prachtige foto's!! En tot de volgende keer...
Ik wil vragen of jij een foto uitkiest, ik vertrouw jou volledig!! 
(bericht uit gastenboek meegenomen)

Marie-Louise - dinsdag 01 oktober 2013 09:48

Dit is een echte aanrader. Super! Ik wist niet wat me te wachten stond. Ik ben eigenijk niet zo'n type voor een fotosessie, maar Annette en stylistes maken voor jou er een topdag van met geweldige foto's die je echt niet meer vergeet.
Ook mijn vriendinnen waren razend enthousiast. 
(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Angelique en Shanne - dinsdag 01 oktober 2013 09:48

We vonden het super leuk bij jullie! Erg gezellig en heel professioneel. De make-up en styling waren top! En de foto's zijn zo mooi geworden. Volgend jaar kom ik met mijn man en kinderen de trouwfotoshoot doen!

Liefs angelique & shanne 
(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Jaqueline - dinsdag 01 oktober 2013 09:48

Hoi meiden,Op 16 mei bij jullie geweest, ik heb me nog nooit zo aantrekkelijk gevonden als toen, echt geweldig.
De foto's zijn erg mooi ben erg benieuwd naar de film.
Veel liefs Jacqueline
(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Elleke en Esther - dinsdag 01 oktober 2013 09:46

Afgelopen vrijdag zijn wij bij jullie geweest voor de 'vriendinnendag' shoot! Wat was het leuk! Mooie krullen in onze haren en prachtige make up. En Annett wat maak je toch mooie foto's !!! We hebben leuke reacties gehad op de foto's. Bedankt! Groetjes Esther en Elleke (overgenomen uit gastenboek)

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.