facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Joyce - vrijdag 11 oktober 2013 17:08

Ik ben vanochtend geweest voor een oefenshoot voor een maatje meer en het was een geweldige ervaring. Het was ontzettend leuk om te doen en de foto's die ik gezien heb zijn prachtig

Joyce

Ilona - vrijdag 11 oktober 2013 17:07

Hallo Annett & Mary-Ann, vanmorgen heb ik bij jullie de maatje meer fotoshoot gedaan en wat heb ik het naar mijn zin gehad!!

De foto's zijn waanzinnig, ik ben helemaal blij!! 

Ilona Rhoon

Mirna - vrijdag 11 oktober 2013 17:06

Hallo Allemaal,

Ik wil jullie bedanken voor weer een geweldige dag. Het was voor mij de tweede keer bij jullie en ook nu heb ik weer super genoten. De foto's zijn ook weer prachtig geworden! Jullie zijn met elkaar een enthousiast topteam.Nogmaals heel erg bedankt en wie weet weer tot de volgende keer!

Groetjes Mirna Bakx 

Nathalie - vrijdag 11 oktober 2013 17:05

Lieve mensen, 

hartelijk dank voor de superleuke dag! de foto's zijn echt prachtig geworden! jullie doen je werk met zoveel passie en enthausiastme, je voelt ze meteen op je gemak bij jullie. mijn complimenten, ook voor Linda!en ik kom zeker nog eens terug;)

Groetjes Nathalie uit Hedel

Bianca - vrijdag 11 oktober 2013 17:05

Het begon met een prachtige make up en mooie haren.. Daarna met Annet de studio in.. In 1 woord geweldig. Annet je bent zo.n leuke spontane vrouw dat de foto sessie zo leuk en ontspannen was.. Kan niet wachten op het resultaat! Onwijs bedankt voor de leuke ochtend. Ik weet nu al dat ik nog eens terug kom., liefs Bianca uit Rotterdam

Kylie - vrijdag 11 oktober 2013 17:05

Gisteren een geweldige leuke shoot gehad met Annet . Was bang wat ik moest doen of ik durfde te poseren maar Annet heeft zo hoed geholpen dat het eigenlijk van zelf ging. . Ben super blij met mijn mooie foto 's . Glamour shoot is zeker de moeite waard !!! Dank jullie wel Annet en daisey 

Kylie uit maasdam

Clair - vrijdag 11 oktober 2013 17:04

Ik wou graag een fotoshoot in bouwvak stijl als kado voor mijn man en hier werd zeer creatief op ingespeeld!Foto's zijn boven verwachting mooi geworden!En wat zijn jullie allemaal gezellig :) 

Clair uit Almere

Marielle - vrijdag 11 oktober 2013 17:04

Waaaauw.. Wat een dag! Ik zag best tegen de shoot op, was zenuwachtig of ik het allemaal wel los kon laten en goed kon poseren maar wat een kei van een vrouw is Annet! Zij laat je vanzelf stralen, zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. En de make-up en haren zijn ook in 1 woord geweldig! We gaan volop nagenieten van de mooie foto's en ik kom zeker nog eens terug! 

Dus voor het geval je twijfelt of je deze shoot wel kan, gewoon doen (!!!!!) Annet maakt je mooi met haar enthousiasme en complimenten!

Marielle uit 's-Gravendeel

Bianca - vrijdag 11 oktober 2013 17:03

Lieve medewerkers van Holland Foto Studio,

Afgelopen maandag heb ik bij jullie de glamour fotoshoot gedaan, ondanks de reistijd van anderhalf uur was het echt de moeite waard en overweeg ik ook een shoot te komen doen met de kids!

Wat een aardige en professionele mensen en wat een mooie foto's!

Helemaal top en iedereen aan te raden!

Groetjes Bianca

Ellen - vrijdag 11 oktober 2013 17:02

Hoi Annett,

Afgelopen woensdag ben ik voor een glamourshoot geweest. Wat een ervaring! Eerst een schitterende make-up van visagiste Daisy, mooi kapsel en daarna foto's maken op een leuke ongedwongen manier. En hoewel ik nooit op de foto wil, het resultaat is prachtig. Nooit gedacht dat ik zó op de foto kon staan. Je hebt gelijk als je zegt: dat moet je één keer in je leven hebben gedaan! Maar meer keren mag toch ook, want ik kom zeker terug. Eerst over zes weken met mijn zussen. Bedankt voor de schitterende foto's en een geweldige dag! 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Lineke - vrijdag 11 oktober 2013 17:02

Hoi Annett,

Na de glamour fotoshoot van gisteren heb ik 's-avonds meteen de foto's bekeken. Ze zijn echt heel mooi geworden en ik ben er ontzettend blij mee! Ook mijn complimenten voor de visagie en de haarstyling!

Groetjes Lineke uit Oss

Inge - vrijdag 11 oktober 2013 17:01

We hebben nu een week geleden de fotoshoot gehad! Het was in 1 woord fantastisch. Naast dat we waanzinnig mooie foto`s hebben , hebben we enorm gelachen! Nooit geweten dat zo`n fotosessie zoooooo leuk kon zijn. Kan nog steeds niet beslissen welke foto ik mag uitkiezen. Kortom een onvergetelijke dag!

Heel veel dank aan Annett en uiteraard de meiden van de visagie/haar. Jullie zijn kunstenaars!

Groetjes Ingeborg uit Maasdam. 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Celine - vrijdag 11 oktober 2013 17:01

Ik had de fotoshoot van mijn tante gehad en ik heb er heel erg van genoten, het is zeker iets om nog een keer te doen en zeker bij Annett! Ik zit al met smart op de foto's te wachten!

liefs 

Celine uit Dinteloord

(bericht over genomen uit het gastenboek)

Elise - vrijdag 11 oktober 2013 17:00

Ik heb deze shoot gehad voor mijn verjaardag, en heb er erg van genoten. Echt een aanrader bij Annett! Het was super!

Bedankt! 

groetjes Elise uit Oolgensplaat

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Sherana - vrijdag 11 oktober 2013 17:00

Hoi Annett,

Wat een gave shoot! Ik voelde me helemaal op mijn gemak door jouw aanpak. En de foto's....wauw! Ik wist niet dat ik mezelf zo mooi kon vinden! 

Veel liefs! 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Anneke - vrijdag 11 oktober 2013 16:59

Hallo Annett! Ik vond het supergaaf en leuk vrijdag, ik vind dat je me heel goed hebt geholpen met poseren en ik vind de foto's super super mooi geworden! Bedankt voor de leuke dag xxxx danique (met rode blouse haha) 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Silvi - vrijdag 11 oktober 2013 16:59

hallo Annet,

4 april heb ik een shoot bij je gehad en wat was het geweldig en heel gezellig. zeker de moeite waard. ik zou wel iedere maand een shoot willen doen de foto's zijn super en wat was het een gezellige dag super ik kom snel weer langs. dat beloof ik 

groetjes xx Silvi 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Chantal - vrijdag 11 oktober 2013 16:59

Was echt een geweldige middag. Zijn hele leuke dames die er werken. Annet verstaat haar vak heel goed, je kan zien dat ze het ook heel leuk vind om te doen. Foto's waren geweldig, zeker de moeite waard om aan iedereen aan te raden.

Liefs, Chantal 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Brigitte - vrijdag 11 oktober 2013 16:58

17 juni bij Annet geweest! T was een superleuke ervaring met hele mooie fotos als eindresultaat!

Nu nog eentje uitzoeken om af te laten drukken...zal lastig worden om te kiezen.

Inmiddels al een paar fotos op hyves en facebook gezet...de positieve reacties stromen binnen! Compliment hoor Annet! En natuurlijk ook voor de visagie en styling!

Kom zeker terug met man en kind!

Dikke kus! Brigitte X 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Nikki en Johan - vrijdag 11 oktober 2013 16:58

Afgelopen zaterdag hebben wij een couples fotoshoot gehad. Erg leuke foto's zijn het geworden, en wat is Annett enthousiast zeg! De spontaniteit spat er van af!

Voor een volgende shoot komen we zeker terug, we hebben er ontzettend van genoten.

Anita - vrijdag 11 oktober 2013 16:57

Hoi Annett,

Heel hartelijk bedankt voor de leuke middag, het was erg gezellig en voelde gelijk vertrouwd. De foto's zijn schitterend en de verrassing erg geslaagd.

Groetjes Anita 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Carolien - vrijdag 11 oktober 2013 16:57

Met mijn partner bij Holland Fotostudio geweest en ik werd heel mooi gemaakt en daarna op de foto, ook samen met mijn partner. Ik vind de foto's mooi geworden. 

Gr. Carolien (bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Jeffrey en Eline - vrijdag 11 oktober 2013 16:57

we vonden het super leuk

groetjes vanuit belgië 

(bericht over genomen uit het gastenboek) 

Alex en Miek - vrijdag 11 oktober 2013 16:56

Lieve Annett en andere geweldige mensen van Holland Fotostudio,

hoewel het bijna 2 weken geleden is dat Alex en ik onze couples fotosessie hebben gehad, denken we er nog elke dag met heel veel plezier aan terug. De gezelligheid in de studio en de warme uitstraling van jullie allemaal is onbeschrijfelijk en nam het nerveuze gevoel dat we bij binnenkomst nog hadden direct weg. 

De leuke en comfortabele sfeer bij de voorbereiding voor de fotosessie was ronduit super. Met zijn allen hebben jullie er voor gezorgd dat Alex en ik ons helemaal op ons gemak voelden en dat we het onwijs naar ons zin hadden. 

Het toppunt was (uiteraard) het maken van de foto's. Omdat je (Annett) echt de tijd voor ons nam, zelf de leukste en gekste poses voordeed en ronduit super enthousiast was, is ons enthousiasme duidelijk terug te zien op de hele mooie foto's. Zonder je combinatie van professionaliteit en enthousiasme hadden wij nooit zulke mooie foto's gehad!

Het is bij Holland Fotostudio het hele team wat onze ervaring zo onvergetelijk heeft gemaakt. Wij kunnen jullie dan ook niet genoeg bedanken voor deze hele mooie en unieke ervaring! We kijken er naar uit nog vele malen terug te komen!

Liefs,

Alex en Miek 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Jeanine - vrijdag 11 oktober 2013 16:56

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn vriend bij jullie geweest. Voor mij was dit de tweede keer, en wat was het weer leuk!

Je wordt direct op je gemak gesteld en van zenuwen is geen sprake. We hebben onwijs leuke foto's op onze cd staan (sommigen waren wat overbelicht, maar we hebben er zoveel dat we genoeg keuze hebben!)

Bedankt voor deze leuke dag, en wie weet tot de volgende keer!

Liefs Jeanine en Wesley

Helen en Rene - vrijdag 11 oktober 2013 16:56

Lieve Annette en Mary-Ann,

Wij hebben een super fotoshoot laten maken! 

Ik (Hêlen) was best nerveus, dat was jullie ook al opgevallen haha. 

Nou, na een kopje koffie, een gezellig praatje en twee foto's ondergaan te hebben en niet te vergeten het grote enthousiasme van jullie, was deze spanning snel verdwenen. Wat hebben jullie een lol en plezier tijdens jullie werk, geweldig! 

Niet gek dat mensen met plezier "echte" foto's laten maken. Echt een aanrader voor iedereen die met aandacht voor details op een professionele wijze een fotoshoot wil laten maken!

Wij wensen jullie heel veel succes voor de toekomst en komen zeker spoedig terug! 

Annette en Mary-Ann bedankt voor deze fotoshoot, een blijvende herinnering, helemaal top! x

Charlotte en Annebel - vrijdag 11 oktober 2013 16:45

Vandaag zijn wij 2 zussen samen op de foto geweest. En wat een resultaat!! Onwijs mooie foto's. We hebben erg gelachen ( tot de slappe lach aan toe ) Onze complimenten voor de prachtige foto's! Heel erg bedankt en zeker een keer tot ziens!

Groetjes,

Charlotte en Annebel 

Bea en Paul - vrijdag 11 oktober 2013 16:44

Vandaag hadden wij de fotoshoot voor twee. Deze hadden we gewonnen. De ontvangst was relax en gezellig. Veel gelachen met het maken van de foto's. Het zijn hele leuke foto's. Zeker voor herhaling vatbaar.Dus ons zie je zeker terug.

Groetjes Paul en Bea.

tiffany en riano - vrijdag 11 oktober 2013 16:44

Het was echt een geweldige ervaring. 

De fotograaf was een topper echt een lief mens. 

En de foto's waren geweldig. 

Echt je hebt waar voor je geld 

Indy en Marcel - vrijdag 11 oktober 2013 16:44

Op 15 juni een coupleshoot gehad. Wij zijn warm ontvangen, vanaf binnenkomst tot het verlaten van de studio! Visagie perfect, extra service en volledige aandacht bij zowel de foto's als de visagie. 

Annet en jouw team, ga zo door en ons zie jij zeker terug voor de sexyshoot!!

Groetjes Indy & Marcel 

(bericht overgenomen uit gastenboek)

Jenny - vrijdag 11 oktober 2013 16:43

He Annett,

Bedankt voor deze geweldige dag. We hebben het echt naar ons zin gehad. En de foto 's zijn echt mooi geworden! Misschien komen we nog terug als hij het heeft gevraagd :) ha ha.... Zeker een aanrader....

Bedankt en groetjes Juan en Jenny 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Danique en Julliet - vrijdag 11 oktober 2013 16:43

Hoi Annett,

Wij hebben gisteren weer een superleuke middag bij jou gehad! Heel erg bedankt voor de prachtige foto's en voor de visagie! 

Ik hoop dat we nog eens langs komen, want wie kan er betere foto's maken dan Annett Holland?

Groetjes, 

Danique & Julliet 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

korstiaan - vrijdag 11 oktober 2013 16:42

Hoi Annett,

Wij zijn afgelopen maandag bij je op de fotoshoot geweest en ik moet zeggen ik ben er erg blij mee had het niet verwacht maar jij maakt van iedereen iets speciaals. Ik zou zeggen petje af en tot in de toekomst maar weer. Oh ja er komen nog wel wat collega's van mij naar je toe!

Groetjes,

Korstiaan 

Danny - vrijdag 11 oktober 2013 16:42

hi annet!

ontzettend bedankt voor de fanastische shoot!

je bent een warm en mooi mens!

nogmaals uit het diepst van mn hart bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Danny Bast - vrijdag 11 oktober 2013 16:42

Hoi Annett,

Afgelopen woensdag ben ik voor een glamourshoot geweest. Wat een ervaring! Eerst een schitterende make-up van visagiste Daisy, mooi kapsel en daarna foto's maken op een leuke ongedwongen manier. En hoewel ik nooit op de foto wil, het resultaat is prachtig. Nooit gedacht dat ik zó op de foto kon staan. Je hebt gelijk als je zegt: dat moet je één keer in je leven hebben gedaan! Maar meer keren mag toch ook, want ik kom zeker terug. Eerst over zes weken met mijn zussen. Bedankt voor de schitterende foto's en een geweldige dag! 

Franklin Brown - vrijdag 11 oktober 2013 16:41

Tijd geleden een fotoshoot gedaan bij Annet Holland. Was niet alleen super gezellig maar het werd mn beste fotoshoot ooit. Ze weet precies hoe ze je op je gemak moet stellen en ook precies wat de beste manier is om mij op de foto te krijgen. Iets wat ik altijd heel lastig heb gevonden. EEN ECHTE AANRADER

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

John - vrijdag 11 oktober 2013 16:41

vandaag bij Annett in de studio geweest, wat een geweldige leuke ervaring, en wat heeft ze een prachtige ongedwongen foto's gemaakt van ons.....

THIS LADY ROCKS !!! 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Sean - vrijdag 11 oktober 2013 16:41

Ik ben afgelopen vrijdag bij HFS langsgeweest voor wat kiekjes voor mijn moeder. Heerlijk naar mijn zin gehad en lekker gelachen.

Ook werden de instructies goed gegeven en werd je erg op je gemak gesteld.

De foto's schijnen geweldig te zijn, maar omdat ik natuurlijk pasgelee langs ben geweest, heb ik ze nog niet allemaal mogen zien.

Helemaal top en de vriendschap op Facebook met mijn fotograaf en Annette is helemaal leuk!

Ik kom zeker nog eens terug ;) 

Lex Veenendaal - Klaaswaal - vrijdag 11 oktober 2013 16:40

Ik wil mijn compliment aan Mary-Ann Struijk en ook een klein beetje aan Evelyn Schellekens :-) geven voor de mooie foto's. Ze zijn super mooi echt een aanrader voor ieder ander om bij jullie langs te komen!! Het was gezellig dus tot ziens

Nogmaals bedankt!!! We zijn er blij mee 

Monika - vrijdag 11 oktober 2013 16:39

Ik had een beauty oefen fotoshoot door Evelyn gewonnen en zij deed het echt heel erg leuk!! Heel professioneel, ze stelt je erg op je gemak en checkt of alles goed bij je zit zoals je colbertje, je haar en je shirtje. Ze probeert je heel goed op de foto's te zetten en het was gezellig! Leuke wisselende attributen gebruiken ze ook! Top Evelyn bedankt!

Jagaira - vrijdag 11 oktober 2013 16:39

Ik heb afgelopen vrijdag een proefshoot gehad met Evelyn. En ik merkte er niks van dat ze nog in de "leer" is. Ze is een hele lieve meid die weet wat ze doet en gaf mij ook de ruimte om zelf mee te denken. En dat is ook wel zo fijn voor mij aangezien ik vaker voor de camera heb gestaan ;-). bedankt voor de leuke middag en kijk uit naar de gekozen foto.

Groetjes

Jagaira

Anja - vrijdag 11 oktober 2013 16:39

Nadat ik in december een oefenshoot nad gedaan, bleef het kriebelen om terug te gaan...en....vandaag was het zover, onverwachts ,maar oh wat was het gaaf...dit keer met hasr en make-up...wauw deze mensen allemaal in hun eigen expertise kunnen echt wonderen...

Prachtige foto's zijn het gevolg..

Ik ben zeer trots op deze fotosessie en zou in de toekomst zeker nog terug willen...

Meiden nogmaals allemaal bedankt..helemaal top!!!

Marianne - vrijdag 11 oktober 2013 16:38

De Beautyshoot inclusief visagie was weer geweldig. Reeds voor de 3e keer hier geweest en het blijft leuk om te doen.

Wat een inspirerende vrouw! Ik wens je goede gezondheid en hoop dat je nog lang foto's mag maken!

Wendy - vrijdag 11 oktober 2013 16:38

Vandaag een super leuke fotoshoot gedaan. De fotograaf is heel erg proffesioneel en stelt je echt op je gemak.Ik was eerst een beetje zenuwachtig maar daarna vond ik het echt super leuk en zou het zo nog een keer doen. Nu in spanning afwachten op de foto's!!! 

Agnes - vrijdag 11 oktober 2013 16:38

een beauty fotoshoot gehad was erg leuk samen met me dochter op de foto geweest wat een mooie foto,s maken jullie en wat kan je lekker je zelf zijn tijdens het foto,s maken.

bedankt liefs agnes

Sylvia de Keijzer - vrijdag 11 oktober 2013 16:37

Begin september geweest voor een beautyshoot incl. hairstyling en visagie. Wat een fantastische ervaring!! In één woord geweldig!! Bij binnenkomst een ontzettend warm welkom en dan kan het genieten beginnen! Er worden prachtige foto's gemaakt. Hier kan geen enkele foto studio tegenop! Voor mij alleen nog maar Fotostudio Holland!! Ik zie erg uit naar de volgende shoot ;-)

Saskia - vrijdag 11 oktober 2013 16:37

Vandaag een beautyshoot gedaan zonder visagie of haarstyling, was een gewonnen shoot. Maar wat was de shoot leuk! Wordt goed uitgelegd, gelachen en hele leuke foto's gemaakt die je tussendoor mag zien. Nog even wachten op mij fotoos, alleen heb ik dat geduld niet haha.

Bedankt foor de leuke shoot! 

Daniëlle - vrijdag 11 oktober 2013 16:37

Vandaag een beautyshoot gehad. Super zenuwachtig natuurlijk maar was eigenlijk helemaal niet nodig. Ieder was super aardig en alles op het gemakje. Echt geweldig hoe de fotoshoot verliep. Even in de huid gekropen van een fotomodel. Deze middag was voor mij één groot feest!!! Ook de reacties van andere die mijn foto's zien zijn geweldig. Dank je wel Holland-fotostudio!! 

Natascha - vrijdag 11 oktober 2013 16:36

vandaag beauty shoot gewonnen en het was echt heel leuk toffe ervaring en de foto's waren super op laatste paar kiekjes same met mijn zoon die mee was geweldig gewoon het is echt top voor mooie foto's leuke ervaring vriendelijk ontvangst HOLLAND FOTOSTUDIO bedankt voor de leuke en toffe dag en de super foto's!

natascha uit merksplas belgie

kim en xavi - vrijdag 11 oktober 2013 16:35

Afgelopen vrijdag een beauty / babyshoot gedaan. De foto's zijn echt waanzinnig al zeg ik het zelf. Je wordt goed opgevangen en goed begeleid. Haar en make-up zijn ook geweldig. Ik heb echt samen met mijn zoontje een top middag gehad. Er wordt met veel plezier en passie gewerkt. De kwaliteit is uitstekend.

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres: