facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Nathasja en michael - maandag 14 oktober 2013 12:05

Lieve Annett,

Vandaag zijn wij voor het eerst bij holland fotostudio geweest, en in 1 woord FANTASTISCH!!! 

Het was een topdag, en het zijn hele mooie foto's geworden. Wij zijn echt heel blij. En Annett wat ben je toch een topper! Je hebt ons zo mooi gefotografeerd en ons zo op ons gemak gesteld.

In 1 woord dus TOP!!! Wij komen zeker weer terug. Tot snel.

Liefst Nathasja en Michael

Angelique - maandag 14 oktober 2013 12:04

Hoi Annet en het hele team,

De fotoshoot was weer geslaagd. Mijn zusjes vonden het geweldig en ikzelf natuurlijk ook! En je hebt gelijk...het is toch wel moeilijk om de leukste foto's uit te zoeken. We gaan er vanavond nog een keer voor zitten. Je hoort het snel van ons!

Nogmaals bedankt!

Groetjes,

Angelique uit Maassluis (overgenomen uit ons gastenboek)

Margaret - maandag 14 oktober 2013 12:03

Superleuke middag gehad! En er hele mooie foto's aan overgehouden. Complimenten aan alle dames die daaraan meegewerkt hebben!

Margaret uit Zwijndrecht

Gonnie - maandag 14 oktober 2013 12:03

Bedankt lieve Annette en visagisten voor de geweldige middag die we bij jullie gehad hebben vanmiddag! Een dag om nooit te vergeten! Als verrassing een moeder dochter shoot geboekt en ondanks mama echt een hekel heeft om zelf op de foto te gaan, heb jij het voor elkaar gekregen om mama te laten stralen!!! Eerlijk waar wat kun jij mensen op d'r gemak stellen! Mede door jouw mooie warme persoonlijkheid, gaf je mij vertrouwen waardoor ik me voor de volle 100% kon geven!

Gonnie uit Den Dingen

Angela - maandag 14 oktober 2013 12:02

Hoi lieve Annett,

Meid wat hebben wij genoten! Het was heel gezellig en heel warm die middag. Jij en je team zijn geweldige mensen! Toppers!

Nogmaals bedankt en veel liefs Angela, Michelle en Danielle uit Drunen

50jaar sisters - maandag 14 oktober 2013 12:02

Bedankt voor de super gezellige uren, jullie zijn allemaal vakvrouwen. Jullie geven echt iemand zelfvertrouwen dat je vanzelf gaat stralen.Onze sisterfotos zijn al geweldig, nu nog spannend hoe mijn eigen foto,s zijn geworden.

Francis - maandag 14 oktober 2013 12:02

Ik heb de fotoshoot kado gekregen van mijn zus. Wat een leuke Surprise! Door de ontspannen sfeer, professionele visagie en fotograven is het een heel ontspannen shoot geworden. Het resultaat is prachtig en een ervaring om nooit meer te vergeten.

Bedankt Anette en Mary-Ann!

Francis, Papendrecht

Aryan - maandag 14 oktober 2013 12:01

Bedank voor de mooi fotos wij vonden het geweldig het is al twee weken dat ik die DVD met fotos heb en nog steeds kan Niet zeggen welke foto ik bewerk wil hebben want ik vind ze alle maal even mooi nog mals heel erg bedank en tot volgende keer

Moeder en Dochter uit Krimpen aan den IJssel - maandag 14 oktober 2013 12:01

Topmiddag gehad !!!

Dit was te danken aan de hartelijke ontvangst en het enthousiasme van het hele team. Leuke make up en haarstyling en vooral verassend dat we ons geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld bij het poseren.

van begin tot einde een heel persoonlijke begeleiding is echt een visitekaartje. 

We willen nog een keer!!

groetjes

Fam Groeneveld - maandag 14 oktober 2013 12:01

Mijn moeder wilde al heel lang een serie (familie)portretten, maar omdat zij Parkinson heeft (de versie die je spieren stijf maakt) en veel in een rolstoel zit ... hoe krijg je dat dan een beetje leuk op de foto? Via google deze studio gevonden en na intensief contact met Annett een datum geprikt: 13/7 om 12:00 werden we verwacht. De ontvangst was al heel leuk, en vervolgens het mooi maken van haar en gezicht (de visagie was geweldig: ik was ineens een glamour-girl) en daarna ruime tijd voor het maken van de foto's. Eerst ieder (ma, pa, broer en ik) apart en daarna in 2-tallen en als groep. En het resultaat: fantastisch. 't Is lang geleden dat ik mijn moeder zo ontspannen heb gezien en wat zagen we er allemaal mooi uit ! Echt een middagje uit

Dank je wel, jullie allemaal: Annett voor het regelen, Mary-Ann voor de foto's en grollen (er liepen eens 2 mannetjes ...) en de meiden van de visagie

Fam Groeneveld Rotterdam, Koog a/d Zaan en Lelystad

Anita en Lauwrens - maandag 14 oktober 2013 12:00

Hoi Annett,

Wat was het een super leuke, gezellige en gave middag bij jou afgelopen vrijdag. We werden leuk ontvangen en we werden mooi opgemaakt. De fotosessie vond ik een echt een feest, mijn vriend moest even wennen, maar naar een paar foto's ging het beter. Je bent zo entousiast en dat breng je over, waardoor wij super mooie en echt( dus niet gemaakt) stralen op de foto's.

De reactie's zijn positief en dat doet je goed. Iedereen zou dit moeten doen, het is echt leuk.En als je twijfelt, moet je het gewoon doen, je zal er echt geen spijt van krijgen. Annett bedankt en natuurlijk ook je visagiste en we komen zeker terug.

Liefs Lauwrens en Anita uit Barendrecht

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Gosia en Henk - maandag 14 oktober 2013 11:59

Hallo allemaal, We hebben een leuke middag gehad. Het was die dag erg warm op vrijdag 2augustus.In de studio was het erg aangenaam en ook spannend in sexy kleding op de foto. Als eerste werden we erg mooi opgemaakt en in combinatie met de sexy kleding werden er vele plaatjes gemaakt. In het begin vond wij het wat ongemakkelijk maar na enkele keer op de foto zijn gegaan werden wij ook wat ontspannen en dat kwam ook zeker door de twee dames die ons prachtig op de foto hebben gezet. Het is een bijzondere ervaring voor ons geweest en we kunnen het een ieder aanraden. Groetjes Gosia&Henk

Anne en Rudi - maandag 14 oktober 2013 11:59

Wat een super ervaring. Je wordt op je gemak gesteld en er worden alleen dingen gedaan die je zelf wilt. Wij hadden met visagie geboekt. Wow wat een ervaring. Er werd uitgebreid de tijd genomen en wij werden door iedereen op ons gemak gesteld. Je ging weg met het gevoel een ster te zijn. Het was een bijzondere en vooral super leuke ervaring. Wij komen zeker terug en gaat nooit meer naar een ander.

Heel erg bedankt voor alles

Anne & Rudi

Karin - maandag 14 oktober 2013 11:58

Annet en Daisy!!

Wat heb ik t naar m'n zin gehad vanmiddag bij jullie!!! 

De reacties zijn geweldig op m'n foto's op Facebook! Ik was echt verbaasd over mezelf .... Ben er trots op!!! Super bedankt en ik kom zeker nog eens!

Grtz Karin uit Stad aan het Haringvliet

Lizette - maandag 14 oktober 2013 11:58

Lieve Annett,

Heel erg bedankt voor de waanzinnige sexy fotoshoot jij stelt mensen op hun gemak en geeft hele goede adviezen zodat je even het gevoel krijgt dat je een echt model bent. Ook Linda van de visagie en de mooie krullen is een toppertje jullie zijn een goed team. Kom zeker nog een keer terug x

Lizette uit Barendrecht 

Lindy - maandag 14 oktober 2013 11:57

Hey Annett,

Nogmaals bedankt voor de mooie foto's!! Ze zijn goed gelukt! Erik vindt ze echt geweldig!!

We gaan zeker nog een afspraak maken om foto's met z'n motor erbij te maken, heb er nu al zin in haha!! Maar dan wachten we eerst even tot je nieuwe fotostudio klaar is. (Ik heb de smaak te pakken hoor haha).

Veel liefs, Lindy

Lindy - maandag 14 oktober 2013 11:57

Daisy, ik wil jou nog bedanken voor de geweldige visagie!! Super! Echt gaaf die krullen en make up! Dank je wel hoor !!!

Groetjes, Lindy (Puttershoek)

Manon - maandag 14 oktober 2013 11:56

Ik ben 23 Maart voor een sexy fotoshoot geweest, dit als verrassing voor mijn vriend en een goede vriendin is mee gegaan. Ik vond het een geweldige ervaring, het is natuurlijk altijd even spannend omdat je niet weet wat je moet verwachten, maar je wordt gelijk hartelijk ontvangen. Zowel de 2 meiden van de visagie, de fotografe en Annett waren echt super vriendelijk en zorgde ervoor dat ik snel op me gemak was. Annett kwam ook nog met eigen ideeen met als gevolg dat ik een geweldige shoot had en een mooie herinnering voor nu en later. Bedankt meiden

Manon uit Montfoort

Tonia - maandag 14 oktober 2013 11:56

De ontvangst bij jullie was super en hartverwarmend. Alle meiden waren zo vriendelijk en aardig. Ik vond het zeker de moeite waard. Groetjes Tonia schwarz

Thomara - maandag 14 oktober 2013 11:55

Het is echt super leuk om te doen, de foto's zijn mooi en ook nog is top fotografen die heel aardig zijn!! Met 1 woord top!! Bedankt dames x 

Thomara Dordrecht

Anita - maandag 14 oktober 2013 11:55

Vanmorgen ben ik bij jullie geweest in de prachtige studio in Dordrecht. De foto's op het hemelbed zijn super mooi, voelde me erg op mijn gemak. Bedankt voor deze ervaring!

Anita, Numansdorp

Esther - maandag 14 oktober 2013 11:55

Ik ben vandaag bij jullie geweest voor een sexy fotoshoot. Het was heel erg leuk om te doen. Ik voelde me gelijk op m'n gemak en er zijn mooie foto's gemaakt! Heel erg bedankt Mary-Ann!!!!

Esther, Numansdorp 

Colette - maandag 14 oktober 2013 11:54

Lieve Annett,

bedankt voor de leuke middag, Samen met je visagistes hebben jullie een onvergetelijke middag gegeven.

Annett jij geeft mensen het gevoel dat ze biijzonder zijn!!!Knap en houden zo!

Dikke kus 

Colette 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Patricia - maandag 14 oktober 2013 11:54

Hoi Annett

Bedankt voor de schitterende foto`s mede door jou enthousiasme en kennis zijn ze prachtig geworden

Daisy bedankt voor de mooie make-up en de gave kapsels. 

Ik had niet gedacht dat de foto`s zo mooi zouden worden. 

buiten dat is het bij jullie gewoon heel gezellig TOP!

ik kom zeker nog eens terug voor een andere shoot

liefs Patricia 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Astrid - maandag 14 oktober 2013 11:53

Hallo Annett

Ik heb deze dag erg genoten. Ik heb me letterlijk en figuurlijk meer blootgegeven dan ik in gedachten had, maar ben blij dat ik dat gedaan heb. De foto's zijn prachtig geworden. Ik raad het iedere vrouw aan dit minstens 1 keer in haar leven te doen.

Ik voelde mij vandaag erg vrouwelijk.

Dank je wel en tot gauw!

Groetjes,

Astrid uit Halsteren

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Cindy - maandag 14 oktober 2013 11:53

Heey Annett, ik vond het echt een super dag! Ik heb echt genoten van de shoot en het was een leuke ervaring die ik zeker nog een keer wil meemaken! Nogmaals heel erg bedankt en de foto's zijn super geworden!

Groetjes, Cindy uit Woerden

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Lia - maandag 14 oktober 2013 11:53

Lieve mensen van Holland fotostudio

Wat heb ik genoten van de fotoshoot! Het voelde geweldig om voor een paar uurtjes een model te zijn. In één woord: BEDANKT!!!! Hopelijk tot ziens,

liefs Lia uit Scheveningen 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Deborah - maandag 14 oktober 2013 11:52

Haai Annet!

Ik wil je bedanken voor de te gekke en mooie fotoshoot die ik gehad heb. Vind de fotos werkelijk schitterend. En buiten dat heb ik een hele gezellige ochtend gehad. 

Ik kom in de toekomst zeker nog eens terug!

liefs Deborah uit Wouwse Plantage

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Annika - maandag 14 oktober 2013 11:52

Als verrassing kreeg ik dit als kado van mijn vriend. Eerst had ik mijn twijfels, maar als je al binnen komt wordt je warmhartig ontvangen. De mensen daar zijn heel vriendelijk en laten je zeker geen dingen doen die je niet wilt doen. Alle foto's waren echt heel erg mooi!! Ik schrok er zelfs een beetje van:'ben ik dit?'haha. Annett heeft echt goed werk geleverd en ben van plan om zeker nog een keer terug te komen!!

Dank jullie xx

Annika uit Lelystad

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Patrycja - maandag 14 oktober 2013 11:52

I was by your studio today, and i'm very happy en surprised. The way how you and everybody do. So professional and nice together, in one word SUPER. The pictures are beautiful and sexy in one time. I feel good when i come inside by your studio and feel much more better and more beautiful, becouse everybody was busy with me and nothing else. Greatings Patrycja van der Kruit 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Peter - maandag 14 oktober 2013 11:51

Gewoon geweldig, gisteren was mijn vrouw Patrycja bij jullie in de studio. Heb op mijn gemak alle foto's bekeken en zijn echt allemaal stuk voor stuk geweldige foto's.

Als er iemand vraagt om een fotoshoot, is er maar één naam die ik kan noemen: Annette Holland fotostudio.

Peter uit Dinteloord

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Tatjana - maandag 14 oktober 2013 11:50

Lieve Annett en Stylingteam,

Toen ik vandaag de fotostudio binnen stapte werd ik ongelofelijk warm ontvangen. Na een prachtige make-over werd de shoot zelf een echt hoogtepunt! In de vele jaren waarin ik al voor de lens stond had ik zelden zoveel plezier als vandaag! De foto's zijn echt prachtig! Ik wil jullie graag bedanken voor deze unieke dag en hopelijk tot snel!

Liefs Tatjana uit Belgie

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Lizet - maandag 14 oktober 2013 11:50

Lieve Annett,

Heel erg bedankt voor de waanzinnige sexy fotoshoot jij stelt mensen op hun gemak en geeft hele goede adviezen zodat je even het gevoel krijgt dat je een echt model bent. Ook Linda van de visagie en de mooie krullen is een toppertje jullie zijn een goed team. Kom zeker nog een keer terug x 

Lizet uit Barendrecht

Ingeborg - maandag 14 oktober 2013 11:49

het is een echte aanrader eens tot daar te gaan, maken heel mooie foto's of je nu perfect bent of niet.

het zijn super toffe mensen die je een dag geven om nooit te vergeten!!

ingeborg uit kapellen

Leon10tje - maandag 14 oktober 2013 11:48

Wat een feest om dit is te doen!!

Ze maken prachtige foto's en stellen je echt op je gemak!

Een echte aanrader...............

Supertof om dit soort foto's van jezelf te hebben.

leon10tje

Anne - maandag 14 oktober 2013 11:48

Ik ben voor de 2de keer geweest voor de Maatje Meer Sexy shoot. Het blijft genieten. Ongelofelijk hoe ze het voor elkaar krijgen om je op de foto te zetten zonder dat je je ongemakkelijk gaat voelen of het onnatuurlijk is. Het is een super ervaring en aan iedereen aan te raden. Het is een blijvende herinnering en het geeft je een boost in je zelfvertrouwen. Bedankt weer voor deze geweldige ervaring / herinnering!

Anne uit Klundert

Lin - maandag 14 oktober 2013 11:47

Gister een hele gave middag gehad bij Holland-fotostudio!! Eerst werd me haar gedaan en de make up! Wat ik persoonlijk al heerlijk vind! Kan ik uren vor zitten :) en natuurlijk t belangrijkste er zijn super mooie foto's gemaakt! Ik was een beetje zenuwachtig... dit was voor mij de eerste keer!! Maar binnen 1 minuut waren die zenuwen weg...Voelde me al heel snel op me gemak!! Echt super!! Bedankt voor deze bijzondere ervaring!! Ik raad dit iedereen aan die het graag wil doen maar niet durft... gewoon doen!! Er is niets engs aan!! Alleen maar super gaaf!!

Lin Den Haag

Yvonne - maandag 14 oktober 2013 11:47

Ik ben nu 3 keer geweest. De laatste shoot had ik gewonnen en was een sexy shoot geworden. Ik vond het zo geweldig om te doen en je hoeft je zeker nergens voor te schamen als je een maatje meer hebt. Je wordt op je gemak gesteld en de dames zijn allemaal even lief. En de foto's zijn gewoon geweldig. Ik ben best trots op mezelf en natuurlijk op de fotograaf Mary Ann. Geweldig mens!!!! xxx 

Yvonne Hoogvliet

Martine - vrijdag 11 oktober 2013 17:12

Afgelopen dinsdag geweest voor een maatje meer shoot, de 2e voor mij en het was weer geweldig. je krijgt echt het gevoel dat je er mag zijn. de fotografen zijn heel erg vriendelijke en weten je goed op je gemak te stellen. ik raad iedereen met een maatje meer aan om hier een shoot te doen, je krijgt er geen spijt van.

martine, numansdorp

Chantal - vrijdag 11 oktober 2013 17:12

Vrijdag  een geweldige shoot gehad. Wat een mooie foto's en wat een gzellige meiden! Dit was mijn eerste kennismaking met Holland Fotostudio,maar er zullen er zeker meer volgen!

Chantal Maasdam

Anne - vrijdag 11 oktober 2013 17:11

Wat een geweldige shoot. Ik heb een maatje meer en wist niet hoe geweldig ik eruit kan zien. Ik werd helemaal in de watten gelegd en voelde mij gelijk op mijn gemak. Ze zijn professioneel, maar vooral super lieve en bijzondere mensen. Professionels met een hart en gevoel voor humor. Ik ga nooit meer ergens anders heen en kan het iedereen aanraden. Een super shoot!

Anne uit Fijnaart

Miranda - vrijdag 11 oktober 2013 17:11

Goh wat was ik sceptisch en wat was ik onzeker. Het feit dat ik een afspraak had gemaakt maakte mij op voorhand al onzeker over mezelf. Terwijl in de bevestigingsmail heel lief stond dat dat echt niet hoefde. Heb er daarna niet meer over gedacht tot de ochtend van de shoot. Waarom doe ik mezelf dit aan dacht ik nog. Een shoot hoort leuk te zijn en niet iets waar ik bij voorbaat al de kriebels van krijg.

Het veranderde op het moment dat ik binnenliep. Heerlijk hoe gewoon het is en de mensen zijn. Lekker een bakkie thee en even rustig aan. Gezellig en praatje en je vergeet, ondanks de witte muren en grote lampen bijna gelijk waar je bent.

Heerlijk op mijn gemak gesteld en vooral gewoon lekker mezelf zijn ondanks de onnatuurlijke houdingen :)

Wat ben ik blij en trots op mezelf en met mijn foto's. En blij dat ik heb gewerkt met zulke fijne mensen in een geweldige studio. Het is voor mij echt een aanrader.

Annet en Mary-Ann bedankt voor de kans en mogelijkheid en de onwijs mooie foto's. Tot snel :) 

Anja - vrijdag 11 oktober 2013 17:11

Mijn fotoshoot was onwijs. 

Het gevoel dat de fotografe gaf was zo heerlijk ik voelde me eindelijk een echt model. 

Het ging allemaal heel vloeiend en het was gewoon weg top ! 

Anja meilink

Simone - vrijdag 11 oktober 2013 17:10

En dan wordt je opeens gebeld dat je de volgende dag voor een oefenshoot bent uitgenodigt bij Holland fotostudio, Oh jee alles even afbellen want ja dit is once in a lifetime he. Toch ietwat gespannen daar naar toe vandaag, maar van die spanning was niets meer te voelen toen ik eenmaal binnen was. Even kletsen met Evelyn en een glaasje water drinken en toen konden we aan het werk.... Jeetje mina wat is dat gaaf zeg!! Lachen op commando is altijd moeilijk maar onder begeleiding van Evelyn heb je daar geen last van. Na ruim een half uur stonden alle foto's erop. (Ik kon nog wel een poosje doorgaan hahaha). Even snel een paar terug kijken op de pc, wat een prachtige foto"s en dat zeg ik niet snel over mezelf. Evelyn je bent een SUPERFOTOGRAFE!!!!! Heel erg bedankt Evelyn en Annet van HOLLAND FOTOSTUDIO voor deze uitdaging, en tot een volgende x

Groetjes Simone Dordrecht

Dominique - vrijdag 11 oktober 2013 17:10

Vorige week een oefenshoot voor een maatje meer gehad Bij fotografe Evelyn. Wat was dat SUPER GAAF!!!.

Je krijgt echt het gevoel dat je een ster bent. En dan de foto's.... Die zijn gewoon onwijs mooi. Vind mezelf echt heel mooi op de foto's (en dat wil wat zeggen hahaha).... 

Ik was de eerste die Evelyn met bril ging fotograferen en dat heeft ze heel goed gedaan.

Ik ben helemaal happy. Super bedankt.

Dominique Opmeer

Karina - vrijdag 11 oktober 2013 17:09

Ik ben gisteren voor het eerst bij Holland Fotostudio geweest, ik had de shoot gewonnen via Facebook, superleuk! De ontvangst was zeer vriendelijk door de dames en de shoot was gezellig! Een erg mooie ruimte om in te werken! Wel merkte ik, aangezien ik een model ben met ruime ervaring, dat ze gewend zijn te werken met personen die nog nooit of nauwelijks voor de camera gestaan hebben. Er wordt heel erg gestuurd op pose en blijven lachen. Ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit van de foto's, aangezien ik ze nog niet gezien heb op full screen, maar op de camera zag het er prima uit. Een leuke ervaring, alleen zou ik het sturen iets meer loslaten en juist mikken op veel verschillende gezichtsuitdrukkingen. Een prachtige lach op een foto is altijd goed, maar je wilt niet dat foto's er op den duur allemaal hetzelfde uit gaan zien, zoals bij bijvoorbeeld Portrait Place. Maar ik kan iedereen (met een maatje meer) die wil ervaren hoe het is om voor de camera te staan dit aanraden!

Karina, Oosterhout

Noor - vrijdag 11 oktober 2013 17:09

Wat heb ik een gave dag gehad gisteren en wat zijn de fotoos super mooi! Ondanks mijn korte haar was er een stoere look van gemaakt. En zenuwachtig dat ik was kwamen de rode vlekken langzaam op, maar toen eenmaal de make up en mijn haar waren gedaan en ik nog even rustig zat te kletsen kwam het met die rode vlekken ook helemaal goed. Wat voelde ik me mooi en wat was het gezellig. Ik kom zeker nog een keer terug! Eens even bedenken welke shoot we dan gaan doen. Meiden, het was een top dag en het resultaat is er zeker naar! Wie weet kan ik de fotoos gaan gebruiken om een stapje verder te komen in de maatje meer mode wereld. Je weet maar nooit! Bedankt!!!!

Noor uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Dominique - vrijdag 11 oktober 2013 17:09

Zaterdag 14 september een maatje meer shoot gehad.

Gelukkig kon ik mijn plaatsje ruilen met mn vriendin Noor uit Nieuwerkerk aan de ijssel, want door allerlei toestanden kon ik niet op tijd komen voor mijn gereserveerde tijd.

Maar we zijn aan gekomen bij de studio en na even op adem gekomen te zijn en teuten ging ik in de visagie en mn haar werd gedaan.

Ik had een tijdje terug een proefshoot met Evelyn gedaan en nu zag ik er heel anders uit hahaha.... De reactie van Annett na het zien van mn vorige foto vond ik helemaal leuk, dat ik dat niet was hahaha. Ik was nu donker van haar kleur :D. Echt een heel verschil.

Mijn shoot begon samen met mijn vriendin Noor. Door toeval op de zelfde dag een shoot gepland en daar gebruik van gemaakt om ook samen op de foto te gaan.. Bedankt dat dat mogelijk was. :D.. 

Toen met mijn shoot verder gegaan.. Na het zien van de 1e foto had ik echt van wauw ben ik dat, ik herkende mezelf bijna niet haha... Tijdens de shoot had ik even een klein dipje maar daar zie je op de foto's gelukkig niets van ( alleen ik zie en weet wanneer dat was :)) . Evelyn gaf continue een goed gevoel.

Het was een super gezellige middag met hele gave foto's.

Ze zijn zo mooi dat het kiezen niet makkelijk is :D

Dank je wel meiden voor deze top middag. 

Ik kom zeker nog een keer terug.. Is de bedoeling om nog een vriendinnenshoot te doen met Noor en Inge Cypers en ik wil nog een zussenshoot doen.. Maar dat word zowiezo volgend jaar..

Meiden nogmaals bedankt voor alles het was top!!!!!

Groetjes Dominique

Kirstie - vrijdag 11 oktober 2013 17:08

Jullie geven mensen met een maat ( je) meer echt het gevoel dat ze mooi zijn en dat er mooie foto's gemaakt kunnen worden. Ik heb dat zelf ondervonden bij julle! Nogmaals heet erg bedankt.

Kirstie alblassedam

Anja - vrijdag 11 oktober 2013 17:08

Vanmorgen voor een oefenshoot voor maatje meer geweest...en wat was het gaaf om te doen...

Jullie zijn echt super..goede sfeer, prachtige stimulerende aanmoedigingen..en wat een gave foto's zijn het geworden...ben er nog sprakeloos van...oh nee juist super enthousiast...heb het al aan iedereen verteld die het horen wilde ..en zo niet dan toch..haha..

Meiden nogmaals super bedankt voor deze onvergetelijke ervaring..en ik denk wel..tot ziens...

Groetjes Anja

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres: