facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Monique - maandag 14 oktober 2013 12:39

Lieve Annett,

Je hebt onze groep van 9 pers. een hele prettige en gezellige ochtend gegeven. De groepsfoto is voor onze (schoon) ouders die 40 jaar getrouwd zijn en ze vonden de ochtend helemaal geweldig. Je was erg lief voor de kindjes en we voelden ons allemaal op ons gemak! Bedankt voor deze gezellige en fijne ochtend.

Monique uit Nieuwerkerk aan den IJssel

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Camille - maandag 14 oktober 2013 12:39

Hi Annett,

Hartelijk dank voor je leuke ideeën en goede begeleiding tijdens de shoot. Het zijn echt prachtige foto's geworden. Ook erg leuk dat we met zo'n grote groep meiden in je studio terecht konden de hele dag. Dankjewel!

Groetjes Camille uit Putte

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Kim - maandag 14 oktober 2013 12:38

Hoi Annet,

Wat hebben jullie mooie foto's gemaakt vorige week van ons gezin. Iedereen vindt ze erg mooi en wij zijn er ook zeer tevreden over. Je bent superenthousiast en dat resulteert in een mooi resultaat. 

Groetjes Kim uit Dordrecht

Ria - maandag 14 oktober 2013 12:38

Halo Mary-Ann, We hebben een superleuke middag gehad. Het was spannend en je hebt heel veel geduld met hele kleine kindjes. Het zijn hele mooie foto's geworden. We hebben ze al diverse malen gekeken maar kunnen nog geen keuze maken welke we willen af laten drukken.

Bedankt!!!namens de hele familie. 

Sylvana - maandag 14 oktober 2013 12:38

Vandaag voor de 3x een fotoshoot gehad bij Holland Studio's. Eindelijk een shoot met mijn complete gezinnetje! Mary-Anne en Evelyn harte dank hiervoor! De foto's zijn weer super! We blijven zeker bij Holland Studio's terugkomen! 

Groetjes Sylvana uit Dordrecht

Elma, Wouter, Angelique, Julia en Jasmijn - maandag 14 oktober 2013 12:37

Bedankt voor de leuke middag. De foto's zijn ontzettend mooi. 

Elma, Wouter, Angelique, Julia en Jasmijn

Rik - maandag 14 oktober 2013 12:26

beste Annett, 

uw fotosessie van de ouders met het gehandicapte kind,was heel mooi en je ziet ze ook stralen gelukkig zijn er nog goede mensen op deze wereld zoals jij doe zo verder dank u 

Rik uit Belgie

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Lindy - maandag 14 oktober 2013 12:25

Lieve Annett, nogmaals bedankt voor de geweldige foto shoot van Mauro!! Ik ben er echt heel blij mee! Er zitten gewoon zo veel mooie tussen! Ik was bang dat het lastig zou worden omdat hij al een tijdje niet fit is (hij wil niet lang zitten, lachen doet hij niet zo veel meer, hij wil alleen maar liggen en wat voor zich uit staren). Ik was daarom toch een beetje bang dat het niet zou gaan lukken. Maar ja, eigenlijk had ik beter moeten weten he, als jij de foto's maakt komt het gewoon goed !!! Ik vind het echt zo bijzonder dat hij zo vaak naar de camera keek en dat hij goed bleef liggen. Hij heeft zich soms zelf een beetje voor je uit liggen sloven haha. Dat komt ook door jou hoor, hij voelt ook vast wel aan dat je een hele lieve, warme en bijzondere vrouw bent! Het was een gezellige shoot, ik ben trots op m'n grote manneke! Dus nogmaals bedankt voor deze mooie herinneringen !!! Liefs, Lindy

Carina - maandag 14 oktober 2013 12:25

Lieve Annet.

Nogmaals onwijs bedankt voor deze super mooie fotosessie.

Wij hebben volop genoten. De foto´s zijn super mooi. Ook onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben er geen woorden voor hoe goed en hoe mooi het is gegaan!! nogmaals super bedankt! Liefs Carina uit Lisse

Gideon en Esther - maandag 14 oktober 2013 12:24

hoi annet

zaterdag 11 juni zijn wij voor de fotoshoot met  onze kleine meid geweest. het was echt super en de foto s zijn echt prachtig geworden!! we komen zeker nog een keer terug als noah wat groter is! liefs gideon en esther 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Cindy - maandag 14 oktober 2013 12:24

vandaag voor het eerst bij annet geweest voor een babyshoot!! jayson is nu 4 maanden en het zijn echt super mooie en leuke fotos geworden!!! hellemaal geweldig nu nog ff uitzoeken welke we uitvergroten maar dat is een moeilijke klus want ze zijn allemaal super!

Bedankt annet je bent super! gr cindy,martijn,jayson. 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Andre en Renate - maandag 14 oktober 2013 12:23

Woensdag voor het eerst bij Annet geweest voor zwangerschaps sessie!! Wat een super ervaring zeg!! Foto's zijn onwijs gaaf zal nog moeilijk worden om te kiezen!! Krijgen heel veel enthousiaste reacties, super gedaan! En wij komen zeker terug als de kleine geboren is!

Groetjes Andre en Renate 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Manfred en Bianca - maandag 14 oktober 2013 12:23

Lieve Annett en Daisy,

Wat hebben wij genoten van jullie vakkennis. En wat zijn de foto`s onwijs gaaf geworden moeilijk om er een uit te kiezen.

Wij verheugen ons op de komst van ons kindje en daarna weer een sessie bij jullie.(gelukkig staat de afspraak al).

Namens ons nogmaals bedankt en tot in augustus.

Manfred en Bianca 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Jessica - maandag 14 oktober 2013 12:23

Donderdag 28 juli hadden wij de fotosessie met onze dochter Caya van 9 maanden. Was echt geweldig. Zo blij dat ik Holland Fotostudio heb uitgekozen! Echt een aanrader!!

Foto's zijn erg leuk geworden. Annett en Mary-Ann deden het ook top! We komen zeker nog een keer terug.

Groetjes Jessica, Jan Kees en Caya uit Zuidland

Familie de Bruin - maandag 14 oktober 2013 12:22

Hoi Annett,

Onlangs zijn we weer bij je geweest voor een babyfotosessie. Van onze beide meisjes hebben we weer hele leuke foto's. Bedankt voor je geduld en de gezellige ochtend!

groetjes van Ronald, Conny, Eveline en Rosanne de Bruin

Andre, Renate en Steyn - maandag 14 oktober 2013 12:22

Hoi Annet,

We hebben gisteren heel erg genoten van de shoot met onze kleine man!! Hij heeft er echt van genoten en vond het allemaal reuze interessant wat het voor ons natuurlijk nog leuker maakte!! De foto's zijn echt schitterend! Het is jou gelukt om hem lachend op de foto te krijgen en daar zijn we natuurlijk super blij mee! Het zal nog moeilijk kiezen worden! Ontzettend bedankt weer!

Groetjes Andre, Renate en Steyn! uit Heinenoord

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Karin - maandag 14 oktober 2013 12:22

Afgelopen zaterdag geweest voor een baby fotoshoot en onze dochter Noor vond het geweldig! De foto's zijn prachtig, bedankt!

Groetjes

Florens, Karin & Noor uit Nieuw Beijerland

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Carmen - maandag 14 oktober 2013 12:21

Vorige week zaterdag een fotoshoot gehad met onze kleine meid Shae-Lynn van 5 maanden oud.. Zo leuk werden we ontvangen en op ons gemak gesteld..echt een aanrader! Kleine meid hield het bijna een half uur vol, kwam ook mede door Annett Bedankt!

groetjes Carmen, Yvar & Shae-Lynn uit Hoogvliet

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Corine - maandag 14 oktober 2013 12:21

Lieve Annett,

Vrijdag 7 oktober zijn wij met onze zoon Naud van bijna 5 maanden bij jou in de studio geweest. Wat hebben wij het naar ons zin gehad. Naud vond alles prima en was echt een lachebek, mede dankzij jou.

Heel erg bedankt voor deze dag en de hele mooie foto's!

Liefs,

Joey, Corine en Naud  uit Puttershoek

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Liana, Jeroen en Gonisha - maandag 14 oktober 2013 12:21

Hoi wij zijn erg blij met de mooie foto's en komen over een paar maanden zeker te weten eens terug met ons prinsesje gonisha 

ze heeft het lang uit gehouden met je hihi omdat je zo vrolijk te werk ging. ondanks dat je zei dat je je dag niet had! groetjes van ons 

Liana, Jeroen en Gonisha uit Breda

(bericht overgenomen uit het gatsenboek) 

Esther - maandag 14 oktober 2013 12:20

Hoi Annett,

Voor de tweede keer met een baby bij je geweest en weer was het geweldig. Je bent erg lief voor hem geweest. Je neemt de tijd en daardoor ook de gelegenheid om je kind tussendoor nog voeding te geven. De foto's zijn prachtig, nu nog kiezen.......... Succes!

Groetjes, Esther en Collin uit Hellevoetsluis

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Linda - maandag 14 oktober 2013 12:20

Wij hebben een fotoshoot bij Annet gekregen voor mijn verjaardag. Ons zoontje was toen 3 maanden. We hebben een hele gezellige ochtend gehad. En het resultaat was verbluffend. Alle foto's zijn even mooi geworden! 

ECHT EEN AANRADER!!!!!!!!! Voor het resultaat kan je kijken op mijn hyves

Groetjes Esper, Edwin en Linda uit Zwijndrecht

(bericht ovegrenomen uit het gastenboek)

Arthur - maandag 14 oktober 2013 12:19

Hallo Annett,

Bedankt voor de leuke shoot. Er zaten erg leuke en mooie foto's tussen.We komen zeker nog een keer terug.

Groetjes Simone, Arthur en Jamie

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Andy, Debby en Joan - maandag 14 oktober 2013 12:18

Lieve Annet.. De baby fotosessie was fantastisch! Joan vond het heel leuk (wij natuurlijk ook) Ons meisje is niet makkelijk met vreemde, in het beginkijkt ze de kat uit de boom maar, bij jou was het net of ze je al veel langer kent, heel bijzonder. We zijn heel blij met de foto's.

Bedankt voor alles, veel liefs Andy, Debby en Joan uit Brielle 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Annemiek - maandag 14 oktober 2013 12:18

Hoi Annett,

Wat een kunst om onze tweeling zo mooi en leuk te fotograferen! Het was een bijzondere en vooral leuke ervaring. De foto's zijn super geworden! 

Een echte aanrader voor iedereen!

Groetjes van Annemiek uit Hendrik Ido Ambacht 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Manfred en Bianca - maandag 14 oktober 2013 12:17

Lieve Annett,

Onwijs bedankt voor de mooie bijzondere en emotionele foto`s. Het is moeilijk om een foto te kiezen. Maar komt goed hoor. Onwijs bedankt voor de speciale sessie. En graag komen we met zijn vijven terug voorde groepsfoto.

Groetjes Manfred en Bianca uit Berkel en Rodenrijs

Sher Middelburg - maandag 14 oktober 2013 12:17

Lieve Annett,

De foto's van onze zoon zijn echt geweldig geworden! Heel erg bedankt voor deze unieke en geweldige ervaring. Volgende keer met de rest van het gezin erbij! Nogmaals super gedaan  

Groetjes

Sher Middelburg, Maasdam

Tabitha en Liv - maandag 14 oktober 2013 12:16

Echt super gave foto's heb je gemaakt we zijn er heel blij mee! en wat was je lief voor Liv en heb je veel geduld.Dit gaan we zeker vaker doen bij jou! heel erg bedankt voor deze prachtige foto's!! tot snel!

Tabitha en Liv

Susanne - maandag 14 oktober 2013 12:16

Vandaag een onwijs leuke fotoshoot gedaan van mijn zoontje van 1.5 jaar. Wat was dat leuk. En hij vond het ook geweldig. Annet kreeg een dikke zoen van hem toen we weg gingen.

Susanne uit Nieuwerkerk a/d IJssel

Miriam en Sven - maandag 14 oktober 2013 12:15

We hebben een geweldige shoot gehad! Het was erg leuk en ontspannen en de foto's zijn echt top!! Een absolute aanrader en we komen zeker ook nog eens terug. Thanks

Miriam & Sven

Catharina, Danny en Fjerre - maandag 14 oktober 2013 12:15

Voor de tweede keer bij fotostudio Holland, nu voor de babyshoot. Wat hebben we genoten! we werden warm onthaald met koffie en thee en konden op ons gemak wennen met de kleine. de fotoruimte was lekker warm gemaakt en Annett had allerlei leuke materialen om de mooiste foto' s mee te maken. We kijken terug op een geweldige ervaring en Fjerre hield niet op met lachen, zo blij was hij met alle aandacht waardoor we prachtige foto's van hem hebben. Een absolute aanrader!

Catharina, Danny en Fjerre

Dennis, Roxan en Nova - maandag 14 oktober 2013 12:15

Hallo lieverds,

We hebben de foto's bekeken hoor... Wauw!!! Heel erg bedankt voor de mooie foto's en de gezellige morgen, gaan we zeker nog eens doen! Auf Wiedersehen! ;)

Liefs,

Dennis, Roxan & Nova

Roxan - maandag 14 oktober 2013 12:14

Nogmaals heel erg bedankt! Het was echt super gezellig, en ondanks ik (Roxan) niet zo van de foto's ben voelde ik me heel erg op mijn gemak bij jullie. De foto's zijn echt zo mooi en ze zijn nog niet eens bewerkt! Nova was ook helemaal weg van je hihi. Jullie zijn toppertjes! Tot de volgende keer! Liefs Dennis, Roxan en natuurlijk Nova

Hanneke, Hugh, yill en ons mopsie chabo - maandag 14 oktober 2013 12:14

We zijn net terug van de shoot! Het wasecht geweldig! Super bijzonder hoe jullie chabo en yill samen op de foto kregen!!! Het is wel een uur rijden maar dat is het zeker waard!!! Top Hanneke, Hugh, yill en ons mopsie chabo

Hanneke,Hugh en yill - maandag 14 oktober 2013 12:13

Wij vinden de foto's echt super gaaf! Ik blijf er maar na kijken! Ons meisje staat er super gaaf op! ze had het enorm naar haar zin want ze bleef maar lachen! Het was onwijs leuk! Een aanrader voor iedereen!

Hanneke,Hugh en yill

Annemarie en Chloë - maandag 14 oktober 2013 12:12

Wat een geweldige ervaring! Vandaag met Chloë van 4mnd bij jullie geweest. En nu thuis al honderd keer de dvd met de hele reportage bekeken,wat een mooie foto's! Zoals jullie slogan; een mooie blijvende herinnering! Bedankt lieve allemaal!

Annemarie en Chloë Piershil

Rob, Inge en Zoë - maandag 14 oktober 2013 12:12

Heel erg bedankt meiden voor deze leuke ochtend! en wat een mooie foto's hebben we nu van onze kleine prinsesje en ons gezinnetje! Heel erg bedankt! Jullie zijn super!!!

Rob, Inge en Zoë

Femm en haar papa en mama - maandag 14 oktober 2013 12:12

Whooaaw!! Een onwijs leuke,gezellige,ontspannen maar vooral FANTASTISCHE fotoshoot gehad!! En zo lief voor onze kleine Femm !! Top, ik zeg tot ZIENS!! Liefs Femm ( en haar papa en mama)

Lisa en Jeroen - maandag 14 oktober 2013 12:11

Wij hebben een baby fotoshoot gewonnen, zijn super blij met de foto's!! Leuke atributen en de fotograve was zeer vriendelijk, kortom; een aanrader!

Lisa en Jeroen, Maasdam

Xavi en papa en mama - maandag 14 oktober 2013 12:11

Wij zijn nu twee keer geweest en de derde keer staat gepland, jullie zijn een super team en het zijn prachtige foto's!!!! Een aanrader om mooie foto's te laten maken!! Liefs

Henk, Danielle en Joaquin - maandag 14 oktober 2013 12:10

Nogmaals super bedankt voor de prachtige foto's! Ze zijn echt prachtig geworden! We hebben een fantastische ochtend gehad, waarin alle tijd werd genomen, Annett en Evelien waren fantastisch met Joaquin!

Liefs, Henk, Danielle en Joaquin

Tamara - maandag 14 oktober 2013 12:10

Hele leuke ervaring gehad! We voelden ons gelijk op ons gemak! Onze kleine meid van 7 weken had het ook prima naar haar zin. Foto's zijn super geworden !

Tamara wuustwezel(belgie)

Teunie en Patrick - maandag 14 oktober 2013 12:10

Lieve Annett,

Wat een geweldige ervaring was het weer! Ik kom al jaren bij Holland Fotostudio en elke keer weer zijn de foto`s anders vernieuwd en fantastisch.

Deze keer een bijzonder moment vast gelegd van ons derde kindje Ryan en wat was het weer leuk!

Mooie gezinsfoto maar ook van onze kids en niet te vergeten de waanzinnige fotos in de zwarte studio! Wat is dat gaaf zeg!

En ik moet bekennen op het moment dat er werd gevraagd of ik mijn bovenlichaam wilde ontkleden om samen met Ryan op de foto te gaan dacht ik OOOW NEE! Maar ik voelde me bij Annett op mijn gemak en alsof het de normaalste zaak van de wereld was deed ik het!!! EN WAT ZIJN ZE MOOI GEWORDEN. Absoluut een aanrader en geen spijt! Tot een volgende keer! Liefs en dikke kus van Teunie en Patrick Zuur en onze kids X

Jeanine en Jeroen - maandag 14 oktober 2013 12:08

Vandaag voor het eerst bij Holland Fotostudio geweest. Het was in 1 woord: Fantastisch!! De foto's zijn echt super geworden. Harstikke bedankt Annet,we komen zeker nog een keer terug.

Groetjes Jeanine en Jeroen

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Bianca - maandag 14 oktober 2013 12:07

Hee Annet,

Het was echt heel leuk bij jullie, de foto's zijn ook echt heel mooi geworden, heel verrassend ook! Jij word onze vaste fotograaf, zeker weten! Super bedankt, en je ziet ons snel!

Groetjes Bianca uit Uden

(bericht overgenomen uit gastenboek) 

Ilse en Marton - maandag 14 oktober 2013 12:07

Annet,

Ook bij ons heb je een super prestatie geleverd! We vonden de dag erg leuk en het resultaat is voortreffelijk. Een blijvende herinnering, waar we graag aan worden herinnerd. Bedankt!!

Gr. Ilse en Marton uit Oss

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Lenny - maandag 14 oktober 2013 12:06

Hallo iedereen,

Vandaag hebben jullie mij en mijn man een superdag bezorgd. De visagie, hairstyling en foto's zijn uitzonderlijk geslaagd. Zit er nog met regelmaat naar te kijken. Echt fantastisch, bedankt!

x Lenny uit Delft

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Leen en Sylvia - maandag 14 oktober 2013 12:06

Lieve Annett, we hebben heel veel bewondering voor je. Wat een positief en gezellig mens ben jij. Je weet je klanten zo enthousiast te maken. Bedankt voor een heerlijke middag, voelde me echt een even fotomodel. Heerlijk! De plaatjes zijn heel mooi geworden. We krijgen hele lieve complimenten.

X Leen en Sylvia uit Oud-Beijerland

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Stephanie - maandag 14 oktober 2013 12:06

Het was helemaal TOP vandaag. Wist niet dat ik er zo kon uitzien........Helemaal blij ben ik. Thanx voor alles! Ik vind je super. X Stephanie uit Alpen aan den Rijn

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Ralph en Amy - maandag 14 oktober 2013 12:05

Hallo Annett,

Heel erg bedankt voor de geweldige foto's die je van ons hebt gemaakt! Je bent een erg fijne fotografe door je enthousiasme en spontaniteit. 

En Daisy natuurlijk voor de geweldige visagie, we hebben veel complimenten gehad! We voelden ons meteen op ons gemak bij jullie. Nogmaals bedankt voor de geslaagde dag! 

Groetjes Ralph en Amy uit Dordrecht 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres: