facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Marissa - maandag 14 oktober 2013 12:59

Hoi Annet,

Wilde nog even zeggen dat we een super leuke middag hebben gehad!

Alle 160 foto's zijn prachtig!

Groetjes Mathijs Marissa & Jayden  uit Piershil

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Kim - maandag 14 oktober 2013 12:59

WOW!!! te gek.. Dvd nu aan het bekijken van de fotoshoot van vandaag. Helemaal te gek. Ben blij dat ik de DVD heb genomen want kiezen kan ik niet.

Dank je wel!!! 

Kim uit Schiedam

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Saskia Hagen - maandag 14 oktober 2013 12:59

Lieve Annett en Mary-Ann,

Wat een geweldige site! Iets om trots op te zijn.

Ik wil jullie beide nogmaals bedanken voor de shoot van vandaag. Mijn knullen (Marciano en Lorenzo) hebben het er nog over! Mary-Ann was geweldig met de knullen en we hebben ook echt lol gehad! Ben benieuwd naar de foto's maar dat zullen wel geweldige plaatjes zijn! Veel succes verder met de studio en we zijn snel weer terug!

Saskia Hagen uit Hoogvliet

Natasja - maandag 14 oktober 2013 12:58

Inmiddels voor de derde keer geweest. Eerst met m'n zwangere buik, toen Levi 1 jaar werd en nu met zijn neefjes samen op de foto voor oma. Wederom genoten van jullie enthousiasme en de foto's zijn Weer super leuk!!! Bedankt!! 

Natasja Oud Beijerland

Judith - maandag 14 oktober 2013 12:58

Marry-Ann, de kinderen hebben enorm genoten van de fotoshoot. Ze deden ook zeer enthousiast mee. Mika is meestal niet zo fotograferig maar hij praat er honderd uit over. Senna vond het prachtig om allerlei poses te doen... Bedankt voor de leuke foto's.

Judith (Oud-Beijerland)

Angela en Patrick - maandag 14 oktober 2013 12:58

WOW, wat hebben wij een waanzinnige ochtend gehad met onze kids... Gezellig de hele ochtend foto's gemaakt!!

en wat zijn ze mooi geworden, (had ook niets anders verwacht want ze is zooo ontzettend leuk met kinderen..) nu nog een keuze maken welke we het aller mooiste vinden... 

....poehhh

je hebt het ons moeilijk gemaakt.. ze zijn allemaal zo mooi!!  we zijn weer net zo tevreden als 2,5 jaar geleden!! Dank je wel!! tot over 2,5 jaar... dan komen we weer als de jongtse 3 wordt!!

Lieve groetjes Angela en Patrick Hazelebach

Nathalie - maandag 14 oktober 2013 12:57

Raven moest eerst nog even ontdooien... maar eenmaal ontdooid kwam ze helemaal los. Het ene na het andere attribuut werd tevoorschijn getoverd en de kids hadden er grote lol mee!

Bedankt voor de geweldige fotoshoot! Beide kids lagen binnen 5 minuten in de auto te slapen ;0)Knock out!

Grtz Peter, Nathalie, Raven & Maceo uit Rotterdam

Mariska en Vince - maandag 14 oktober 2013 12:56

Wat is het leuk bij jullie en wat een mooie vrolijke fotos heeft Marleen van ons gemaakt! Wij komen zeker nog eens terug! Maar nu eerst nog een keuze maken......Vince bleef maar lachen!! Helemaal super, dank jullie wel!! x van Mariska en Vince uit Numansdorp

Phyrne, Mark en Marley - maandag 14 oktober 2013 12:56

Nog voordat je de kans hebt gehad om je jas uit te trekken voel je je al helemaal thuis bij Annett. Ze is zo'n warme persoonlijkheid. Mary-Ann heeft bij ons de fotoshoot gedaan en ook bij haar voelde we ons helemaal op ons gemak. 

Dames heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en we komen zeker nog een keertje terug!

Liefs Mark, Phyrne & Marley uit Helmond

Sander en Richelle - maandag 14 oktober 2013 12:56

Vandaag alweer voor de 3e keer een fotosessie gedaan in de afgelopen 4 jaar en het is weer zo goed bevallen. De kinderen zijn nu 4 en 2 en zij vonden het ook geweldig leuk, onze jongste heeft het nog steeds over "zijn" rode auto ;-)

Wij komen van verder (Arnhem), maar het is meer dan de moeite waard. Wij kunnen dichterbij ook wel naar een fotograaf, maar bij Annett krijg je absoluut kwaliteit voor je geld, het is erg ontspannen en ze nemen de tijd voor ons en kids. Daardoor verloopt de sessie ontspannen en ook nog eens erg gezellig (ja, dat maakt wat meer lawaai, ha ha).

Wat wij altijd doen is de DVD bestellen waarop je alle foto's digitaal mee krijgt. Ik kan toch niet 1,2,3 kiezen tussen alle leuke foto's en zo kan je er alles mee doen wat je wilt.

Wij zijn inmiddels vaste klant, maar ik heb het ritje naar Dordrecht er graag voor over.

Tot over een jaar of zo  

Sander & Richelle uit Arnhem

rachel - maandag 14 oktober 2013 12:55

vandaag een hele leuke kindershoot gehad van m'n zoontje bij jullie! echt super leuk zijn alle foto's geworden..

In de auto op de terug weg hadden we het alweer over de volgende keer..Dus bij deze tot snel! en super bedankt..

liefs Leroy, rachel en natuurlijk het kleine modelletje uit hellevoetsluis

Marijke - maandag 14 oktober 2013 12:55

Lieve Annet, ik wil je bedanken voor de leuke fotoshoot van Dewi. De foto's zijn GEWELDIG!! We hebben het in je prachtige studio erg naar ons zin gehad en Dewi voelde zich een echte STER. Namens Dewi, mijn dochter en ik Hartstikke Bedankt Kanjer en tot de volgende keer.

Lieve groetjes,

Marijke Boer

Levi - maandag 14 oktober 2013 12:54

Lieve Mary ann & Annett,

Was weer heel leuk om bij jullie op de foto te mogen. 

Jullie hebben zoveel gaaf speelgoed om mee op de foto te gaan! Ik kon bijna niet kiezen  

Ook namens mama heel erg bedankt voor de gezellige shoot en de mooie foto's!!

Liefs Levi & Natasja

Regina en Dimitri - maandag 14 oktober 2013 12:54

Wij hebben foto s laten maken van ons zoontje Jason van 9 maanden oud. Het was een geweldige ervaring,de foto s zijn echt heel erg leuk geworden. Je wordt erg op je gemak gesteld en goed begeleid.

Mary Ann heeft onze foto shoot gedaan en met haar ervaring en flexibiliteit was het echt een onvergetelijke middag. Wij komen zeker terug als Jason wat groter is. 

Regina en Dimitri , Krimpen ad IJssel

Liana Jeroen en Gonisha - maandag 14 oktober 2013 12:54

Wat zijn wij blij met de mooie foto's van onze dochter Gonisha van 22 maanden. Mary-ann heeft onze fotoscoop gedaan, wat een leuke vrouw Gonisha heeft erg gelachen om haar. Nu gaan wij met de trots de foto's op Facebook plaatsen en natuurlijk laten afdrukken voor familie en vrienden! wij komen zeker een keertje terug voor een 3e fotoshoot ;) groetjes liana Jeroen en Gonisha uit Breda

Kitty - maandag 14 oktober 2013 12:53

Wil je echt waanzinnig mooie foto's dan ben je bij Holland Fotostudio aan het goede adres. Ondanks dat onze Owen bijna niet wilde lachen zijn het echt super mooie spontane foto's geworden. 

Groetjes Antoine, Kitty, Justin en Owen

Joel,Daisy en Boyd - maandag 14 oktober 2013 12:53

Onwijs leuke foto's bij Holland Fotostudio! En wat een zeer vriendelijke mensen die ons geholpen hebben. Echt een aanrader voor iedereen! We gaan zeker nog een keer terug. #blij met onze foto's!!!!

Joel,Daisy en Boyd

Timo en Sita - maandag 14 oktober 2013 12:53

Wat was het super, wat waren ze aardig,wat zijn de foto's mooi geworden, wat vonden de kids het leuk bij jullie, wat zijn we er blij mee, ik zeg......hartstikke bedankt en tot een volgende keer.

Timo &Sita

Jonny, Rebeca en Finn - maandag 14 oktober 2013 12:52

Foto's maken en Finn is meestal geen goede combinatie. Toch maar de keuze gemaakt om de uitdaging weer eens aan te gaan. Bij Holland Fotostudio nemen ze de tijd en zijn ze onwijs leuk met kinderen. Er zat totaal geen druk achter en Finn was lekker op zijn gemak!! De foto's zijn onwijs leuk geworden. 

Groetjes Jonny, Rebeca en Finn

Diony, Rene, Melvin en Vince - maandag 14 oktober 2013 12:52

Afgelopen maandag was het weer zover ..... Het was alweer een tijd geleden dat ik bij jullie geweest ben. Wat is de studio mooi geworden zeg! Mijn complimenten ....! Deze keer hebben we kennis gemaakt met Mary Ann. Vince is inmiddels 3 jaar en Melvin alweer 7 jaar. Mede door Mary Ann en omdat we Vince 2 dagen ervoor hebben voorbereid is deze middag weer een succes geworden. We hebben natuurlijk weer de DVD genomen. Het is altijd zo moeilijk kiezen tussen alle gave foto's die genomen zijn. Hartstikke bedankt weer en ik hoop snel nog een keer langs te komen!

Diony, Rene, Melvin & Vince uit Krimpen aan de Lek

marina martin marc en martijn - maandag 14 oktober 2013 12:51

Vandaag een fotosessie gehad met mary-ann & evelyn van ons gezin en wat was het weer super, had nooit verwacht dat de kinderen zo goed zouden mee werken ze voelden zich helemaal thuis net als wij overigens. De foto's zijn uiteraard weer fantastisch we krijgen nergens zulke mooie foto's als bij jullie. De studio is trouwens ook super mooi geworden. Complimenten. 

marina martin marc & martijn uit ridderkerk

Ingrid - maandag 14 oktober 2013 12:51

Afgelopen maandag waren we bij jullie te gast.

De kinderfotoshoot was heel leuk mn dochter is pas twaalf geworden en ze vond dit een geweldige ervaring. Vol trots laat ze de foto's aan de hele familie en de vriendinnen zien. Ze zei als ze bellen of ik morgen weer op de foto wil dan ga ik gelijk. Bedankt voor deze leuke en gezellige dag.

Ingrid de Vos 's-Gravendeel

Esther - maandag 14 oktober 2013 12:51

Vandaag een shoot laten maken van ons zoontje van 3 en wat zijn ze leuk. We hebben weer geweldige foto's. We komen zeker nog een keertje terug.

Esther

Yarda en Wendy en kids - maandag 14 oktober 2013 12:50

Vorige week donderdag ben ik samen met mijn zus en de kinderen geweest voor een fotoshoot. Het was wel spannend of het zou lukken, want de vorige keer werkte ze niet echt mee :-). Maar wat een super leuke foto's zijn het geworden. We zijn er super blij mee!!!

Bedankt Holland Fotostudio en Annett!!!

Yarda en Wendy + kids

Lex, Mireille en Jacky - maandag 14 oktober 2013 12:49

Lieve Annet en Daisy,

Een supervriendelijke ontvangst, een ontspannen fotosessie en als resultaat mooie plaatjes van onze prinses en onszelf. Ook Jacky heeft ervan genoten en vindt zichzelf al een heus fotomodel met haar 4 jaar! 

Tot de volgende keer....

Liefs,

Lex, Mireille & Jacky 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Teunie, Patrick en de kids - maandag 14 oktober 2013 12:49

hey annett,

ja ik ga je even op een voetstuk zetten want je bent een topvrouw die mooie fotoos kan maken met veel emoties maakt jou niet uit! Je maakt er altijd wat moois van en hebt een mooi karakter daardoor gaat het allemaal vanzelf bij jou! Dus voor iedereen; ben je nog niet geweest gelijk doen! Tis geweldig. Dikke kus Teunie, Patrick en de kids 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Michel, Alice Bob en Stefan - maandag 14 oktober 2013 12:49

Vandaag een super leuke fotoshoot gehad. Met zijn vieren incl. hond, heeft Annett geweldige foto's van ons gemaakt. we waren van te voren behoorlijk nerveus omdat we het gevoel hadden snel nogal gemaakt over te komen op een foto. maar Annett heeft ons helemaal op ons gemak gesteld waardoor de foto's erg leuk en erg spontaan zijn geworden. een absolute aanrader voor iedereen, wij komen zeker nog een keertje terug. 

Groetjes

Michel, Alice Bob en Stefan uit Nieuw Beijerland

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Ingrid - maandag 14 oktober 2013 12:48

Hoi Annett.

Gisteren zijn we voor een familiefoto bij je geweest en het was echt geweldig. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Plannen voor de volgende fotosessie hebben we al dus dat komt wel goed. Nu nog de lastige taak om een foto voor een ouders uit te kiezen, ze zijn echt allemaal zo leuk geworden.

bedankt voor alles het was echt geweldig en tot de volgende keer.

groetjes van Ingrid uit Heerjansdam

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Anita Marcel en Jian - maandag 14 oktober 2013 12:48

Hoi hoi Annett,

Afgelopen zaterdag hadden wij onze fotoshoot met de hele groep voor onze ouders... Het was erg gezellig en je deed het super leuk met de kinderen... Je bent heel open en dat maakt alles heel toegankelijk..De foto's waren ergggg leuk geworden en de keuze zal niet gemakkelijk worden..We kijken terug op een zeer geslaagde sesie...

Lieve groetjes Anita, Marcel & Jian Theo, Astrid, Daphne & Iris  uit Numansdorp

(bericht over genomen uit het gastenboek) 

Bianca - maandag 14 oktober 2013 12:48

Lieve Annett,

Als ik de fotosessie van afgelopen maandag in 1 woord samen moet vatten.......GEWELDIG!

We hebben een ongelofelijke tijd bij je gehad met schitterende foto's als resultaat.

Bedankt voor je uitzonderlijke gastvrijheid, enthousiasme & spontaniteit.We komen zeker nog eens bij je terug!

Grtjs,

Hennie, Bianca, Rene & Veronique uit Spijkenisse

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Tamara - maandag 14 oktober 2013 12:47

Ha Annett en Mary-Ann,

We hebben ontzettend genoten van de ontspannen en gezellig shoot vanmorgen in jullie studio.

Thuis gelijk de foto's bekeken van de cd en helemaal blij, wat een leuke spontane foto's.

Bedankt namens ons allemaal, Liefs Tamara de Lee uit Den Haag.

Henja - maandag 14 oktober 2013 12:47

Lieve Annett en Mary-ann

Super leuke en mooi shoot ! Jullie stellen iedereen op hun gemak en met een grapje worden de mooiste foto's geschoten Zelf onze Duitse loge viel voor jullie !! 1000x dank het zijn prachtige foto's

lieve groeten, Henja und Franziska naturlich
uit Nieuw Beijerland

Ayse - maandag 14 oktober 2013 12:46

We hebben vandaag weer een hele leuke fotoshoot gehad bij Holland Fotostudio.. Er zijn hele leuke spontane foto's geworden.. We zijn erg tevreden met de resultaat.. Bedankt allemaal die onze dag mooier heeft gemaakt.. :))) Gr. Ayse Erhan Tanem en opa/oma..  uit Schiedam

Marleen - maandag 14 oktober 2013 12:46

Vandaag 8 december 2012 een ontzettend leuke fotoshoot gehad met mijn man en 2 kinderen. 

Annett krijgt het voorelkaar om de aandacht van de kinderen vast te houden en tegelijkertijd geweldige foto's te maken. Ze heeft leuke ideeën en haar energie vult de hele studio. 

We hebben een dvd vol met prachtige foto's van ons gezin. Wat wil je als moeder zijnde nu nog meer?! Hartstikke bedankt!

Marleen

Anne - maandag 14 oktober 2013 12:46

Een geweldige shoot met mooie foto's als resultaat. Ik ben samen met mijn man en onze 2 kinderen (3 jaar en 9 maanden) geweest. Ik was bang dat de kids niet wilden, maar ze slagden erin om op de kinderen in te gaan en op een leuke manier steeds de aandacht te krijgen en vadst te houden. We hebben veel gelachen en er was een super energie waardoor de foto's nog mooier zijn geworden. Wij blijven komen.

Anne uit Fijnaart

Familie van Agthoven - maandag 14 oktober 2013 12:45

Afgelopen dinsdag een hele leuke middag gehad bij de Holland Fotostudio!! In maart was ik zelf door Annett op de foto gezet, dit wilde ik ook graag van mijn (samengestelde) gezin!

Eerst voor een verkeerde datum gekozen, Annett was zo lief om mee te denken en zo kon na enig schuiven een nieuwe datum gepland worden, in de vakantie van onze meiden.

Doordat we visagie hadden geboekt, werden eerst de meiden mooi gemaakt, het haar en een make-upje die bij hen paste! Heel erg bedankt Daisy. Ook werd meegedacht welke kleding het beste bij elkaar paste en toch ook super op de foto overkwam.

Alle drie de meiden eerst hun eigen fotoshoot door Mary-Ann en wat zijn het mooie foto's geworden. Alle drie de meiden werden zo op hun gemak gesteld en er was ook ruimte voor hun eigen ideeën! Het leuke is dat ze alle drie ook hele verschillende foto's hebben gemaakt, die echt bij hen paste! Tenslotte ons gezin, zo blij met het resultaat! Eindelijk eens mooie foto's om in te lijsten. Hier kunnen we echt iets moois van maken. Zo werd een (sjagerijnige) regenachtige dag één van de leukste vakantiedagen van deze week!

Familie van Agthoven (Agtbergveld) - Den Haag

Gaby - maandag 14 oktober 2013 12:45

Het was echt top en wat een mooie foto's als eindresultaat. Met dank aan Amy-ann....

Gaby van ginneken

Asha - maandag 14 oktober 2013 12:45

Op 28-6-13 ben ik samen met mijn nichtjes Hedy & Corina geweest voor een fotoshoot. Het was gewoon SUPER!! Foto's zijn genomen door Mary-Ann en zijn ontzettend mooi geworden. We staan er heel mooi op, zowel samen als apart. Echt, ik kan dit een ieder aanraden om het een keer te doen. Bedankt Holland Fotostudio voor deze onvergetelijke ervaring! Groetjes Asha, Corina en Hedy uit Rotterdam

Marco, Norma, Kai en Yelte - maandag 14 oktober 2013 12:44

Gisteren zijn we voor de derde keer geweest, maar wel voor de eerste keer met z'n vieren (de vorige keren waren opa's, oma's en zwager er ook bij, dat is ruim 2,5 jaar en 2 jaar geleden).

De foto's werden gemaakt door Mary-Ann en ze deed het hartstikke leuk met de jongens (van 5,5 jaar en 3 jaar). De foto's zijn supergaaf geworden! Dank je wel Mary-Ann (en Annett voor het inpassen van de afspraak met de cadeaubon)! 

We komen over een paar jaar, als de jongens weer wat groter zijn, zeker nog een keer terug!

Marco, Norma, Kai & Yelte de Jong uit Alphen aan den Rijn

Melanie - maandag 14 oktober 2013 12:44

Aantal weken geleden geweest met het gezin en onze hond mocht ook mee, goede service en ze doen heel erg hun best om iedereen leuk op de foto te krijgen! Wij zijn zeer tevreden en komen hier vast en zeker terug.

Melanie uit Dordrecht

Wietske - maandag 14 oktober 2013 12:43

afgelopen vrijdag hadden we onze gewonnen fotoshoot in jullie studio. Het was een leuke ervaring en we hebben heel veel mooie foto's als eindresultaat, een blijvende herinnering dus

Wietske uit Houten

Anne en Natasja - maandag 14 oktober 2013 12:43

Ik had deze shoot als verrassing voor mijn beste vriendin Natasja. Zij wist van niets en het was een geweldige en hartelijke ontvangst. Wat hebben wij gelachen tijdens de shoot. Het was super. Wat zijn wij in het zonnetje gezet. Er is genoeg tijd aan ieder van ons alleen maar ook samen besteed. Het was genieten. En wij gingen naar huis met een heleboel super mooie foto's! Bedankt voor alles!

Anne & Natasja

Dayane - maandag 14 oktober 2013 12:42

geweldige "vrijgezellen" fotoshoot gehad! iedereen super mooi en met heel veel enthousiasme gefotografeerd!een echte aanrader! bedankt! 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Rachelle - maandag 14 oktober 2013 12:42

Hallo allemaal,

ik ben met mijn familie naar die speciale dag geweest, het was echt heel leuk! En het waard om nog een keer terug te komen! Mijn familie en ik zijn heel erg blij met de foto`s ze zijn heel mooi geworden! Bedankt!

Groetjes van Rachelle

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Larissa - maandag 14 oktober 2013 12:41

Lieve allemaal, 

vrijdag hebben mijn familie en ik een fotoshoot gehad. Het was echt superleuk en supergezellig! Ik ben heel blij met het resultaat van de foto's!

Ik krijg een foto van mijn broertje en van mij op linnen! Ik ben echt heel blij met de mooie foto's en het was supersuperleuk!

Bedankt!

Liefs Larissa

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Linda - maandag 14 oktober 2013 12:41

Annett, bedankt voor de super leuke ochtend en de prachtige foto's! Normaal gesproken wil ik zelf niet op de foto, maar bij jou is het echt een feest! Zowel de 3-generatie foto's, als de foto's van onze dochter Lente zijn echt fantastisch!

Lieve groet, Linda, Lydia en Lente 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Arie, Amber, Niels en Fleur - maandag 14 oktober 2013 12:41

Hallooooo Annet, hier is ze dan hoor eindelijk!! De vakantie periode viel ertussen vandaar mijn late reactie!! Nou we zijn met zijn vieren bij jullie geweest...mijn moedertje, mijn zus, mijn schoonzus en ik zei de gek...

We waren allemaal best zenuwachtig en nou denk ik waarom eigenlijk...

Het was zooo super leuk..hele mooie make-up allemaal, top haren en zeker geweldige foto's, we hebben super veel reacties gehad op de foto's!!

Dus bij deze willen we jullie nog heel erg bedanken voor zeker een onvergetelijke dag...we hebben super genoten en zijn allang alweer aan het sparen voor weer een andere sessie hihihi....

Hele dikke knuffel uit het mooie volendam xxxx miran en de rest van de fam natuurlijk!!!! 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Annemarie - maandag 14 oktober 2013 12:40

Beste Annett,

ALs je bij jou studio binnenkomt is de rest van de wereld ineens ver weg. Alle drukte laat je achter je. Alleen het genieten van de aandacht, je aanstekelijke enthousiasme en het mooie resultaat is dan nog belangrijk. 

Het enorme knappe aan je manier van werken is volgens ons dat je naast het kijken vooral ook kunt zien, en dat je dit dan ook nog eens geweldig kunt vastleggen. 

Naast hele mooie foto's hebben we vooral ook foto's waarin we onszelf herkennen. Bedankt hiervoor!

Ed, Annemarie, Iris en Frank 

(bericht overgenomen uit het gastenboek) 

Sandra, michel en Thomas - maandag 14 oktober 2013 12:40

Hoi Annett,

Ook wij hebben een leuke ochtend gehad tijdens het schieten van de foto's. Erg ontspannen sfeer die iedereen van de familie op zijn/haar gemak stelde. TOP!

We komen zeker nog een keer terug om ons gezin met de hond vast te laten leggen.

Groetjes,

Sandra, michel en Thomas uit Nieuw Beijerland

Fam de Bloois - maandag 14 oktober 2013 12:40

De fotoshoot bij Annett was een super leuke ervaring. We hebben er alle 4 van genoten.

Annett is zo geweldig enthousiast en gedreven bezig, dat iedereen vanzelf blij wordt en gaat lachen. Het resultaat is ook geweldig; we bekijken de foto's regelmatig en kunnen nog steeds geen keuze maken welke we zullen laten afdrukken.

Super Annett en nogmaals bedankt.

Groetjes van de Fam de Bloois uit Nieuw Beijerland

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.