facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Joeki - zondag 10 november 2013 00:47

Lieve meiden wat zijn jullie een super topteam met elkaar.

Inmiddels ben ik nu z`n 8 x bij jullie geweest.

Dan met mijn dochters met mijn kleinkinderen met vriendinnen.

En elke keer is het gewoon een groot feest.

Wat zijn jullie een ongelooflijk mooi en geweldig team met elkaar super.

Alle foto`s zijn gewoonweg super mooi.

Ik raad het iedereen aan om bij jullie een topdag te mogen beleven.

De reacties zijn gewoon weg super.

En ik zeg alvast tot 30 November voor de dolle kerstshoot.

En natuurlijk het zal mijn laatste shoot niet wezen die ik kom doen.

Meiden jullie zijn geweldig djw xx

Merel - zaterdag 09 november 2013 14:12

Afgelopen donderdag een zwangerschapsfotoshoot gehad, was een hele leuke ervaring!! Foto's zagen er erg mooi uit, ben benieuwd hoe ze er in het groot uitzien.

Wacht met spanning af!! Alvast heel erg bedankt!!

Bianca Frenken - vrijdag 08 november 2013 13:37

Ondanks het slechte weer van gister en de reistijd van ruim 2 uur, was de fotoshoot van mijn 2 kinderen helemaal geweldig en maakte het de heenreis dubbel en dwars waard! Evelyn, bedankt voor de leuke shoot, ook namens de oma van Dinand en Stijn.

Was onze 2e keer in jullie studio en we komen zeker nog eens terug!

Een aanrader en een mooie herinnering voor iedereen!

 

Groetjes Bianca

Sandra Wensvoort- Genesis - vrijdag 08 november 2013 09:53

Gisteren een hele leuke fotoshoot gehad! Was erg leuk om mee te maken. Er was zelfs ruimte voor eigen inbreng! Evelyn bedankt! Ik vond je top! Holland fotostudio bedankt voor de gratis shoot!

 

esther vis - donderdag 07 november 2013 20:38

Wat een super fotostudio!! Ben er geweest met me kleine man van 3 jaar oud die ahum niet echt van foto's houd....maar ze zijn geweldig geworden! Dat met dank aan de vrijheid die de kleine man kreeg en zelf mocht kiezen waarmee hij op de foto wou. Ik zeg top! En tot snel

Suus van Riemsdijk-Dijk - woensdag 06 november 2013 13:22

Gisteren een fotoshoot gehad met Mary-Ann, was een super leuke ervaring, je word goed op je gemak gesteld en geholpen met de pose's, ik wist niet dat ook ik zo leuk op een foto kon staan !! Een aanrader, en ik ga het zeker nog eens doen met mijn vriendinnen en mijn honden !! Nogmaals bedankt !!!!

Groetjes,

Suus van Riemsdijk-Dijk

natasja van vliet - woensdag 06 november 2013 09:01

Gisteren de fotoshoot gehad met onze dochter Sophie. Ik ben helemaal blij met onze foto's, ze zijn echt superleuk geworden. Ik blijf ernaar kijken:-) Mary-Ann dank. André en Natasja, kus van Sophie

Angela Marteau - vrijdag 01 november 2013 16:06

Gisteren heeft mijn zoontje Qio een fotoshoot gehad met zijn ijshockey outfit aan. Wat een gave foto's zijn het geworden! Dank je Mary-Ann! Qio vond het geweldig! Annett jij ook bedankt! 

Groetjes Qio-Tiago en Angela

Erna - vrijdag 01 november 2013 12:43

Mijn dochter was uitgekozen voor een gratis shoot plus gratis foto bij een actie op facebook. Natuurlijk was ze heel blij. We maakten direct een afspraak voor een datum, Er bleek een behoorlijke adder onder het gras te zitten toen we via de mail meer info kregen.

 De gratis foto zou ze alleen krijgen als ze andere foto's ook zou kopen. Anders zou ze helemaal niets krijgen. Dat is dus pure misleiding! Jammer dat jullie op deze te werk gaan en mensen onnodig blij maken. gelukkig is de actie gestaakt!

Ayse - donderdag 31 oktober 2013 21:41

Fotoshoot gehad bij Holland fotostudio voor de 3e keer en weer super tevreden.. Tanem (dochter) wilde het studio niet uit na de shoot.. Dat zegt al genoeg hoe fijn ze met klanten omgaan.. Super bedankt Mary-ann en de andere dames.. 

Tanem, Erhan en Ayse

Germaine - donderdag 31 oktober 2013 19:06

Vandaag een fotoshoot gehad bij Mary-Ann! Wat een geweldige vrouw! En wat een super leuke foto's! Mijn kleine man is wat verlegen maar op elke foto heeft hij het naar zijn zin, klasse gedaan Mary-Ann! Wij komen zeker nog eens terug!

Mareike - dinsdag 29 oktober 2013 09:51

Afgelopen week maandag een super leuk kids fotoshoot gehad ( wij als ouders mochten ook nog op de foto!!) De foto's zijn echt super leuk geworden !! Komen zeker nog een keer terug van de kids zoals wij als ouders hebben ons super op ons gemak gevoelt. Evelyn, van harte bedankt !!!

 

Groetjes,

Marc,Mareike,Lucas en Niels

Josje - zondag 27 oktober 2013 19:34

Gisteren een  zwangerschapsshoot gehad bij Mary -Ann. Ze was erg enthousiast over de ideeen waarmee wij kwamen. De foto's zijn erg mooi geworden. Ook de assistent stelde  ons op ons gemak en was behulpzaam. Heel erg bedankt! Leon en Josje 

soraya - zondag 27 oktober 2013 13:02

gister hebben wij een geweldige fotoshoot gehad met ons gezinnetje, ik ben ben dolblij met de prachtige foto's!.......uiteraard heb ik ze allemaal weer genomen! ;-)

en onze fotograaf evelyn deed het super!.....en erg geduldig met onze meiden

bedankt Holland fotostudio voor de mooie ervaring!

xxxxsoraya

Shelley Basarat-Stroomberg - zaterdag 26 oktober 2013 18:47

Vandaag hebben wij de fotoshoot gehad met onze dochter! Wat zijn het een mooie foto's geworden. Mary-Ann kwam met veel leuke ideeën en het resultaat is super!!

nicole - vrijdag 25 oktober 2013 19:26

Vandaag geweest met mijn 2 kids, was zo ontzettend leuk om te doen. De kinderen genoten ook en dat is te zien aan de foto's. papa, mama, opa's en oma's weer blij gemaakt. Dank jullie wel

Linda - vrijdag 25 oktober 2013 10:11

Gisteren een fotoshoot gehad voor het eerst. Wat een leuke ervaring en supergoed begeleid! Ik ben erg benieuwd hoe de foto's zijn geworden. Bedankt nog!

 

Groetjes

Linda

priscilla - dinsdag 22 oktober 2013 21:30

Vandaag met me kinderen een superleuke fotosessie gehad 

Die hadden we gewonnen !!  Mary ann wat heb je prachtige foto s van onze kinderen gemaakt 

Echt de kinderen vonden het geweldig 

Bedankt voor deze leuke middag 

Romy en mitchell 

angela en ryan dean - dinsdag 22 oktober 2013 12:52

hoi hoi..Ryan heeft een geweldige shoot gehad.. Mary-Ann klasse !! elke foto straalt Ryan. top fotograaf dus ! Ryan: wannee mag ik weer naar die stoere mevrouw???? 22 oktober 2013

Sandra Provilij - maandag 21 oktober 2013 19:08

Verleden week fotoshoot gehad! Geweldige foto's,en in zo een ontspannen sfeertje echt petje af voor de meiden! En dan had ik het ook nog gewonnen helemaal super!! Zoveel leuke reacties gekregen echt leuk!  Echt een belevenis en aanrader! Groetjes van mij!!

Mathilde en Rene - maandag 14 oktober 2013 13:25

hallo Annett,

We vonden de fotosessie echt super,Fantastische foto's, en prima sfeer.Je weet mensen echt op hun gemak te stellen en enthousiast te maken!!en complimenten aan Linda, voor de visagie.Ga het ook een keer kado aan m'n dochter geven,tot ziens, René en Mathilde Oorschot uit Rotterdam

(bericht uit het gastenboek overgenomen) 

Alex en Miek - maandag 14 oktober 2013 13:25

Lieve Annett,

na onze zwangerschapsfotoshoot hadden we onze trouwreportage en wat hebben we weer genoten! De visagiste (sorry, we zijn haar naam vergeten) was echt fantastisch en heeft ons een supermooie look gegeven! Door de mooie visagie voelden we ons geweldig en dat is duidelijk terug te zien in de foto's die jij, Annett, van ons hebt gemaakt. Zoals altijd was je weer heel enthousiast en nam je echt alle tijd voor ons wat heel veel leuke, creatieve en gewoonweg schitterende foto's heeft opgeleverd die we normaal gesproken niet gehad zouden hebben. Hoe je het precies voor elkaar krijgt weten we niet, maar je zorgt er altijd voor dat we ons heel speciaal voelen :). Mede dankzij de meer dan zeer geslaagde fotoshoot hebben we een hele bijzondere trouwdag gehad waar we de rest van ons leven met veel plezier op terug kunnen kijken. We kijken nu dan ook al uit naar onze volgende fotoshoot :)!

Veel liefs,

Alex en Miek uit Goudswaard

Arinda - maandag 14 oktober 2013 13:24

Hoi Annett,

Bedankt voor de leuke sessie. Door je enthousiasme zijn het hele spontane foto's geworden. Door de leuke pozes was het wel moeilijk kiezen!

Bedankt Arinda Schouwenburg uit 's-Gravendeel

Cobie - maandag 14 oktober 2013 13:23

De Social Media Fotoshoot heeft een geweldige foto opgeleverd,die ik voor verschillende social media kan gebruiken. Helemaal super!

Cobie uit Oud-Beijerland

Wilma - maandag 14 oktober 2013 13:23

Wauw..! Wat een leuke fotoshoot is dit zeg. Je krijgt echt een super mooie foto die je kunt gebruiken voor social media, maar ook voor je website. Op die manier kun je je eigen website toch een speciale tint geven door zo'n mooie foto van jezelf er aan toe te voegen. Met Annett werken is ook erg fijn. Je voelt je meteen op je gemak. Hartstikke bedankt Annett!

x Wilma

Gerda - maandag 14 oktober 2013 13:22

Vandaag een fotoshoot gehad voor socialmedia :). Ik werd hartelijk ontvangen door Annett met een heerlijk kopje thee. Haar spontaniteit en enthousiasme vielen daarbij gelijk op. Tijdens de fotoshoot hebben we veel gelachen waardoor er spontane foto's zijn gemaakt! Ik kan dit iedereen aanraden! Annnet bedankt voor de leuke fotoshoot  !!!

Gerda uit Numansdorp

Yamane - maandag 14 oktober 2013 13:22

Hallo Inge WAUW! Super mooie foto's van een geweldige dag!Mede daizknj jouw enthousiasme, is dit een geweldige fotoshoot geworden. Wij kunnen je alleen maar aan iedereen aanraden!!Bedankt!Ellen & Yves

Kitty - maandag 14 oktober 2013 13:22

IN 1 WOORD......GEWELDIG

Lesley - maandag 14 oktober 2013 13:21

Vandaag voor de 3e keer bij Annet geweest! De 2e keer voor een zwangerschaps shoot!! (1 keer samen met m'n man en zoontje) Wat een schat is het toch!! Helemaal in m'n nopjes was ik, helemaal op me gemak. Ze heeft weer zulke mooie foto's geschoten, ben zo benieuwd naar het resultaat! Als de baby is geboren komen we met z'n 4 en weer terug, kijk er nu alweer naar uit!! Bedankt voor deze gezellige ochtend!! Kus Lesley

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Dennis en Yvette - maandag 14 oktober 2013 13:20

Vandaag bij Annet geweest voor een zwangerschap-shoot. Ik had het mijn vriendin cadeau gegeven. Zij werd helemaal opgetut in de visagie en styling en de shoot was helemaal top!

Annet zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent. Superleuk om de shoot te doen zo. Je merkt gewoon de passie voor het fotograferen.

Echt een leuk bedrijf waar je enthousiast wordt ontvangen en begeleid. En waar het om draait: de foto's zijn werkelijk geweldig!!!

Bedankt,

Dennis & Yvette

Mieke - maandag 14 oktober 2013 13:20

Lieve Annet, Samen met mijn dochter een heel fijne middag gehad. Angela is inmiddels bevallen van een prachtige dochter. Heel erg bedankt voor de mooie foto's we zijn er zeer blij mee.

Mieke uit Barendrecht

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Kim en Leon - maandag 14 oktober 2013 13:20

hoi Annett,

we hebben een super ochtend/ middag gehad. je stelde ons enorm op het gemak  . we komen zeker terug als onze meid is geboren.

groetjes

Kim en Leon uit Rotterdam

(bericht over genomen uit het gastenboek)

Catharina - maandag 14 oktober 2013 13:19

Lieve Annett,

ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige zwangerschapsfotoshoot; wat een bijzondere belevenis. Je weet iemand in een mum van tijd op zijn gemak te stellen en dit zorgt voor ontspannen foto's die helemaal stralen. Veel succes met je studio, je ziet ons terug als de kleine 3 maanden is voor een babyshoot! Liefs Catharina uit Monster

Inge - maandag 14 oktober 2013 13:19

Afgelopen zaterdag heb ik een zwangerschapsfotoshoot gehad bij Annett. Ik ga niet graag op de foto maar deze bijzondere periode in mijn leven wilde ik graag vast laten leggen. Na eerst heerlijk in de watten te zijn gelegd door de professionele visagiste heb ik daarna echt genoten van de fotoshoot. Het resultaat is erg mooi geworden en ik kan met recht zeggen dat Holland foto studio er super in is geslaagd om deze speciale periode in mijn leven prachtig vast te leggen!

Inge, Puttershoek

Alex en Miek - maandag 14 oktober 2013 13:18

Lieve Annett,

met heel veel plezier zijn wij een jaar na onze couples fotoshoot teruggekomen voor onze zwangerschapsfotoshoot (en achtereenvolgens ook nog een trouwreportage :)). Omdat we vorig jaar zo'n super ervaring hebben gehad, kon het niet anders dan dat we tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje opnieuw langs zouden komen in de hoop wederom naar huis te gaan met hele mooie foto's. 

De visagiste (haar naam zijn we helaas vergeten, sorry) was heel aardig, vrolijk en erg professioneel en heeft ons dan ook om weten te toveren tot een heel mooi stelletje :). Echt geweldig om voornamelijk mijn (Miek) transformatie te kunnen aanschouwen door de visagiste in de spiegel aan het werk te zien!

Behalve ons vernieuwde uiterlijk zorgde jouw (Annett) aanstekelijke enthousiasme, je uitbundige vrolijkheid en oprechte interesse er bij ons voor dat we vol energie en met heel veel plezier in de spotlights stonden (iets waar we normaal gesproken helemaal niet van houden). Het resultaat is net als vorig jaar dat we met hele mooie foto's naar huis zijn gegaan en met heel veel plezier terugkijken op een zeer bijzondere fotoshoot! 

Dank je wel voor deze geweldige ervaring lieve Annett!

Veel liefs,

Alex en Miek uit Goudswaard

chantal - maandag 14 oktober 2013 13:18

Wauw te gekke zwangerschapsshoot gehad! Zelfs mijn partner en zoon mochten mee op de foto en er werd uit gebreid de tijd genomen!

Corina - maandag 14 oktober 2013 13:18

Echt een hele leuke ontspannende shoot gehad, het resultaat mag er zeker zijn!! Wij komen zeker terug als de baby geboren is!!

Corina

Bianca en Dennis - maandag 14 oktober 2013 13:18

Een geweldige ervaring, zeker voor iemand die een hekel heeft aan foto's van haarzelf. Heel ontspannen sfeer, hele lieve meiden en schitterende foto's als resultaat. Dank jullie wel 

Xxx

Bianca en Dennis uit Rotterdam

Karina Dennis kaj en Yona - maandag 14 oktober 2013 13:17

Op 22/8 hebben wij een fotoscoop gehad met Evelyn. Onze zoontjes zijn 8 en 4 jaar. De jongste vind foto's maken verschrikkelijk maar sinds 22/8 is die helemaal om! Vanaf dat moment vraagt hij elke dag of we weer een fotoshoot bij Holland Fotostudio gaan maken. 

Verder was het na een vervelende ochtend een super middag het was geweldig om met het gezin een fotoshoot te maken. Je doet het super leuk Evelyn stelt iedereen op zijn gemak en de foto's en ideeën zijn top! We hopen snel weer langs te komen en dan met ons wondertje erbij!!!! Super bedankt het was fantastisch!! Groetjes Karina, Dennis Kaj&Yona

kelly, romy en Jessy - maandag 14 oktober 2013 13:16

hoi annett,

ik heb de foto binnen! ik ben er zo blij mee bedankt! als jessy&romy allebei weer wat ouder zijn kom ik zeker nog een keer terug bij je!

groetjes Kelly,Romy&Jessy

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Lillian en Dionne - maandag 14 oktober 2013 13:16

Hoi Annet en de rest van het team,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de gezellige middag die ik mocht beleven met mijn dochters. En wat zijn de foto's mooi geworden. Echt een aanrader en zeker iets om over te doen. Dikke knuffel voor jullie allen... Desire 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Diony - maandag 14 oktober 2013 13:16

Wij zijn 2 weken geleden voor de 2de keer bij je geweest voor een Kind-fotosessie! Wat deed je het weer ontzettend leuk en wat waren de foto's weer goed gelukt! Moeilijk kiezen! We komen zeker weer een keer terug. 

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Martine - maandag 14 oktober 2013 13:15

Hoi Annett,

Bedankt voor de leuke fotoshoot. We hebben heel veel mooie foto's van onze kleine meid, waar we heel blij mee zijn. We spreken elkaar snel weer.

Liefs Martine uit Zwijndrecht

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Tarita - maandag 14 oktober 2013 13:15

Hallo Annet,

wat gaat de tijd toch weer snel. Elke dag bekijken we de cd met foto's. Je hebt het weer fantastisch gedaan. Ook deze keer was het weer een verrassing. Luuk heeft ontzettend er van genoten en de foto's met de sprongen/spagaat zijn geweldig goed gelukt. 

Het is je ook gelukt om Kevin in beweging te krijgen. Ondanks de onwennigheid zijn de foto's geweldig geworden en moeten zelfs Kevin en Frans erkennen dat het niet gemaakt is.

Ik vind het ook ontzettend leuk om steeds met anderen een fotosessie bij je te doen.

Nogmaals ik vond het super en tot de volgende keer. 

Liefs Tarita uit Oud-Beijerland

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Anjeta - maandag 14 oktober 2013 13:04

Lieve Annet,

We zijn vanmorgen bij jou geweest om foto's te maken van ons zoontje Timor. En wat hebben we het naar onze zin gehad! Her resultaat is geweldig en het wordt moeilijk om van al die mooie foto's de mooiste te kiezen!Heel erg bedankt voor de gezellige ochtend!

Joris, Anjeta en Timor Peters uit Etten Leur

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Kristina - maandag 14 oktober 2013 13:02

Hallo Annett

wij hebben fotoschoot gehad bij jou van onze zoon Gabriel die 1 jaar die dag werd.

We hebben heel erg van genoten die dag, we vinden je een geweldige vrouw en natuurijk je doet je werk uitstekend, zo doorgaan hoor. Je maakt veel mensen blij met je werk, in iedere geval ons wel. We willen je heel erg bedanken voor de goede ontvangst en voor je prachtige foto's die je gemaakt hebt.

Veel liefs Gabriel, Dragan en Kristina uit Rotterdam

(bericht overgenomen uit het gstenboek)

Ayse - maandag 14 oktober 2013 13:02

Lieve Annet,

We zijn ochtend bij jou op fotoshoot geweest voor me dochter Tanem.. Resultaat is super.. Ik kijk nu naar de foto's.. Al voor de 3e keer.. Ze zijn allemaal supermooiiiiiiii...

Nou we komen later als ze wat ouder is zeker nog een keer.. :)

Liefs, Ayse Erhan en Tanem uit Schiedam

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Max - maandag 14 oktober 2013 13:01

Hoi Annett,

Bedankt voor de mooie fotoshoot met ons meissie. Ons meissie heeft het er nog over, iedere keer dat we nu de camera pakken zegt ze "joepie fotoshoot".bedankt voor de hele mooie foto's en weer een geweldige ervaring, tot de volgende keer.

Groetjes,

Max, Miranda en Mila uit Leiderdorp

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Ramona - maandag 14 oktober 2013 13:01

Lieve Annett,

Bedankt voor de fantastische ervaring en zeer zeker tot de volgende keer!!!

liefs Ramona, André, Connor, Liam en Caitlin

(bericht overgenomen uit het gastenboek)

Ramona - maandag 14 oktober 2013 13:00

Wederom niets anders dan lof voor de geweldige fotoshoot. Het was heel erg leuk om ons kleine meisje nu aan je te kunnen laten zien. Ook Connor en Liam vonden het weer geweldig!! Het had van Connor nog wel langer mogen duren  

Een nadeel heeft het wel om zoveel mooie foto's van je kids te hebben.... welke zullen we nu eens aan de muur hangen  

Ramona uit Groot Ammers

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres: