facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Astrid - dinsdag 18 maart 2014 12:21

Heyy!

Vorige week vrijdag heb ik samen met mijn beste vriendin Sascha een fotoshoot laten doen. Dit was heel gezellig en zejer de moeite waard om nig eens terug te gaan. Ik raad het iedereen aan. Leuk team en een "warm" gevoel. Top gedaan Annett, Karin en Evelyn!!!

Bedankt! :)

Lijnie Huisman - dinsdag 11 maart 2014 16:11

Goedemiddag,

Vandaag heb ik een foto shoot laten maken omdat ik mijn  man wilde verrassen met onze 40 jarige bruiloft.

Een cadeau wist hij niet totdat ik een advertentie las in een krant.

Ik dacht dit is wel leuk en een apart cadeau.

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gebeld en kon vrijwel direct komen.

Ik was best nerveus want ik wist niet wat er ging gebeuren.

Ik werd mooi opgemaakt en op mijn gemak gesteld. Daarna werden er veel foto's gemaakt deze zijn heel mooi geworden!

Op de zaak heb ik gelijk met mijn collega's de foto's bekeken en die vonden ze ook prachtig.

Dus missie geslaagd!!!!!!

Wil je ook mooie foto,s laten maken dan ben je bij Holland Fotostudio op de juiste plaats.

Dames nogmaals bedankt voor de leuke ochtend.

Ik weet zeker dat mijn man blij zal zijn.

 

 

Jennefer Hilgers-Kater - vrijdag 14 februari 2014 13:45

Vandaag een speciale Valentijnsdag voor ons geweest. Vandaag geweldige foto's laten maken van onze zoon. Een newborn shoot. Lieve Annett, blijf vooral zo door gaan. Je maken geweldige foto's. Wij zijn je ook erg dankbaar voor deze heerlijke ochtendje. Is er weer 1 om niet te vergeten. Dikke knuffel en veel liefs van ons

Sven en Michelle - zondag 09 februari 2014 14:52

Vanochtend hadden we fotoshoot met de kleinkinderen + achterkleindkind voor onze opa die 80 wordt!

We werden ontvangen met een kopje koffie en thee en alles werd netjes en duidelijk uitgelegd.

De fotoshoot was erg leuk. Veel gelachen! Er werd goed gezegd hoe we moesten gaan staan. Ons zoontje van 3 jaar is niet zo van het stilzitten maar met hulp van de fotograaf ging het hartstikke goed en vond hij het nog leuk ook!

Verschillende fotos gemaakt en er zitten volgens mij leuke fotos bij! We zijn benieuwd naar het resultaat!

Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

Nelleke, Amira en Serena - vrijdag 31 januari 2014 19:55

Vorige week zijn wij bij Holland Fotostudio geweest voor het kinderfotofeest van Amira en Serena (10 jaar). En een feest was het!! 

Bij aankomst stond er een feestelijk versierde tafel klaar waaraan de (in totaal) zeven meiden naar hartelust sieraden konden knutselen onder begeleiding van Daniëlle. Nou, er zijn heel wat oorbellen gemaakt! Ondertussen mochten de meiden om de beurt met Evelyn mee de studio in voor een individuele fotoshoot. Reuzeknuffels, telefoon, veren, hoedjes, bloemen, glittergordijnen en zelfs rockgitaren werden uit de kast gehaald om er de meest prachtige foto's mee te maken.

Tot slot zijn er nog heel wat leuke foto's gemaakt van de hele groep vriendinnen bij elkaar, zo leuk en wat hadden de meiden een lol. Er is heel wat gegiecheld!

Na afloop heeft Evelyn alle foto's meteen voor ons op een DVD gebrand en konden we die meteen meenemen! Wat een service!

Met MacDonalds vlak in de buurt van de fotostudio was dat de perfecte plek om het feest af te sluiten en konden we daarna alle feestgangers (best wel een beetje) moe maar voldaan thuis brengen.

Van de DVD met foto's hebben we voor elke feestganger een kopie gemaakt met hun "eigen" foto's en de groepsfoto's erop. Nu hebben ze allemaal een blijvende herinnering aan een supergeslaagd feest!

Annett, Evelyn en Daniëlle.....reuze bedankt!! xxx

Dennis, Rachel, Finn en Luna - vrijdag 31 januari 2014 11:52

Woensdag de eerste fotoshoot gehad van ons viertjes. De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad en wij vonden het ook heel erg leuk! Er werd echt van alles uit de kast gehaald, letterlijk , er werd alle tijd voor ons genomen en de foto's zijn heel leuk geworden!

 

Super bedankt voor de leuke ochtend!!! Wij kunnen het iedereen aanraden!!! 

 

Veel liefs van Dennis, Rachel, Finn en Luna

alex en jorien - maandag 27 januari 2014 16:31

Vandaag zijn we geweest voor een newborn fotoshoot. Het was een geweldige ochtend met een prachtig resultaat. Het team neemt de tijd voor de foto's en is geweldig met kinderen! Evi heeft het de hele dag over hoe leuk de "fotodag" is geweest...

Een enorme aanrader voor iedereen!!!

We blijven naar de foto's kijken, zo mooi  Bedankt!

Veel liefs van Alex, Jorien, Evi & Isa

patricia - maandag 27 januari 2014 15:07

Een poosje geleden hebben wij een cakesmash fotoshoot gedaan voor de verjaardag van mijn zoon Roan (hebben we hele mooie uitnodigingen van kunnen maken).

Wij zijn er ontzettend blij mee en hebben ook zo veel leuke reacties gehad! 

Helemaal geweldig,bedankt!!

Groetjes,

Patricia van Ballegooy

 

 

Nancy Zilverschoon - zondag 26 januari 2014 20:41

Holland Fotostudio,

Heel erg bedankt voor weer een geweldige ervaring. Wat een mooi werk leveren jullie en vooral niet te vergeten....wat stellen jullie de mensen op het gemak! Voor fantastische foto's en een geweldige ervaring, moet je gewoon bij Holland Fotostudio zijn! Super bedankt voor alles, jullie zijn toppers! 

X van Nancy

Wilmink - zaterdag 28 december 2013 23:47

We hebben het leuk gehad.

Bedankt alvast voor de leuke fotos. Fijn om het hele gezin vast gelegd te hebben.

 

Alle foto's op usb stick, super bedankt en we komen zeker weten eens terug.

 

W.Wilmink

Hanneke - vrijdag 27 december 2013 21:15

Toen onze kleine meid 8 weken was hadden we een shoot(zag onze foto's op de site super leuk) nu is onze kleine meid niet klein meer  maar een grote kleine meid 9maanden mochten we weer!

 

en weer was het geweldig! Allemaal nieuwe dingen! Heerlijk die kleine meid weer op haar gemak stellen! Alle tijd genomen! Het was weer geweldig! De foto's zijn echt prachtig! Ik vond het ook super dat ik mijn eigen ideeën mocht inbrengen en dat daar ook weer ideeën vanuit Evelyn bij kwamen!

 

het was echt geweldig! Een aanrader voor iedereen.

 

we moeten er een uur voor rijden om een half uurtje foto's te maken maar dat is het dubbel en dwars waard!

 

geweldig!

 

bedankt voor de shoot!

 

en ga zo door!

 

liefs hanneke hugh en kleine grote Yill

Karin - vrijdag 27 december 2013 18:50

Na 3 jaar weer terug, nu met onze tweede dochter erbij. Wederom erg gezellig. Wij voelden ons gelijk op ons gemak, inclusief onze dochters. En weer prachtige, leuke, mooie, bijzondere en spontane foto's!

Het wordt weer lastig uitkiezen...!
Bedankt, en mochten we ooit weer een fotoshoot willen, dan komen we zeker terug.

Groetjes,

Familie Van Leeuwen

Jennefer - zondag 15 december 2013 13:37

Vrijdag 13-12-13  hebben mijn man en ik een  zwangerschapshoot gedaan. Het was weer super gezellig en bovenal erg geslaagd. De foto's zijn ook super mooi. Nu weer even wachten tot we weer er heen kunnen. Maar dan voor de newborn shoot van onze kleine man die onderweg is.

 

dikke knuffel en liefs,

Jennefer

rik - donderdag 12 december 2013 16:53

heel mooi wat jullie doen voor de mensen/kinderen met een beperking

jullie laten echt zien dat mensen met een beperking welke dan ook ook mensen zijn van vlees en bloed

velen zouden aan jullie eens een voorbeeld moeten nemen

 

het hart zit bij jullie op de juiste plaats

 

dank u daarvoor

 

met vriendelijke groeten

 

rik

Leonie Verrijp - dinsdag 10 december 2013 15:07

Super fotoshoot gehad! Zo leuk hoe jullie het deden!

hoe jullie zelf als persoon ook zijn, stellen jullie ons wel op ons gemak,

en ook tijd voor een leuk en gezellig praatje!

bedankt!

groetjes Leonie en Sem 

Monique - dinsdag 10 december 2013 11:59

Wat is dat leuk zeg hoe jullie de foto's maken en met onze zoon omgingen. Het was top bedankt 

groet Monique 

Bernadette - vrijdag 06 december 2013 16:00

Wat gaan jullie toch super leuk met die kleintjes om!!! Maro heeft volgens mij genoten van alle aandacht. Lieve Evelien je hebt Sofia en Ellen laten zien hoe mooi ze zijn!!! Geweldig! we hebben genoten en de foto's zijn prachtig! Xx

Joeki - dinsdag 03 december 2013 21:54

Hallo super kanjers.

Wat hebben wij Klara Lia en ik ( Joeki) toch weer geweldig genoten van onze kerst shoot bij jullie.

Net als alle andere keren was het gewoon weer een super top dag voor ons alle 3.

Maar dat kan ook niet anders he door zulke professionele fotograven als jullie zijn een sterk top team.

Elke keer weer zijn de foto`s zo super mooi en steeds weer is het moeilijk om een foto te kiezen.

In zal jullie bij iedereen aanbevelen.

Djw meiden voor afgelopen zaterdag maar ook voor alle keren dat jullie mij (ons) op de foto zo mooi uit laten komen super. Liefs Joeki 

Klara den Boer - maandag 02 december 2013 18:55

Hallo Lieve Meiden

De Kerstfotoshoot van afgelopen zaterdag was weer super leuk en gezellig

Joeki Lia en Ik (Klara) hebben er weer van genoten

En het resultaat mag er zijn helemaal te gek zulke mooie foto's

En hebben weer heerlijk gelachen haha

Bedankt namens ons voor die prachtige foto's jullie zijn toppers

Groetjes Klara xxx

petra bennis - vrijdag 29 november 2013 20:49

vanmiddag met mijn dochter Djamilla Rebster mee geweest voor een fotoshoot.................gewoon superrrrrrrrrrrrrrr....................relaxt............en toppie zoals je ontvangen word.............dames met een maatje meer de fotoos die ze maken zijn ongelooflijk mooi.......................schaam je niet want de fotografes zijn eerlijke pure dames zonder kapsones en zeer proffesioneel..................gewoon doen !!!!!!!!!!!!!!!

djw dat ik mee mocht komen met mijn dochter

petra bennis

Djamilla - vrijdag 29 november 2013 16:41

Ik ben vandaag 29 november geweest voor een sexy maatje meer shoot.

Dit heb ik als geweldig ervaren!!! De zenuwen die ik vooraf had waren nergens voor nodig. Ik was nog nooit zo snel op me gemak als hier Evelyn stelde me heel erg op gemak en alles was natuurlijk en heel vriendelijk. Er word niet op je neer gekeken je word normaal en heel vriendelijk geholpen. Kortom ik ben uit me comfort-zone gestapt en daar heb ik geen spijt van gehad.

Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de foto's.

Heel erg bedankt voor deze middag.

Liefs Djamilla

angela soeters - donderdag 28 november 2013 20:30

angela

Ik heb afgelopen zaterdag een fototoshoot bij jullie gedaan, en heb hiervan ontzettend genoten

een leuk en gezellig ontvangst  . Wat ik eerst best wel eng vond om sexy foto shoot te doen, ging

het eigenlijk erg goed , dit door jullie manier om alles op een natuurlijke manier te laten verlopen.

De reacties op de foto`s  zijn erg positief en ik ben er erg trots op , dankzij jullie. Ik kom zeker nog een keer terug voor een fotoshoot maar dan met mijn 2 dochters.

Hartstikke bedankt was geweldig, groetjes Angela

karin ros - dinsdag 26 november 2013 20:41

wat hebben wij een super leuke ochtend bij jullie gehad.

de mannen hadden echt geen idee wat er zou gaan komen maar vonden het erg leuk.

je kan het ook zeker terug zien op de fotos ze staan er echt super relax op.

en helemaal bryan straalt aan alle kanten .

we komen in de toekomst zeker terug voor weer een vernieuwende shoot van ons gezin.

super bedankt en tot snel veel liefs ,

raymond ,karin, jeffrey en bryan

Manon de Roode - maandag 25 november 2013 15:25

Hallo lieve annet en de andere topfotograven.

ik heb nu in totaal 2x een shoot bij jullie gedaan, 1x maatje meer en 1x couple fotoshoot met mijn lieve vriend. Zoals ik al vaker heb gezegd zijn jullie een topteam, heel veel lieve mensen en jullie maken natuurlijk hele mooie foto's. Binnenkort ga ik mijn foto's op canvas laten afdrukken en komen ze in de woonkamer te hangen :).

jullie zijn echte mensen mensen, doen jullie best en proberen alles voor diegene te doen die gefotografeerd word. Jullie hebben allemaal zo'n passie voor het werk wat jullie doen. Iedereen moet gewoon een fotoshoot bij jullie doen! 

Ik hoop volgend jaar terug te komen, dan ben ik (hopelijk) geopereerd en hoef ik niet meer voor een maatje meer door te gaan als jullie snappen wat ik bedoel! 

 

Ik wil alleen zeggen ga aub zo door, jullie maken zo veel mensen blij, het is echt een dagje uit!

 

veel liefs, Manon de Roode

Linda Baljeu - maandag 25 november 2013 14:03

Hallo lieve dames

Ben nu 2x bij jullie geweest voor een fotoshoot. 1x samen met mijn dochter en 1x maatje meer.

En vond het super leuk. Krijg hele mooie reactie op de foto's.

Ik heb ze ook gebruikt bij een covergirl stukje in Grand Diva magazine.

Daar vonden ze de foto's ook geweldig. Hebben ook jullie logo bij de foto gezet.

De laatste keer werd ik even niet goed tijdens de shoot omdat ik niet gegeten had.

Maar jullie waren heel zorgzaam en geduldig. Gelukkig knapte ik snel weer op en konden we door.

Nog bedankt daar voor.

Ik ben nu moed aan het verzamelen en aan het sparen voor een sexyshoot vind het prachtig maar heel eng. 

Maar ik weet dat jullie daar heel goed mee omgaan om iemand op zijn gemak te stellen.

Dus wie weet durf ik het aan.

 

Lieve groetjes

Linda Baljeu 

Angelique - maandag 25 november 2013 12:41

Afgelopen zondag voor een fotoshoot geweest. Super gezellig en goed ontvangen. Werd heel duidelijk uitgelegd wat je moest doen en er wordt goed gekeken naar hoe je neer gezet wordt! 

Was een super ochtend!

Leontien van Impelen - maandag 25 november 2013 11:13

Lieve Annet,

Vorige week een geweldige Halloweenshoot bij jou gehad!!

Wat hebben we een lol gehad en de foto's zijn weer geweldig!!

Dit was de 2 x dat ik bij jullie ben geweest en kan het iedereen aanraden,jullie zijn allemaal zo lief en leuk en stellen je snel op je gemak.

Dus voor prachtige foto's en een mooie ervaring zeg ik boek een fotoshoot bij Hollandfoto Studio.

Liefs Leon10

Robin, Claudia en Fynn - zondag 24 november 2013 22:48

Vandaag langs geweest voor onze baby fotoshoot die we hadden gewonnen bij het magazine "Wij jonge ouders".

De shoot verliep helemaal geweldig! Fynn werkte supergoed mee, maar dat kon ook haast niet anders met een goede en leuke fotografe die goed is met baby's. In 30-40 minuten lekker veel foto's geschoten. We konden het dus ook niet laten om ze niet op usb mee te nemen, echt een aanrader!

 

Priscilla Boerdam - Poot - zondag 24 november 2013 18:25

Hoiiiiiii...vandaag... eindelijk bij jullie geweest met mijn man en kids..zelf al 3 x een superrrr leuke shoot gehad bij jullie...en dit x wederom een gezellige leuke en vooral mooie shoot met zn 4tjes. Wordt weer heeeeeel veeeeel fotolijstjes kopen ...hahaha. Ze zijn te gek!!!!! Superrrrrr bedankt weer. Jullie zijn TOP!!! En super lief!!!! Tot de volgende x.

liefs Priscilla Mischa Jay en Kaylee.xxx

 

Krista - vrijdag 22 november 2013 14:29

Lieve luitjes! 

Beetje laat maar niet vergeten!

Japs bij jullie geweest voor de meest geweldige fotoshoot ever!!! Geweldige middag gehad, haar en makeup was top en de fotografie was ook helemaal super! Werd overal mee geholpen en de meest leuke attributen mogen gebruiken!

Al bij al dus een geweldige middag gehad met mijn vriendin Kelly!!! Onwijs de moeite waard en super gezellig!

 

ik kom zeker nog een aantal x terug!

Super bedankt voor de mooie foto's en jullie gezelligheid!

 

groetjes

angela romijn - donderdag 21 november 2013 20:41

Hoi dames! Vandaag ben ik bij jullie geweest voor een exclusive cover shoot! Karin deed de visagie en mary ann de foto's!  Ik ben er erg blij mee. Ik heb ze net allemaal weer gekeken wow wat kunnen jullie iemand om toveren zeg. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Xxx angela

tamara - donderdag 21 november 2013 20:38

Gister een foto shoot gehad bij mary-ann

Helemaal top geregeld .. ze nemen de tijd voor je 

Echt een aanrader en kom zeker nog een x terug 

Thnx voor de mooie foto's

Groetjes  Tamara

marielle - donderdag 21 november 2013 10:58

Wij hadden een fotoshoot gewonnen van het blad 'wij' voor onze zoon van 7 weken

vorige week vrijdag hebben we de shoot gehad,

De fotograaf en eigenaar waren echt super aardig en enthausiast. complimenten

We hebben inmiddels de fotos op de site kunnen bekijken en ze zijn erg mooi geworden, dat word nog moeilijk kiezen.

 

karma braakman - woensdag 20 november 2013 10:48

Afgelopen vrijdag kwamen wij met Lars van 2 jaar naar de fotostudio. Via facebook hadden we een fotoshoot voor hem gewonnen.

Erg spannend, we waren zo benieuwd of ons peutertje een beetje mee wilde werken. Nou tot grote trots van zijn papa en mama verliep het erg goed. De eerste 10 minuten beetje wennen, maar het ijs werd snel gebroken doordat hij eerst veilig met papa en mama op de foto mocht.

Hierna had Lars het reuze naar zijn zin: Houten trein/ bal/grote knuffel/ballonnen/quat/houten kistje/ hard rennen en als klap op de vuurpijl een gave harly motor. Alles heerlijk spelender wijs, geen vaste poses, niks moest alles mocht. Echt top.


Het was voor ons een spannende belevenis , maar het is een zeer leuke belevenis geworden. Een belevenis die niemand ons meer af kan pakken doordat hij super gaaf op de gevoelige plaat vast ligt nu. Echt geweldig!

Lars heeft het zo naar zijn zin gehad, hij wilde niet meer mee de auto in. In de auto op de terug weg riep hij steeds maar Foto maken Foto maken!! We willen nog zeker een keer terug te komen bij jullie.

Lieve groetjes Paul, Karma en Lars

 

Priscilla - woensdag 20 november 2013 10:08

Ik kwam zonder verwachtingen samen met mijn Chihuahua Minnie naar jullie toe. We werden vriendelijk ontvangen, mijn jas werd aangenomen en Minnie kreeg even de tijd om rond te snuffelen en te ontdekken waar ze was. Ik had helemaal geen gehaast gevoel en alles werd op het gemak gedaan.

We hadden de shoot gewonnen via Facebook en er was in de bevestiging mail, na het maken van de afspraak, duidelijk uitgelegd wat de gratis shoot in hield. Alles was glashelder en ik ben dan ook niet voor verrassingen komen te staan.

Ik dacht eigenlijk dat het niets zou gaan worden met mijn hondje, omdat ik dacht dat ze hier veelste eigenwijs voor zou zijn! Maar in tegendeel! Ze ging er als een waar fotomodel voor zitten en liet zich van alle kanten prachtig fotograferen. Er werd ruim tijd voor ons genomen, en we zijn uiteindelijk een uur in de studio bezig geweest met het maken van foto's! Het was echt super en ik ben ook ontzettend blij met de mooie foto's van 'mijn' Minnie! Naast de foto's van Minnie zijn er ook prachtige foto's gemaakt van ons samen en van mij alleen. Ook op mijn verzoeken werd ingegaan en er werd hard meegedacht hoe we dit konden realiseren. Op het einde werd mij gevraagd of ze iets nieuws mocht proberen. Ik vond dit prima en juist dit zijn de mooiste foto's geworden! Ik moest op mijn rug gaan liggen en mijn haar werd mooi in de vorm van hartjes gelegd. Ik heb hier zoveel toffe reacties over gehad en iedereen in mijn omgeving is heel enthousiast over het resultaat!

Na afloop kreeg ik rustig een kopje thee en werden de foto's op een USB stickje gezet. Het was een geweldige ervaring en ik kom in de toekomst zeker nog eens terug!

 

Saliha Akin - dinsdag 19 november 2013 22:43

Na mama is Cinar ook bij jullie in de studio geweest. Superleuk!! We zijn met heel veel enthousiasme ontvangen, waardoor mijn zoontje van 3 zich gelijk thuis voelde. Ik kan geen woorden vinden om mijn tevredenheid te beschrijven. Zo'n leuke team petje af voor jullie allemaal. Mary-Ann we zijn trots op je een dikke zoen van Cinar en van mij. Annett heel erg bedankt voor je gastvrijheid en je mooie glimlach. 

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot!!!! YES!!!! Klopt helemaal. Op dat moment was ik de mooiste en gelukkigste vrouw op de aarde... Cinar, jah hij was de beste rocker

 

Groetjes Saliha en Cinar xxx

ingridpluimert - dinsdag 19 november 2013 21:54

maandag 18 nov 2013

de oktober belevenis gewonnen bij holland fotostudio!

wij hebben de kind sessie gedaan. in een woord GEWELDIG!!! jammer dat ik niet eerder hun gevonden heb. 

onze fotograve was kalm rustig en weet hoe je jonge kinderen moet benaderen. en wat een atributen super! 

ondanks dat mijn zoontje die woensdag ervoor zijn sleutelbeentje brak zijn het echt hele mooie, stoere, lieve, en speelse fotos geworden! ik zeg hier kom ik zeker nog een keer terug! en kan ik het ook aan iedereen aanraden. DOEN!!! JE KRIJGT ECHT EEN GEWELIGE SHOOT WAAR JE GEEN SPIJT VAN KRIJGT!!!

groetjes ingrid laurenz en onze kanjer jordy

Nathalie Banis - dinsdag 19 november 2013 21:20

Afgelopen zondag hebben we de gewonnen fotoshoot gehad,

we willen jullie bedanken voor deze geweldige foto sessie!!!

de fotograve deed het heel leuk, zodat Kay er ook heel blij en enthousiast op stond!!!

echt geweldige foto's!!!

Bedankt!!!! 

Angela - dinsdag 19 november 2013 18:31

wat een geweldige middag heb ik bij jullie gehad.

Zenuwen verdwenen snel en maakte plaats voor een super relaxte middag.

Wat een fantastische mensen zijn jullie.

Jullie laten de mooie kant van een mens zien 

ik kom zeker weer een keer terug.

zo blij dat ik bij jullie geweest ben.

dikke kussss voor jullie TOPPERS

Michelle - zondag 17 november 2013 19:55

Wij hadden een fotoshoot gewonnen. En dat kwam mooi uit. Zeven maanden terug 

kregen we onze tweede dochter. Dus een mooi moment om ons gezin profesioneel vast te

laten leggen. Er werd uitgebreid de tijd voor genomen en allerlei super gave attributen te voorschijn getoverd voor mooie plaatjes. En het eindresultaat mag er zeker wezen!

Bedankt Holland FotoStudio!!! 

Liesbeth en Bram - zondag 17 november 2013 12:58

De gewonnen fotoshoot was heel erg leuk om te doen en een geweldige ervaring om mee te maken! Evelyn bedankt voor de mooie foto`s! Mochten we ooit nog eens een fotoshoot willen weten we waar we moeten zijn!

sandra trompetter - zaterdag 16 november 2013 20:37

Wat een geweldige fotoshoot hebben wij gehad !!!  Wat een enthousiasme . Direct bij binnenkomst is er een leuke sfeer en alles gaat heel relaxed, ook in de studio gaat de spontaniteit door met als resultaat hele leuke ontspannen foto's! ! Ook met jonge kinderen wordt erg leuk omgegaan. Onze foto's zijn geweldig. Als een kind van drie zegt "we gaan nog niet naar huis toch "?  We zijn toch nog niet klaar dan Zegt dat Genoeg! !! Mary-Ann en Annet nogmaals hartelijk bedankt !!

Marjolein van Prehn - zaterdag 16 november 2013 19:22

Vandaag een hele leuke shoot gehad met mijn man en 3 kinderen en het resultaat is zo leuk en zo veel variatie en zelfs mijn zoontje Hugo van anderhalf staat er ondanks dat hij niet wil stil zitten er heel vaak fantastisch op! Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring en het prachtige resultaat! Jullie zijn een echte aanrader!

Danielle - vrijdag 15 november 2013 10:40

Afgelopen zaterdag fotoshoot gehad met een witte achtergrond. Vond het geweldig. Zo geweldig dat ik deze zondag terug ga voor een nieuwe fotoshoot tesamen met mijn dochtertje Elise van 22 maanden op een zwarte achtergrond. Ben zeer onder de indruk geraakt van het professionalisme van deze fotostudio. Dit vind je in alles terug, in de haarstyling, de visagie, maar vooral ook in de fotoshoot zelf en hoe er met je om gegaan wordt. Je wordt op je gemak en gerust gesteld, je wordt niet mooi maar betoverd gemaakt en er wordt alle tijd aan je besteed en voor je genomen. Tevens hoef je je geen zorgen te maken over welke poses aan te nemen. Je wordt van A tot Z begeleid. Echt geweldig. Het zijn super dames met wonder handjes en super gastvrouwen. Ik wil een fotoshoot bij Holland Fotostudio dan ook aan iedereen aanbevelen van jong tot oud, dik tot dun, man of vrouw, koppels of groepen zowel voor de particulieren als de zakelijke markt. Ga er gewoon voor en geniet. Voor een paar uur ben je de belangrijkste en speciaalste persoon op deze aardbol want dat gevoel geven deze vrouwen je. Knap hoor!!!! En hartelijk bedankt en tot zondag weer! Ik heb er zin in!!

Kirstie - donderdag 14 november 2013 16:21

In 1 woord geweldig!! Wat een enthousiasme zeg!1 Heel aanstekelijk.Was niet van plan om de hele fotoshoot te kopen, maar na beoordeling, toch gedaan en mijn is super trots op mij!!!

klara - woensdag 13 november 2013 11:58

Hallo Allemaal

De fotoshoot van afgelopen zaterdag was weer super en Joeki en ik hebben er weer van genoten

De foto's zijn prachtig en we hebben leuke reactie's gehad

En ze zijn ook prachtig jullie zijn KANJERS dank je wel

Tot 30 Nov dan komen we weer met Lia erbij

Fijne dag Groetjes Klara

Dina - dinsdag 12 november 2013 18:50

Ook wij mochten langs komen voor een fotoshoot bij jullie 

Die we gewonnen hadden voor onze zoon van 5 mnd

En het was echt zo super gaaf we hebben het heel leuk gehad !!

En we hebben zulke mooie foto's echt complimenten !!

Groetjes van ons 

ilona walbeek - dinsdag 12 november 2013 17:08

vandaag foto shoot gehad. Eerste wat me opviel wat is dit anders dan bij een v&d bijvoorbeeld.
er word tijd voor je genomen en de foto's zijn in een woord WAUW.

Heel veel foto's op verschillende manieren gefotografeerd. Ik kom zeker nog eens langs maar dan met mijn dochters. en misschien wel dan met visagie erbij ofzo.

Met sommige accessoires dacht ik oke raar dat word niets maar alles is goed doordacht en het resultaat mag er wezen.

DAG V&D EN HALLO HOLLAND-FOTOSTUDIO.

Ik ben verkocht

Tessa - dinsdag 12 november 2013 16:31

Vanmorgen had ik een tattoo shoot ter ere van mijn vader.

Ik vond het erg bijzonder! Leuk dat ik ook was uitgekozen voor de oktober actie! Dit helpt me weer een stukje verwerken. De fotograaf was erg aardig en complimenteus! Al met al was het een mooie ervaring en zeker een mooie herinnering! Bedankt voor alles!

Bernice - dinsdag 12 november 2013 14:40

In een woord WAUW ..... Gaaf om zo'n Beauty Day mee te maken.

Ik heb ervan genoten en mijn vriendin was ook erg enthousiast en gaat zich ook opgeven voor zo'n mooie dag! Alle foto's zijn prachtig, ik vind het moeilijk om de mooiste uit te zoeken ....

Bedankt Dames voor alles en hoop tot de volgende keer!

Groetjes,

Bernice Blauw

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres: