facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Yarda Reedijk - maandag 24 november 2014 18:15

Zondag 16 november zijn wij geweest voor de babyshoot met extra kind. het was weer super leuk en we zijn super blij met alle foto\'s.het was erg moeilijk om een foto te kiezen.

Ons zoontje Mike was super enthousiast en wil nog wel een keer hahaha. Lisa wilde eerst niet wakker worden, maar later is dat helemaal goed gekomen.

Heel erg bedankt voor alles weer.

mvg Yarda 

Elise - woensdag 19 november 2014 12:10

Vanochtend bij jullie geweest voor een glamourshoot , dit n.a.v. Jullie oproep op facebook om nieuwe achtergronden te promoten voor jullie site .

De achtergronden mocht ik zelf kiezen van jullie en de resultaten kon ik direct bekijken via Evelyne haar camera . 

Evelyne je bent een topmeid !!!

Je stelt je klant heerlijk op haar gemak waardoor de shoot ook heerlijk relaxed was en de foto\'s er heel natuurlijk uitzien .

Verder leveren jullie een topservice .

Na de shoot was het voor mij een half uurtje naar huis rijden en direct bij thuiskomst kon ik de foto\'s via We Transfer al downloaden .

Was echt verbaasd Evelyne dat je dit op deze , voor jullie , drukke dag al voor elkaar hebt gekregen .

 

Evelyne nogmaals bedankt voor de gezellige ochtend en mooie foto\'s en tot de volgende keer !!!!!

 

Groetjes , Elise

 

Casandra van de Werken - woensdag 19 november 2014 09:53

via Facebook had ik een fotoshoot gewonnen voor mijn 11 maanden oude dochter. ik had mijn moeder ook meegenomen en totaal onverwachts mochten wij ook mee op de foto. We hebben nu een mooie drie generatie foto.  

Tijdens de fotoshoot werd mijn dochter goed op haar gemak gesteld en werden er allerlei attributen uit de kast gehaald. Hierdoor hebben we heel veel leuke en verschilldende foto\'s. 

 

Bedankt!

 

groetjes Casandra

Olga - zondag 16 november 2014 13:56

Via een college had ik al heel wat mooie foto's gezien van Holland Fotostudio.
Toen ik dus de kans had om via de Facebook aktie mee te doen heb ik die kans met beide handen aangegrepen.
Jarenlang deed ik mijn uiterste best om niet zelf op de foto te komen, door ervoor te zorgen dat ikzelf de camara in mijn handen hield.

Nadat ik in februari een maagoperatie gehad heb en hierdoor inmiddels al dik 30 kilo afgevallen ben, ben ik mezelf anders gaan bekijken en durfde ik deze stap te nemen.
Toen ik de bevestigings mail van Annett en haar team kreeg was in blij, maar ook nerveus.

Mijn dochter had ook meegedaan met de aktie, dus mijn kleinzoon mocht in de herfstvakantie al voor zijn shoot komen.
Supermooie mooie foto's van mijn kleine vriendje (en ook n paar met zijn mama samen)
Op 7 November was t voor mij zover, heel ruim op tijd van huis gegaan om maar niet te laat te zijn.
Mijn dochter en kleinzoon waren gezellig met me meegekomen.
We werden ontvangen met n heerlijk kopje koffie en werden al n beetje op ons gemak gesteld.

Toen we echt gingen beginnen stond ik er n beetje onwennig, en gespannen bij, maar Evelyne heeft me op een of andere manier heel snel laten kennismaken met het fenomeen FotoShoot.
En ik vond t al heel snel erg leuk!
Het op commando lachen hoefde niet meer, het ging vanzelf.

Toen Evelyne me de eerste paar foto's op de camera liet zien was ik geraakt, gewoon ontroerd dat ze mij zo mooi had weten vast te leggen...
IK...die nooit van foto's hield kreeg de smaak steeds meer te pakken en werd trotser op mezelf.
Mijn dochter zei me ook, ZO zien wij je al die tijd al mam, alleen jij zag t nog niet...

Ieder die de foto's heeft gezien sprak lovende woorden, over hoe goed en hoe mooi ik erop stond, en ik groeide nog n beetje verder.
Inmiddels heb ik ook, samen met mijn dochter, geboekt voor de Lady's Night met kerst op 12 December.

Lieve mensen van Holland Fotostudio, IK KIJK ER NAAR UIT !!!
Dank jullie voor alles en natuurlijk voor de prachtige foto's!!!

Sylvana - donderdag 13 november 2014 14:20

Hallo! 

 

31 oktober had ik dan mijn fotoshoot, gewonnen via Facebook. 

Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar na de foto's die ik al op Facebook voorbij had zien komen wist ik eigenlijk al zeker dat de foto's leuk zouden worden. 

 

Mijn moeder en ik werden vriendelijk binnen gehaald, nadat er verteld was wat de bedoeling zou zijn gingen we aan de slag. Ik werd prima begeleid in de manieren waarop ik moest staan. De foto's zijn dan ook echt super geworden! 

 

Bedankt! 

Groetjes Sylvana

Marissa de zwaan - woensdag 12 november 2014 12:23

Sexyfotoshoot

 

vandaag bij holland fotostudio geweest voor een sexy lingerieshoot

ik was toch wel een klein beetje zenuwachtig met het team wat me stond op te wachten

fotografe evelyn , fotografe in opleiding en stagaire myrthe waren allemaal aanwezig.

maar mijn zenuwen waren al snel weer van de baan want wat een gezellig vriendelijk team is het toch.

ik werd goed op me gemak gesteld en de foto's zijn geweldig geworden kan niet wachten op het eindresultaat!

 

kortom een aanrader voor diegene die dit stiekem toch wel eens zou willen laten doen!!

 

meiden bedankt!!

groetjes marissa

 

 

Marianne - vrijdag 07 november 2014 19:05

Vandaag geweest voor mijn fotoshoot glamour. 

het was de eerste fotoshoot ooit en ik was best nerveus ervoor, het viel me zo mee en t ging zoo snel

Lennard de Jong - zondag 02 november 2014 13:23

Wij hadden een prijs gewonnen op de Herfstmarkt voor een FotoShoot bij Holland Studio. Wij hebben hiervoor de groepsfoto basis genomen. Via de website contact gezocht, gelijk leuk email contact voor het maken van de afspraak!! Het werd een familie foto van 10 personen. Leuk welkom op elk detail wordt gelet voordat ze met de shoot beginnen  . Verschillende opstellingen gedaan erg leuke ervaring!! En resultaat mag er wezen!!! Uitgezochte foto door Holland Studio was ook de leukste. Dus als je een gave familie foto wil maken check Holland Studio!!

Kirstie - zaterdag 01 november 2014 18:55

Ik ben op 24 oktober geweest voor mijn fotoshoot. En ik ben er voor de 4e keer geweest. Ieder keer kunnen ze de mooiste foto's maken, waar ik versteld van sta. Grote complimenten aan Annett en haar team!

natasja lampo - zaterdag 01 november 2014 17:53

ik heb maandag 27 oktober mijn fotoshoot gehad ben er nu volgens mij voor de 4de of 5de keer geweest en het blijft altijd helemaal super je kan alles even los laten en je kan gewoon genieten en het blijft net of je model ben met hoe je moet staan alles en al de mensen die er werken zijn altijd super vriendelijk en super aardig en ze helpen je allemaal ook echt goed. ik ben echt heel erg anthousiast over dit bedrijf en je heb altijd super mooie foto's en je staat er altijd leuk en mooi op.

ik raad de mensen aan om hier echt als ze een fotoshoot willen om hem echt hier te doen.

 

hartstikke bedankt voor alle mooie foto's die ik van jullie heb.

 

Grotjes Natasja

angela - donderdag 30 oktober 2014 12:18

Hoi Annett en Laura

Het was geweldig, zo ook het resultaat. Nog leuker wordt het als ik de foto kado kan doen aan mijn man wat de bedoeling is.. Ik ben benieuwd naar zijn reactie..Jullie vast ook...dus nog even geduld..:-) en  ik zal weer een berichtje achter laten okay?

Liefs Angela

annika - maandag 27 oktober 2014 17:34

vandaag voor het eerst de fotoshoot gedaan voor een maatje meer

was echt een super gave ervaring ook nog wat foto's gemaakt met mijn dochter echt helemaal top

ben erg benieuwd naar de foto's

maar weet zeker dat ze helemaal gaaf geworden zijn bedankt!

mirjan van pelt - maandag 27 oktober 2014 12:21

echt een onwijs leuke zwangerschapsshoot gehad samen met mijn zoon!!

lekker ontspannen sfeer waardoor het allemaal erg leuk was!

met als resultaat onwijs leuke en mooie foto's!!

nogmaals bedankt!!

Jessica en Yfke - woensdag 22 oktober 2014 11:39

Wederom ontzettend leuke shoot gehad bij Holland Fotostudio. Inmiddels is het team uitgebreid en blijft het een gezellige en ongedwongen sfeer. 

jolanda - woensdag 22 oktober 2014 09:27

hallo beste mensen.

gisteren voor het eerst een sexy shoot mogen doen maatje meer.

en dat door een stagere!

omdat ik al meer in de studio ben geweest kan ik zeggen dat ze meiden het super goed hebben gedaan!

echt een feest om bij jullie te mogen zijn!

ik kom vast nog een keer,want ik wil een mooie foto in mn woonkamer met mn partner ahhaha

Marielle - dinsdag 21 oktober 2014 07:01

Vorige week heb ik de sexy fotoshoot gedaan. Uiteraard spannend, je staat toch maar in je lingerie voor de camera... Maar, Annett en Evelyn waren geweldig! Ze stellen je helemaal op je gemak en door een flinke dosis humor ontstaat er een hele ontspannen sfeer. 

Ze helpen uiteraard met de poses, maar letten ook op de details en gaan net zo lang door totdat de perfecte foto is gemaakt. 

En voor de twijfelende dames: cellulitis is nagenoeg niet meer zichtbaar op de foto's en de poses zorgen ervoor dat je een paar maten slanker lijkt. Ideaal :-)

Annett en Evelyn, bedankt voor de geweldige middag en prachtige foto's! 

Groetjes,
Marielle

Hilde Maes - dinsdag 07 oktober 2014 08:56

Hoi Annett en team,

Het is toch altijd ff afwachten wat je kan verwachten als je in de McDonalds aangesproken word of dat je zin hebt in een fotoshoot maar vond het helemaal toppie om te doen!! Na een warm ontvangst waarin jij en jouw team mij helemaal op mijn gemak hebben laten voelen zijn wij de studio ingedoken om een serie waanzinnig mooie foto's te maken!! Ben er echt superblij mee en ik kom zeker nog een keer terug!! Bedankt voor al jullie goede zorgen!! Ga echt vooral zo door!!
Groetjes!!
Hilde

Jacqueline Uittenbogaard - donderdag 02 oktober 2014 09:23

Hallo Evelyn, Annett en Lucienne,

Op 27 september was het dan zover, eindelijk ging de tot twee keer toe door mij door omstandigheden uitgestelde fotoshoot door. Kadootje van manlief. Was ik in eerste instantie stiekem niet zo heel blij mee, want ik sta nooit op foto's en vind het normaliter vreselijk als ik ergens voor moet poseren. Dus ik was best zenuwachtig.

Na de hartstikke gezellige ontvangst heeft Lucienne haar en make-up verzorgd, bedankt daarvoor! Ik was hierna nog steeds mezelf, met make-up en al. Vond ik ontzettend prettig.

Hierna kwam dan toch de fotoshoot met Evelyn. Hartstikke leuk geweest. Je wordt zo goed begeleid, alles wordt eerst voorgedaan en je hoeft het alleen maar na te doen. Wat ik zo leuk vind van deze fotostudio (haha, met mijn uitgebreide kennis van fotostudio's en fotoshoots...) is dat jullie zien wat voor mens je voor je hebt, en dat er helemaal uit laten komen in de foto's. De foto's zijn ontzettend leuk geworden, het poseren was absoluut niet vervelend. Heel erg bedankt voor deze ontzettend leuke ervaring. Ik mocht nog even blijven kletsen na de foto's, jullie namen alle tijd. Ook dat heb ik als erg bijzonder ervaren.

Dus al met al een heel erg leuke ervaring, met mooie resultaten. Wist niet dat er zulke mooie foto's van mij gemaakt konden worden! Nu alleen nog even 'die ene' opgeven voor de gratis nabewerking. Hoop dat ik dat van het weekend even kan doen, heb 'm al wel uitgezocht.

Bedankt, dames,

xx

Jacq

Bernadette Sanders - woensdag 24 september 2014 06:54

Ik zie in mijn bericht erg veel typefouten omdat ik het ni mijn enthousiasme even snel wilde plaatsen via mijn ipad.... Een geweldige en tot in de puntjes verzorgde Shoot verdient ook een tot in de puntjes verzorgde review. Dus hier is hij nog een keer...

lieve Annett en zeker ook de rest van het team!
Na weken vol spanning vooraf en een flink portie onzekerheid, was het vandaag eindelijk zover. De sexyshoot. Ik bedacht mij vooraf nog dat ik misschien liever ging paragliden, wat ik ook doodeng vind. Natuurlijk moest er vooraf nog wel wat aangeschaft worden voor de shoot. Maar welke vrouw staat graag in de paskamer lingerie te passen met verkeerd licht en grote confronterende spiegels..... Vooral als je 54 bent...en de zwaarte kracht er voor zorgt dat alles niet meer strak blijft.... .  Maar lieve dames wat was het ontvangst warm en hartelijk. Tijdens de visagie werd het al wat rustiger bij mij. Uiteindelijk tijdens de shoot veel lol gehad en terwijl ik denk dat ik altijd gehoorzaam bevelen opvolg, kom ik kennelijk toch omhoog om nieuwsgierig te kijken als ik net uitdrukkelijk heb gehoord dat ik moet blijven liggen. Arme Annett. Het lachen voel ik nog in mijn kaken, maar veel van het lachen was niet alleen voor de foto, maar gewoon omdat het leuk en gezellig was en wat maken jullie de foto's met veel respect! Holland Fotostudio en Lieve Annett bedankt voor deze hele speciale morgen! Ik heb nog steeds een grijns op mijn gezicht. Wat was het makkelijk om mij bij jullie vertrouwd te voelen met deze sessie. Wat een lief en enorm betrokken team zijn jullie.
Wij zijn super blij met het resultaat! 
liefs Bernadette 

Brenda - woensdag 03 september 2014 06:07

Lieve Annett,

Bedankt voor weer een super ervaring bij jou in de fotostudio!!!

Ik zit even te tellen hoe vaak ik de afgelopen jaren al bij je ben geweest, kom nu op 10 keer met verschillende soorten shoots, maar kan er een keertje naast zitten, hihi. Het is en blijft een feest, lekker verwent worden in de make-up (bedankt Laura voor gisteren, was heel gezellig en wat heb je me mooi gemaakt!) en natuurlijk het poseren. Je bent echt een top fotografe, je stelt me op mijn gemak en wat heb je een heerlijke humor! Zelfs na ca 10 keer blijft het nog een super ervaring, zeker met wederom zulke prachtige foto's als resultaat. 

Dank je wel, het was echt weer een fantastische dag bij Holland Fotostudio

Queenie - woensdag 03 september 2014 05:16

Gisteren een shoot gedaan met Annet... Wat een superleuke dag ! Eerst lekker in de make up... Laura maakte me echt supermooi en wat een leuk mens !! En Annet !! Superleuke fotografe ! Hartstikke spontaan en vrolijk ! Leek wel een feestje ! Dit wil ik wel vaker doen ! Thanks Annet en Laura !! X

Mariska - zondag 31 augustus 2014 08:17

Gisteren een fotoshoot gedaan. In één woord GE-WEL-DIG!!! Wat is dit leuk om te doen, echt een aanrader.  Ik met mijn man en twee kinderen en mijn zwager.

Ik was nog een beetje huiverig wat de mannen ervan zouden vinden, maar het ging gewoon vanzelf! Iedereen staat er echt super op.

Je voelt je gelijk op je gemak als je binnenkomt en dat is belangrijk want dat zie je terug in de foto's.

Annet en Evelyn, jullie zijn toppertjes! We komen zeker nog eens terug.

Dankjulliewel!

Betty - maandag 25 augustus 2014 16:35

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de fotoshoot voor mijn drie dochters! Gelukkig had Annett mij overgehaald om zelf ook mee te doen.

We werden enthousiast ontvangen en daarna al snel professioneel van mooie make-up voorzien en onze haren werden prachtig gestyled. Daarna volgde de uitgebreide fotoshoot, iedereen apart maar op het einde ook met z'n allen, geen half werk!

We zijn heel blij met het resultaat en hebben er al veel leuke reacties op gekregen!

Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens!

Yvon - maandag 25 augustus 2014 11:08

Afgelopen zaterdag weer een shoot laten doen en ook deze keer weer moeilijk om er 1 uit tezoeken voor de vergroting.

het was weer super gezellig en ontspannend.

snel tot de volgde keer!

Rick en Marielle - zondag 17 augustus 2014 16:28

Afgelopen vrijdag een couple shoot gedaam bij Holland fotostudio. Het was zo leuk!!

Direct bij binnenkomst wordt je warm ontvangen, dan weet je al: dit wordt een geweldige dag. En dat was die zeker, wauw wat een mooie foto's hebben wij ontvangen!!!

iedereen die zijn of haar liefde wilt vast leggen op de foto, doe een couple shoot! Annet en Daisy hebben het beste in ons naar boven gehaald! 

Jullie zijn een top team!!! 

Ellen - vrijdag 15 augustus 2014 17:25

Zo net me foto uitgezocht, wat niet makkelijk was mag ik wel zeggen.

Want wat heb ik een super ochtend gehad samen met 2 van me meiden,

prachtige foto`s hebben we er weer bij zeg, en dat dankzij het wk.

Nog zo bedankt Annett en Chantal , dankzij jullie eens foto`s die ik niet hoef te wissen xx

Janine - vrijdag 08 augustus 2014 18:12

Vandaag een foto shoot gehad bij Holland Fotostudio.

Deze had ik gewonnen met de WK Aktie.

Fotografe Chantal heeft super mooie foto's van mij gemaakt, ik ben er super blij mee.

Nu nog de leukste kiezen, zal nog moeilijk worden.

Bedankt Chantal en natuurlijk ook Annett.

Groetjes van Janine

Inge Vermaas - zondag 27 juli 2014 20:08

Jaaa Nederland scoorde een doelpunt op het wk,,dus snel een mail sturen naar Holland-fotostudio voor de prijsvraag, waar we een gratis fotoshoot konden winnen voor onze dochter Tessa.

De moeite hiervoor werd de volgende dag direct beloond, we hadden een reactie dat we gewonnen hadden. Super blij waren we hiermee.

Afgelopen maandag 21 juli was het dan eindelijk zover. Tessa was niet te houden, ze had er zo veel zin en wij natuurlijk ook. Eenmaal aangekomen werden we super vriendelijk ontvangen door Annett en Chantal. Tessa was even een beetje verlegen, maar kwam al snel los door de gemoedelijke sfeer in de studio en de vriendelijkheid van de dames.

Chantal was Tessa haar fotografe en het klikte in de fotostudio meteen met elkaar. Die 2 waren niet te stoppen. De cheese en gebakkies vlogen door de studio  En maar goed ook, want wat hebben we toch een ontzettend leuke foto's van Tessa over gehouden. Er waren er niet 1 of 2 leuk, maar allemaal. We hebben dan ook alle foto's besteld, waar we nog lang van zullen kunnen genieten.

Nogmaals bedankt Chantal voor de leuke shoot en het mooie cadeau Annette

 

Liefs Tessa, Inge en Marco

Laura - maandag 21 juli 2014 16:47

Op 12juli heb ik een fotoshoot gehad...deze had ik cadeau gekregen en nog nooit gedaan dus best wel een beetje heel erg spannend... maar de meiden van Holland-fotostudio zorgen er snel voor dat het een hele leuke ervaring word. De make-up was super gaaf gedaan en dit kwam ook in de foto's goed terug. De foto's laten maken voelde al snel niet meer ongemakkelijk, maar juist erg leuk en met een heel positief gevoel! Het resultaat verraste ontzettend... voelde me echt een beauty... dus vol trots met de gemaakte foto's weer naar huis!

Dames heel erg bedankt voor de leuke fotoshoot... het is zeker een aanrader voor iedereen!!

liefs Laura

Nathalia - zondag 13 juli 2014 21:04

Vorige week zondag 6 juli een ontzettend leuke fotoshoot gehad.

Van Noord- Holland naar Zuid Holland om een leuke dag te hebben bij deze fotostudio in Dordrecht.

Voor ons een heel eind verderop rijden, maar zeker de moeite waard geweest.

Toen ik samen met mijn vriend de deur binnen stapte, voelde ik mij meteen op mijn gemak.

Vrolijke meiden die onwijs hun best doen om het jou naar je zin te maken en waar je in een vertrouwde omgeving voelt.

Ik had precies wat ik wilde, werd mooi opgemaakt en mijn haar in de krul gezet. Wie wil dat nou niet?

Ik voelde mij een echte mooie vrouw en ging met alle vertrouwen de foto shoot in.

Hele bijzondere mooie foto's gemaakt en tegelijkertijd veel plezier van gehad.

Ik ben zeer tevreden en het is een hele fijne ervaring.

Goede service van alle meiden die hier werken, ontzettend goed geholpen.

Bedankt voor deze mooie dag..

Groetjes Nathalia

 

 

 

elly wolters - zondag 13 juli 2014 10:00

gisteren 12 juli kei leuke shoot gehad.

je word leuk opgevangen en belijd.

je word mooi opgemaakt en de haren mooi gemaakt

kei leuke meiden. heb ze verwend met een limburgse vlaai.

het was super gaaf xxx iedereen aan te raden.

super bedankt xxxxx

Joke de baat - zaterdag 12 juli 2014 20:10

Zaterdag 12 juli een geweldige fotoshoot gehad, wat was ik zenuwachtig, maar

dat was helemaal niet nodig, wat een lieve meiden, ze waren zo lief.

bedankt meiden, het was toppie, liefs joke de baat

megan de jong - zaterdag 12 juli 2014 15:07

hey

vandaag 12 juli een glamourshoot gedaan, ik vond dit zooooo erg leuk!!

jullie waren echt heel gezellig en vond me haar en make-up ook heel erg leuk gedaan, heel erg bedankt

groetjes Megande Jong

Danielle Renes - dinsdag 08 juli 2014 11:53

zaterdag 5 juli fotoshoot gedaan met ons gezin.  Vorige jaar de glamourshoot gedaan en nu met 4-en terug gekomen. Het was weer helemaal leuk om te doen, nu met allen. Kom je uit omgeving Schoonhoven, het is de moeite waard om naar Dordrecht te rijden. Na afloop hebben we wat gegeten wat Villa Augustus en er gelijk een middagje uit van gemaakt. We hebben nog geen keuze kunnen maken uit alle foto's maar dat doen we zeker wel voor het weekend. Bedankt weer! 

Jacqueline Francoise - dinsdag 08 juli 2014 11:23

Op 6 juli heb ik een glamour shoot gedaan. Mijn dochter was mee. Bij binnenkomst ben je best iets gespannen..wordt het leuk of niet maar de ontvangst was heel spontaan en het werd van het begin tot het einde een feest dankzij de zeer vakkundige visagiste en fotografe(s) die echt alle moeite doen om het te laten slagen. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat en kan het iedereen aanbevelen. Wie weet tot de volgende keer "meiden":-).  Ik krijg volop complimenten dus ik ben er heel blij mee en zal jullie in mijn kennissenkring aanbevelen.

Hartelijke groetjes en nogmaals bedankt..

Jacqueline

Fam. Steenbergen - vrijdag 04 juli 2014 19:12

Afgelopen woensdag een superleuke shoot gedaan voor ons dochtertje die bijna 1 jaar word, speciaal in een verjaardagsjurk voor de uitnodiging. Evelyn heeft echt de tijd genomen en kwam met leuke ideeën! 

Het was heel moeilijk kiezen, ze waren allemaal mooi! 

Snelle service qua fotobewerking en contact. Kortom echt een aanrader! 

 

Annett en Evelyn super bedankt en jullie zien ons snel weer terug! 

 

Liefs van ons!

Michelle van de Westelaken - dinsdag 10 juni 2014 08:45

Vorige week een fotoshoot gehad van mijn schoonmoeder.. foto's zijn erg mooi geworden!

mocht samen met mijn hondje op de foto en een aantal met mijn vriend.. was leuk het resultaat mag er wezen!

bedankt voor een leuke middag en een blijvende herinnering! Liefs Michelle

Bernadette Sanders - maandag 09 juni 2014 08:35

Bedankt voor de geweldige shoot van mijn schoondochter. Ik wilde haar uit een stukje onzekerheid halen en dat is echt gelukt! Mooi gedaan meiden !! Erg blij mee. Leuk dat mijn zoon er ook op gezet werd

Inge Vermaas - donderdag 29 mei 2014 20:40

Afgelopen kerst heb ik van mijn man de fotoshoot kado gekregen en afgelopen dinsdag 27 mei was het dan eindelijk zover. Wat heb ik genoten!! Ik ging voor een sexy fotoshoot in lingerie en een in een sportieve outfit.

Het was echt geweldig!! van ontvangst tot het eind. Het team heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld ze zijn ontzettend vriendelijk en hebben heel erg de tijd voor me genomen.

Wat ik erg fijn vond was dat de make-up van de visagie ( vooral de oogmake-up) van een goed merk werd gebruikt, zo was de mascara bijvoorbeeld van Clinique. Ze hebben echt naar mij geluisterd, omdat ik niet te heftige make up wilde.

De foto's zijn waanzinnig mooi geworden!! We komen graag een keer terug en dan waarschijnlijk voor onze dochter, en misschien trek ik mijn man ook nog mee

Lieve groet Inge Vermaas

 

 

Bianca Vink - maandag 26 mei 2014 18:51

Hoi Annett en jou team

Zondag 25 mei heeft  mijn dochter crystel bij jullie een fotoshoot gehad. De haar en make-up werd  door yoyce gedaan en de fotoshoot door evelyn. wat was ze mooi crystel. prachtige foto's werden er gemaakt. crystel heeft genoten en mama ook. Het was een top dag!!!! We komen zeker weer terug bij jullie. Wie weet ik zelf nog een keer Bedankt voor alles, het was gezellig....XX

Mirian - zondag 18 mei 2014 20:07

Vorige week heb ik samen met mijn familie een fotoshoot gedaan. Het resultaat was super. Zelfs de mensen die er wat tegenop zagen kwamen helemaal los. Iedereen staat er super mooi op. Een hele kostbare collectie.

Dank je wel voor jullie inzet om dit zo voor ons te regelen.

Sylvia - maandag 12 mei 2014 13:38

Een paar weken geleden een sexy fotoshoot gehad. En wat was het ontzettend leuk!! Een heel warm welkom. Super visagie en hairstyling. Je hebt echt helemaal volledig privacy, je bent echt alleen maar met de fotografe. Je voelt je echt voor een dag op en top een model   Annett nogmaals heel erg bedankt!! En mij zie je zeker nog een keer :-)!!!

Suzanne - maandag 28 april 2014 19:46

Vandaag een sexy fotoshoot gehad. Wat was het leuk! Haar en make-up was geweldig en ook het verloop van de shoot. Ik heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. Het was een warm welkom met onwijs mooie foto's en wat blijkt: ik kan wel mooi op foto's staan!

 

Dankjulliewel voor een geweldige ervaring en voor een middag mooi voelen.

 

lieve groetjes,

Suzanne

Rachel - vrijdag 25 april 2014 15:15

Ik heb afgelopen donderdag voor het eerst een fotoshoot gehad bij Holland Fotostudio...

Ik moet zeggen dat van de afspraak tot einde van de fotoshoot alles zo super is gelopen! Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan... en ben super blij met de foto's. Zelfs mijn moeder...die zowat foto schuw is... ziet het nu wel zitten om ook eens een fotoshoot te laten doen. En dat zegt veel! 

Het personeel is onwijs vriendelijk, behulpzaam, creatief, grappig en  ongelofelijk professioneel.

De lokatie is top! goed bereikbaar en volop parkeermogelijkheid. Het pand is zeer netjes en schoon... Je kan zien dat het bedrijf met veel zorg en liefde is opgezet...

Het is zeker de moeite waard... en in de toekomst zal ik geen twijfel hebben waar ik mijn foto's laat maken...

laura - zondag 20 april 2014 17:44

Wauw! Ik ben zó blij met de foto's Annett

Marissa - zaterdag 12 april 2014 17:26

Vandaag een covershoot gehad!

Het was in 1 woord geweldig!

grote complimenten voor het vakmanschap van de visa en fotografie'

erg benieuwd naar het resultaat en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Bedankt voor alles!

 

 

mijn dag was top!

 

 

patricia - maandag 07 april 2014 10:59

Wij waren afgelopen weekend voor de 2e keer bij Holland foto studio voor een groepsfoto sessie samen met onze gehandicapte zoon Tim. wat hebben we allemaal genoten en mooie momenten vast gelegd!  Bedankt voor de fijne ochtend , alle tijd en rust en alles werd eruit de kast gehaald om er een succes van te maken! En dat is meer dan gelukt!

Patricia - donderdag 27 maart 2014 19:19

ik heb afgelopen zaterdag een sexy fotoshoot gehad en het was zo geweldig en de foto's zijn prachtig! De fotograaf had zoveel leuke ideeën!!! En de visagist was ook zo vriendelijk! Kortom een tien!!!!!! super bedankt!!!!

 

Synthia - donderdag 20 maart 2014 11:07

Vanmorgen een fotoshoot gehad met Carlito door Audrey. Het was heel spannend hoe die het zou doen, maar ze haalde er allemaal leuke accessoires bij om hem leuk op de foto te zetten.

ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

veel succes verder met je stage!

Bedankt, groetjes Synthia en Carlito 

Renata en Nick - woensdag 19 maart 2014 20:47

Samen met onze zoon Nick vorige week bij jullie geweest voor een hele leuke fotoshoot!!

Wat had Audrey veel geduld met onze 3 jarige zoon, hij had er een paar keer geen zin in en zei dan ook "Heb er geen zin in".

De foto's zijn erg leuk geworden en wil Audrey succes wensen met de stage en school!,

 

Bedankt,

 

Renata en Nick

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.