facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • Naam newborn1
 • Naam newborn2
 • Naam newborn3
stel je vraag Geef deze shoot kado
stel je vraag Geef deze shoot kado
Bel ons nu Bel ons nu
Reserveer deze fotohoot Reserveer deze fotoshoot

New born fotoshoot bij Holland Fotostudio: een blijvende herinnering!

newborn fotoshootLaat je kleine wondertje op zijn of haar puurst fotograferen door de ervaren fotografen van Holland Fotostudio. Wij nemen alle tijd voor je pasgeboren baby en zorgen voor het mooiste resultaat.De new born shoot is speciaal voor baby's van maximaal 8 dagen oud. Deze grens is gesteld omdat onze professionals de baby's slapend op de foto zetten. Hierdoor krijg je intens gevoelige foto's.Als je baby ouder is, is het ook mogelijk een babyshoot te doen. Dit kan alleen, maar ook samen met de moeder. 

Uiterst professionele new born shoot

newborn fotoshootWij hebben alles in de studio om de beste foto's te maken. Dit geldt ook voor de accessoires. Wil je graag een persoonlijk item op de foto hebben? Neem deze dan gerust mee! Uiteraard zijn wij extreem lief voor jouw kleine baby. We passen de temperaturen in de studio aan, zodat het kindje het aangenaam heeft. Ook zorgen wij ervoor dat het niet te druk is in de studio en dat je baby zich volledig op zijn of haar gemak voelt. In verband met de planning raden wij aan direct na de geboorte contact met ons op te nemen. Wij doen dan ons uiterste best om een afspraak met je te maken. 

Newborn fotoshoot volledig verzorgd voor € 249,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • fotografie van jullie grote geluk
 • fotografie ook samen met de ouders mogelijk (zonder extra kosten)
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Deze fotohoot is niet mogelijk met visagie en hairstyling.

[Form newborn not found!]
Wij waren net mama en papa geworden, toen we voor de newborn shoot naar jullie gingen. Onze kleine Daan was 7 dagen oud en wat een prachtige foto's zijn het geworden. In de stijl van Anne Geddes! Bloot en slapend, zo intens!

Wat zijn wij blij dat jullie dit voor ons hebben kunnen doen. In een woord fantastisch! En de volgende fotoshoot staat al ingepland bij jullie!

xxx Denny en Anita uit Ridderkerk

Zij gingen je voor...

 • Liv
 • Liv
 • Sem
 • Bjorn

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.