facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • glamourkind1
 • glamourkind2
 • glamourkind3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Laat je kind stralen tijdens de Glamour Kids fotoshoot

Holland Fotostudio laat kinderen echt stralen tijdens de Glamour Kids fotoshoot. Jongens en meisjes worden van hun mooiste kant gefotografeerd en hebben de dag van hun leven. Bijkomend voordeel voor is dat je daarna in het bezit bent van de leukste foto's van je kind! 

In de watten gelegd tijdens de Glamour Kids fotoshoot

glamourfotoshoot kids dordrechtDe kinderen worden helemaal verwend in onze fotostudio. Tijdens de voorbereiding wordt het haar van je kind prachtig in model gebracht. Indien meisjes dat willen, kunnen zij ook opgemaakt worden door een professionele visagist. Uiteraard houden we tijdens het aanbrengen van de make-up rekening met de leeftijd van onze jonge fotomodellen.Of een kind nu graag stoer of juist lief op de foto wil, alles is mogelijk bij Holland Fotostudio. We proberen kinderen wel een beetje te sturen, zodat we zeker weten dat we prachtige foto's kunnen maken. Hoofdzaak blijft echter dat een kind zich volledig op zijn of haar gemak voelt voor de camera. glamour kids fotoshoot dordrecht

Glamour fotoshoot voor je kind voor slechts € 149,-

Inclusief:

 • 1 gratis foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • visagie (make-up wordt aangepast aan de leeftijd van het kind)
 • hairstyling
 • fotografie in 1 outfit op een bijzondere manier (het worden echt glamour foto's die zo in een tijdschrift kunnen staan)
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een ander outfit (bij het boeken van meerdere outfits, zijn ook verschillende kapsels mogelijk)
 • gratis foto-overzicht per persoon op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Deze fotoshoot is niet zonder visagie en hairstyling te boeken.

Je wordt door onze professionele visagiste opgemaakt en ook krijg je een mooie kapsel, zodat je echt prachtig op de foto komt. Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je!
Iedere fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond en ook je haar mag voor deze extra fotosessie nog een keer veranderd worden. Hier zorgt onze hairstyliste voor.
Je wordt standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en jou ook advies kunnen geven. Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
[Form kindglamour not found!]
Mijn dochtertje van 8 jaar wilde altijd al zo'n geweldige fotoshoot met make-up en hairstyling doen! Haar droom is werkelijkheid geworden bij Holland Fotostudio.

Dames met heel veel passie werken daar en mijn kleine meid was meteen op haar gemak en er zijn onwijs veel gave foto's gemaakt! Top meiden! Bedankt! Wij komen zeker terug!

Kim en mama Saskia uit Heythuysen

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - glamourkind1
 • zij gingen je voor - glamourkind2
 • zij gingen je voor - glamourkind3
 • zij gingen je voor - glamourkind4
 • zij gingen je voor - glamourkind5

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.