facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Onze kinder fotoshoots

Alle fotoshoots

Kinderen voelen zich even een supermodel

Voor kinderen is het fantastisch om een fotoshoot te doen. Op een ongedwongen manier worden originele foto's gemaakt in diverse settings. Laat de meiden stralen en geef ze een glamour fotoshoot compleet met visagie en hairstyling. Afhankelijk van de leeftijd wordt de visagie aangebracht en kunnen de meiden zich een waar fotomodel voelen.

Originele kinderfeestjes in de fotostudio

Tijdens de kinderfotofeestjes maken we er ook echt een waar feest van. Dat begint met limonade en wat lekkers, maar uiteraard gaan de kinderen ieder apart en allemaal met elkaar op de foto. Indien gewenst kunnen er andere activiteiten aan worden toegevoegd zoals cupcakes versieren, bloemschikken of knutselen.

Zij gingen je voor...

  • zij gingen je voor - cat kind1
  • zij gingen je voor - cat kind2

Portfolio fotoshoots van kinderen en kinderfotofeestjes

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.