facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • groepuitgebreid1
 • groepuitgebreid2
 • groepuitgebreid3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Uitgebreide groepsfotografie

groepsfotoshoot dordrecht
Tijdens onze uitgebreide groepsfotografie maken we van jou en jouw gezelschap de mooiste, leukste en meest originele foto's. Onze fotografen zorgen ervoor dat het een fotoshoot om nooit te vergeten wordt. Ook als je denkt dat je niet fotogeniek bent, of er niet van houdt om op de foto te gaan, krijgen wij het voor elkaar om je een mooi aandenken mee naar huis te geven.

In de fotostudio is het mogelijk tot maximaal 18 personen tegelijk te fotograferen. En je kunt voor een fotoreportage niet alleen door de weeks terecht, maar ook op zaterdag èn zondag. Zo maken wij het nog makkelijker voor jullie om een geschikte moment te vinden voor een mooie fotoshoot.

Complete groepsfotografie € 129,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • de prijs is t/m 5 personen
 • € 15,- voor iedere extra volwassen persoon
 • € 10,- voor ieder extra kind (t/m 12 jaar)
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Bij een uitgebreide groepsfoto is het niet mogelijk om visagie en hairstyling bij te boeken. 
Jullie worden standaard met één outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en jullie ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
[Form groepuitgebreid not found!]
Vandaag alweer voor de 3e keer een fotosessie gedaan in de afgelopen 4 jaar en het is weer zo goed bevallen. De kinderen zijn nu 4 en 2 en zij vonden het ook geweldig leuk, onze jongste heeft het nog steeds over "zijn" rode auto ;-)

Wij komen van verder (Arnhem), maar het is meer dan de moeite waard. Wij kunnen dichterbij ook wel naar een fotograaf, maar bij Annett krijg je absoluut kwaliteit voor je geld, het is erg ontspannen en ze nemen de tijd voor ons en kids. Daardoor verloopt de sessie ontspannen en ook nog eens erg gezellig (ja, dat maakt wat meer lawaai, ha ha).

Wat wij altijd doen is alle foto's op een USB stik bestellen waarop je alle foto's digitaal mee krijgt. Ik kan toch niet 1,2,3 kiezen tussen alle leuke foto's en zo kan je er alles mee doen wat je wilt.
Wij zijn inmiddels vaste klant, maar ik heb het ritje naar Dordrecht er graag voor over.

Tot over een jaar of zo

Sander & Richelle uit Arnhem

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - groepuitgebreid1
 • zij gingen je voor - groepuitgebreid2
 • zij gingen je voor - groepuitgebreid3
 • zij gingen je voor - groepuitgebreid4
 • zij gingen je voor - groepuitgebreid5

Groepsfotografie uitgebreid portfolio

Deze BN'ers boekten de uitgebreide groepsfotoshoot!

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videogroep4

videovriendin1

videogroep2

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.