facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

  • groep1
  • groep2
  • groep3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Groepsfoto laten maken

Groepsfoto laten maken Groepsfoto’s laat je maken bij Holland Fotostudio! Onder leiding van een professionele en kwaliteitsgerichte fotograaf worden fotoshoots voor groepen tot 18 personen gehouden. Er worden foto’s gemaakt in twee verschillende poses. Voor kwaliteit, servicegerichtheid en mooie groepsfoto’s tegen een scherpe prijs bent u bij Holland Fotostudio aan het juiste adres. 

Groepsfoto met kwaliteit 

Groepsfoto’s zijn fantastisch om in je bezit te hebben. Holland Fotostudio zorgt ervoor dat iedereen er tiptop opstaat. Voor het maken van groepsfoto’s kunt u door de weeks en ’s weekends, op zowel zaterdag als zondag, terecht. Op deze manier is er altijd een geschikt moment te vinden waarop de hele groep op de foto kan. Wij denken graag met jullie mee!

Groepsfotografie voor € 99,-Groepsfotografie

  • 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
  • Fotoshoot voor groepen in twee verschillende poses 

Naast groepsfoto’s ook individuele foto’s? Ga dan voor een uitgebreide groepsfotoshoot! Bekijk hier de mogelijkheden.

Voor een groepsfoto is het niet mogelijk om visagie en hairstyling bij te boeken. 
Jullie worden standaard met één outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en jullie ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
[Form groep not found!]
Je hebt onze groep van 9 pers. een hele prettige en gezellige ochtend gegeven. De groepsfoto is voor onze (schoon) ouders die 40 jaar getrouwd zijn en ze vonden de ochtend helemaal geweldig. Je was erg lief voor de kindjes en we voelden ons allemaal op ons gemak! Bedankt voor deze gezellige en fijne ochtend.

Monique uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Zij gingen je voor...

  • zij gingen je voor - groep1
  • zij gingen je voor - groep2
  • zij gingen je voor - groep3

Groepsfotografie portfolio

Deze BN'ers boekten de uitgebreide groepsfotoshoot!

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.