facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

  • Bollywood fotoshoot
  • Bollywood fotoshoot
  • Bollywood fotoshoot
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Bollywood fotoshoot: Maak zoiets bijzonders mee in onze fotostudio

Altijd al als een Bollywood-Ster gefotografeerd willen worden? Dan is dit je kans! Wij zorgen voor de juiste kleding, sieraden en ook voor de juiste make-up en styling. Natuurlijk houden wij ook rekening met jouw wensen.

Ons team bestaat alleen uit vrouwen. Wij gaan je helemaal op je gemak stellen en ook ben je misschien zenuwachtig om deze shoot te doen, wij kunnen je op je gemak stellen en zullen zeker het gewenste resultaat voor elkaar krijgen. Jij gaat dit geweldig vinden! Voel je een echt fotomodel bij ons.

Bollywood fotoshoot voor € 189,-

  • Inclusief uitgebreide Glamour-visagie en hairstyling (met valse wimpers en felle make-up)
  • Inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
  • Fotografie in 1 outfit (wat wij gaan regelen voor je shoot)
  • Gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel (laat je filmen!):

  • Voor € 175 extra is het ook mogelijk dat je tijdens je fotoshoot wordt gefilmd en er een prachtig filmpje wordt gemaakt (zie helemaal hieronder naar de twee voorbeelden). Deze prijs is inclusief het filmen en ook inclusief het filmpje met een mooi muziek eronder. Onze filmpjes zijn bewerkt! Dus je huid wordt zachter en mooier!

Deze fotoshoot is alleen op speciale dagen mogelijk. Deze zijn bij ons aan te vragen via e-mail. Heb je eigen kleding en sieraden is deze fotoshoot ook op alle andere dagen mogelijk!

[Form bollywood not found!]

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videobollywood1

videobollywood2a

videobollywood3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.