facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • gehandicapt2
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Gehandicapten fotoshoot - laat uw zonneschijn stralen

gehandicapten fotoshoot dordrechtWil je mooie foto's laten maken van jouw gehandicapte zoon of dochter, broer of zus? Laat Holland Fotostudio helpen. Wij vinden het een eer om mensen met een beperking te laten stralen en prachtig te fotograferen. Op deze manier heb je een geweldige herinnering van een bijzondere dag. 

Door onze jarenlange en persoonlijke ervaring weten wij dat een rustige en ontspannen sfeer heel belangrijk is. Wij doen er ook alles voor om dit waar te kunnen maken.

Een rolstoel in onze studio is door de rolstoelvriendelijke inrichting geen enkel probleem.gehandicapten fotoshoot dordrecht

Wij beloven je dat je versteld zal staan van het resultaat en dat jouw geliefde een dag heeft om nooit te vergeten!

Heb je speciale wensen? Deze kun je van tevoren overleggen met onze fotografe!

Complete gehandicapten fotoshoot € 129,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • fotografie in 1 outfit
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel:

 • € 50,- extra voor uitgebreide visagie en hairstyling (natuurlijke make-up, zodat je wel jezelf blijft)
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een ander outfit

Je wordt door onze professionele visagiste opgemaakt en krijgt een mooie kapsel zodat je prachtig op de foto komt.

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!

Iedere fotosessie is standaard met één outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond en ook je haar mag voor deze extra fotosessie nog een keer veranderd worden. Hier zorgt onze hairstyliste voor.
Je wordt standaard met één outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
[Form gehandicapt not found!]
Lieve Annett, nogmaals bedankt voor de geweldige foto shoot van Mauro!! Ik ben er echt heel blij mee! Er zitten gewoon zo veel mooie tussen! Ik was bang dat het lastig zou worden omdat hij al een tijdje niet fit is (hij wil niet lang zitten, lachen doet hij niet zo veel meer, hij wil alleen maar liggen en wat voor zich uit staren). Ik was daarom toch een beetje bang dat het niet zou gaan lukken. Maar ja, eigenlijk had ik beter moeten weten he, als jij de foto's maakt komt het gewoon goed !!!

Ik vind het echt zo bijzonder dat hij zo vaak naar de camera keek en dat hij goed bleef liggen. Hij heeft zich soms zelf een beetje voor je uit liggen sloven haha. Dat komt ook door jou hoor, hij voelt ook vast wel aan dat je een hele lieve, warme en bijzondere vrouw bent! Het was een gezellige shoot, ik ben trots op m'n grote manneke! Dus nogmaals bedankt voor deze mooie herinneringen !!!

Liefs, Lindy uit Puttershoek

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - gehandicapt1
 • zij gingen je voor - gehandicapt2
 • zij gingen je voor - gehandicapt3
 • zij gingen je voor - gehandicapt4
 • zij gingen je voor - gehandicapt5

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videogehandicapt1

videogehandicapt2

videogehandicapt3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.