facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • pup1
 • pup2
 • pup3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Kitten en Puppy fotoshoot

Klein zijn ze zo schattig en wij begrijpen heel goed dat je dat voor altijd vast wil leggen. Daarom kan je bij Holland Fotostudio ook een mooie kitty en puppy fotoshoot laten maken! De professionele fotografen nemen alle tijd voor jouw kleine diertje en zorgen ervoor dat het beestje zich volledig op zijn of haar gemak voelt.

Uiteraard is het ook mogelijk om samen met jouw kitty of puppy op de foto te gaan.  

Complete Kitten en Puppy fotoshoot € 99,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

[Form puppy not found!]
Ik kwam zonder verwachtingen samen met mijn Chihuahua Minnie naar jullie toe. We werden vriendelijk ontvangen, mijn jas werd aangenomen en Minnie kreeg even de tijd om rond te snuffelen en te ontdekken waar ze was. Ik had helemaal geen gehaast gevoel en alles werd op het gemak gedaan.

Ik dacht eigenlijk dat het niets zou gaan worden met mijn hondje, omdat ik dacht dat ze hier veel te eigenwijs voor zou zijn! Maar in tegendeel! Ze ging er als een waar fotomodel voor zitten en liet zich van alle kanten prachtig fotograferen. Er werd ruim tijd voor ons genomen, en we zijn uiteindelijk een uur in de studio bezig geweest met het maken van foto's! Het was echt super en ik ben ook ontzettend blij met de mooie foto's van 'mijn' Minnie! Naast de foto's van Minnie zijn er ook prachtige foto's gemaakt van ons samen. Ook op mijn verzoeken werd ingegaan en er werd hard meegedacht hoe we dit konden realiseren. Op het einde werd mij gevraagd of ze iets nieuws mocht proberen. Ik vond dit prima en juist dit zijn de mooiste foto's geworden! Ik heb hier zoveel toffe reacties over gehad en iedereen in mijn omgeving is heel enthousiast over het resultaat!

Na afloop kreeg ik rustig een kopje thee en omdat ik koos voor alle foto's, werden de foto's op een USB stickje gezet. Het was een geweldige ervaring en ik kom in de toekomst zeker nog eens terug!

XXX Priscilla uit Schiedam

Zij gingen je voor...

 • pupset1
 • pupset2
 • pupset3
 • pupset4
 • pupset5
 • pupset6
 • pupset7

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.