facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • glamourduo1
 • glamourduo2
 • glamourduo3
stel je vraag Geef deze shoot kado
stel je vraag Geef deze shoot kado
Bel ons nu Bel ons nu
Reserveer deze fotohoot Reserveer deze fotoshoot

Fotoshoot voor 2 personen 

fotoshoot voor 2

Fotoshoots voor 2 personen zijn verrassend leuk! Laat je verleiden door Holland Fotostudio en kies voor een unieke duoshoot. Tijdens deze shoot worden bijzondere foto’s gemaakt van jou en je partner. Onze professionele fotografen hebben geweldige inzichten en bezorgen u een tastbare herinnering om mee naar huis te nemen. Een fotoshoot voor 2 is een echte aanrader!  


Duoshoot van Holland Fotostudio

Fotoshoot voor 2? Holland Fotostudio verzorgt de mooiste duoshoots

Tijdens een duoshoot word je volledig in de watten gelegd. Zowel mannen als vrouwen kunnen kiezen voor visagie en haarstyling. Daarnaast neemt de fotograaf alle tijd om jullie volledig op je gemak te stellen. Na de fotoshoot voor 2 personen hebben jullie niet alleen foto’s als duo, maar ook individueel. 

sexy fotoshoot voor 2? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor onze sexy fotoshoots! 

 

Fotoshoot voor 2 voor € 129,-

 • 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • Fotografie in 1 outfit
 • Gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen 

Optioneel:

 • € 60,- extra voor uitgebreide visagie en hairstyling voor man en vrouw (vrouw: natuurlijke make-up/man: lichte visagie voor egale en gladde huid) 
 • € 45,- per persoon 
 • Alle onbewerkte kleurenfoto’s digitaal voor € 139,- 

Als je visagie erbij hebt geboekt, worden jullie door onze professionele visagiste opgemaakt en krijgen jullie een mooie kapsel zodat jullie prachtig op de foto komen.

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor jullie dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!"
Jullie worden standaard met één outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en jullie ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
Iedere fotosessie is standaard met een outfit. Boeken jullie een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond en ook je haar mag voor deze extra fotosessie nog een keer veranderd worden. Hier zorgt onze hairstyliste voor.
[Form glamourpartner2 not found!]
Een geweldige ervaring, zeker voor iemand die een hekel heeft aan foto's van haarzelf. Heel ontspannen sfeer, hele lieve meiden en schitterende foto's als resultaat. Dank jullie wel.
Xxx

Bianca en Dennis uit Rotterdam

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - glamourduo 1
 • zij gingen je voor - glamourduo 2
 • zij gingen je voor - glamourduo 3
 • zij gingen je voor - glamourduo 4
 • zij gingen je voor - glamourduo 5

Deze BN'ers boekten de fotoshoot voor 2 personen!

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videoduo1

videoduo2

videoduo3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.