facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Onze fotoshoots voor 2

Alle fotoshoots

Boek een fotoshoot voor twee bij Holland Fotostudio

Beleef samen met je vriend, vriendin, partner of familielid een geweldige fotoshoot bij Holland Fotostudio! Onze top fotografen maken bijzondere foto's van jullie afzonderlijk en uiteraard ook samen.

Je kan van tevoren kiezen of je je op wilt laten maken door onze visagiste. Deze vakvrouw kan met haar ervaring net een beetje extra glamour aan jullie foto geven.  

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een bijzondere setting. Laat je bijvoorbeeld sexy fotograferen of kies voor een klassieke uitstraling. 

Een vriendinnen fotoshoot 

Een vriendinnen fotoshoot is erg leuk als je samen met je beste vriend(in) of een vriendengroep een speciaal aandenken wilt. De fotografe bedenkt de meest orginele poses waardoor het echt een unieke herinnering wordt.

Zij gingen je voor...

  • zij gingen je voor - cat duo1
  • zij gingen je voor - cat duo2
  • zij gingen je voor - cat duo3

Portfolio fotoshoots voor 2 personen

Deze BN'ers boekten de fotoshoot voor 2 personen!

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videoduo1

videoduo2

videoduo3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.