facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • sexyman1
 • sexyman2
stel je vraag Geef deze shoot kado
stel je vraag Geef deze shoot kado
Bel ons nu Bel ons nu
Reserveer deze fotohoot Reserveer deze fotoshoot

Sexy fotoshoot voor de man

sexy fotoshoot man dordrechtVerras je geliefde met een sexy foto van jezelf! Holland Fotostudio maakt van elke man een echte hunk. Dus ook als je denkt niet fotogeniek te zijn, zorgen wij voor een geweldig resulaat! Een professioneel team van fotografen, visagisten en stylisten werkt hard om jouw shoot perfect te laten verlopen.

Wij doen er alles aan om jou op je gemak te laten voelen. Zo worden immers de mooiste foto's gemaakt. Dit betekent uiteraard ook dat je mee mag denken over de poses!

De sexy fotoshoot voor mannen is  niet alleen geschikt voor mannen die afgetraind zijn. Ook met minder spieren maken we de mooiste foto's van je.

Sexy fotoshoot voor de man € 129,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • fotografie in 1 outfit
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel:

 • € 35,- voor visagie. Het is de bedoeling dat je de make-up op de foto niet kan zien, maar de aangebrachte make-up zorgt wel voor een egale en gladde huid
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een andere outfit

Als je visagie erbij hebt geboekt, wordt je door onze professionele visagiste opgemaakt zodat je natuurlijk op de foto komt. 

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!
Iedere fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond.
Je wordt standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en je ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto.
[Form mansexy not found!]
Ik vond het best wel eng om een afspraak te maken voor deze fotoshoot. Maar zodra ik binnenkwam stelde de fotografe mij helemaal gerust. De foto's zijn geweldig. Helemaal wat ik wilde.

Raymond uit Amsterdam

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - sexyman1
 • zij gingen je voor - sexyman2
 • zij gingen je voor - sexyman3
 • zij gingen je voor - sexyman4
 • zij gingen je voor - sexyman5

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.