facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • man1
 • man2
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Holland Fotostudio: fotoshoot voor mannen! 

fotoshoot man dordrechtOok als man kan je je geweldig laten fotograferen door de vakkundige mensen van Holland Fotostudio. Geniet van een dag vol verwennerij en verlaat na een leuke shoot geheel tevreden de studio.
 
Je hebt de keuze uit diverse soorten shoots. Zo kan je jouw sexy kant laten belichten maar het is ook mogelijk om casual op de foto te gaan. Daarnaast kan je de standaard fotoshoot uitbreiden met extra setjes kleding en het advies van onze visagisten en haarstylisten. 
 
Je wordt de gehele shoot lang compleet in het zonnetje gezet. Ons professionele team werkt hard om jou geweldige foto's te bezorgen.

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we je moeten begeleiden en welke poses het beste bij je passen. 
 

Complete fotoshoot voor de man € 99,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • fotografie in 1 outfit
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel:

 • € 35,- voor visagie. Het is de bedoeling dat je de make-up op de foto niet kan zien, maar de aangebrachte make-up zorgt wel voor een egale en gladde huid
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een andere outfit

Als je visagie erbij hebt geboekt, wordt je door onze professionele visagiste opgemaakt zodat je natuurlijk op de foto komt.

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!
Iedere fotosessie is standaard met één outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond.
Je wordt standaard met één outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en je ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto.
[Form man not found!]
Ik ben afgelopen vrijdag bij HFS langsgeweest voor wat kiekjes voor mijn moeder. Heerlijk naar mijn zin gehad en lekker gelachen.Ook werden de instructies goed gegeven en werd je erg op je gemak gesteld.

De foto's schijnen geweldig te zijn, maar omdat ik natuurlijk pasgelee langs ben geweest, heb ik ze nog niet allemaal mogen zien.Helemaal top en de vriendschap op Facebook met mijn fotograaf en Annette is helemaal leuk! 

Ik kom zeker nog eens terug ;) Sean uit Spijkenisse

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - man1
 • zij gingen je voor - man2
 • zij gingen je voor - man3
 • zij gingen je voor - man4

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.