facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • maatjemeer1
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Maatje meer fotoshoot

Holland Fotostudio bewijst dat prachtige fotoshoots ook voor mannen en vrouwen met een maatje meer zijn weggelegd. Door onze professionaliteit en vakkundig inzicht maken wij van iedereen de mooiste foto's 

Voor dat we beginnen met fotograferen, zorgen onze visagisten voor een prachtige make-up. Daarna modelleren de haarstylisten je kapsel en ben je er helemaal klaar voor. Onze uitzonderlijk goede fotografen helpen je bij het aannemen van de goede poses en het hebben van de juiste mimiek. 

Wij garanderen je dat je een geweldige dag beleeft en met de mooiste foto's weer de deur weer uitloopt. 
 

Maatje meer fotoshoot € 99,-

 • inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • fotografie in 1 outfit
 • gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's digitaal voor € 139,-.

Optioneel:

 • € 50,- extra voor uitgebreide visagie en hairstyling (natuurlijke make-up, zodat je wel jezelf blijft) fotografie in 1 outfit
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een andere outfit (bij het boeken van meerdere outfits, zijn ook verschillende kapsels mogelijk)

Tegen meerprijs wordt je door onze professionele visagiste opgemaakt en krijg je een mooi kapsel zodat je prachtig op de foto komt.

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!
Iedere fotosessie is standaard met één outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan word je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond en ook je haar mag voor deze extra fotosessie nog een keer veranderd worden. Hier zorgt onze hairstyliste voor.
Je wordt standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en je ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
De foto's van de fotoshoot zijn al mooi zonder digitale fotobewerking. Maar uiteraard kunnen we eventuele oneffenheden op de foto digitaal bewerken voor je. Bekijk onderstaande foto's en zie het verschil van voor en na de digitale fotobewerking. 

maatjevoormaatjeonbewerktmaatjebewerkt 
[Form maatjemeer not found!]
Deze week voor een Maatje Meer Fotoshoot geweest...en wat was het gaaf om te doen...

Jullie zijn echt super..goede sfeer, prachtige stimulerende aanmoedigingen..en wat een gave foto's zijn het geworden...ben er nog sprakeloos van...oh nee juist super enthousiast...heb het al aan iedereen verteld die het horen wilde ..en zo niet dan toch..haha..

Meiden nogmaals super bedankt voor deze onvergetelijke ervaring..en ik denk wel..tot ziens...

Groetjes Anja uit Spanbroek

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - maatjemeer 1
 • zij gingen je voor - maatjemeer 2
 • zij gingen je voor - maatjemeer 3
 • zij gingen je voor - maatjemeer 4
 • zij gingen je voor - maatjemeer 5

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videomaatjemeer2

videomaatjemeer1

videosexymaatjemeer1

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.