facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Onze maatje meer fotoshoots

Alle fotoshoots

Prachtige foto's ook met een maatje meer

We horen vaak van mensen met een maatje meer dat zij nooit leuk op foto's staan. Holland Fotostudio gelooft daar niet in en bewijst jou met deze professionele fotoshoot het tegendeel! 

Voordat we beginnen met het fotograferen, nemen we eerst alles met je door. Zo weet je hoe het in zijn werk gaat en wat je van ons kan verwachten. Wij willen graag dat jij je volledig op je gemak voelt, zodat wij de mooiste foto's kunnen maken! 

Je hebt de keuze uit diverse fotoshoots. Zo kan je kiezen voor een gewone fotoshoot. Het is echter ook mogelijk om je in sexy lingerie te laten fotograferen. Ons team bestaat alleen uit vrouwen waardoor de sfeer in de studio losjes en comfortabel is. 

Bijzondere fotoshoot voor mensen met een maatje meer

Naast het maken van foto's geven we je ook graag stylingsadvies. Wij weten precies wat werkt voor de camera en hoe bepaalde accenten overkomen. Het is ook mogelijk om je op te laten maken door onze professionele visagisten. Vervolgens kunnen onze haarstylisten je haar perfect in model brengen. 

Wij doen er alles aan om jou de dag en de foto's van je leven te bezorgen! 

 

Zij gingen je voor...

  • zij gingen je voor - cat maatjemeer1
  • zij gingen je voor - cat maatjemeer2
  • zij gingen je voor - cat maatjemeer3

Portfolio maatje meer fotoshoots

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videomaatjemeer2

videomaatjemeer1

videosexymaatjemeer1

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.