facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • Annett fotoshoot 1 - 1
 • Annett fotoshoot 1 - 2
 • Annett fotoshoot 1 - 2
 • Annett fotoshoot 1 - 3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Gehandicapten fotoshoot gefotografeerd door Annett Holland

Wil je een fotoshoot bij Annett Holland boeken, dan kunnen wij deze mogelijkheid nu ook bieden. Annett doet 1 klant per dag en begint het liefst om 10 uur. Wil je een andere tijd beginnen kan dat in overleg. Uit gezondheidsredenen zijn de plekken zeer beperkt, dus hou hier graag rekening mee en vraag op tijd naar de beschikte dagen. De andere fotografen van Holland Fotostudio zijn allemaal door Annett Holland opgeleid en kunnen met een gerust hart aanbevolen worden! Maar wil je toch liever een shoot bij Annett Holland zelf, dan kan dat nu dus ook.

Annett heeft veel ervaring met kinderen met een beperking of handicap!

Omdat Annett is opgegroeid met twee gehandicapte zusjes heeft zij juist voor dit soort kinderen een bijzonder warm gevoel. Zij vindt het heerlijk om contact te krijgen met deze kinderen, ze te laten voelen hoe speciaal ze zijn en ze een warm bad  te geven! Tijd is het toverwoord bij haar! Ze voelt de stemming van een kind aan en zal daar rekening mee houden.
Onze studio is rolstoelvriendelijk!

Prijs: € 299 Fotografie

 • Inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • Fotografie in 1 outfit (laat het kind het toe mag ook omgekleed worden zonder extra kosten)
 • Gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto`s digitaal voor € 139

Annett zal alle tijd voor jou en je kind nemen. Dus wij vragen dan ook aan jou om genoeg tijd mee te brengen. Er worden veel meer foto`s gemaakt dan bij de andere fotografen. De prijs van alle gemaakte foto`s blijft net als bij de andere fotoshoots € 133 ongeacht hoeveel foto`s er worden gemaakt.
Publicatie: JA (wil je niet dat wij de foto`s voor ons eigen reclame gaan gebruiken komt er € 69 bij. Dan hoef je geen toestemming te geven.)

Omkleden tijdens de shoot is mogelijk, maar vaak niet verstandig. Geen kind vindt omkleden leuk, dus wij doen dit alleen als het kindje het toe laat. De tijd ervoor is er!
Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Hoe lichter – hoe vriendelijker!
[Form annett1 not found!]
Lieve Annett, nogmaals bedankt voor de geweldige foto shoot van Mauro!! Ik ben er echt heel blij mee! Er zitten gewoon zo veel mooie tussen! Ik was bang dat het lastig zou worden omdat hij al een tijdje niet fit is (hij wil niet lang zitten, lachen doet hij niet zo veel meer, hij wil alleen maar liggen en wat voor zich uit staren). Ik was daarom toch een beetje bang dat het niet zou gaan lukken. Maar ja, eigenlijk had ik beter moeten weten he, als jij de foto's maakt komt het gewoon goed !!!

Ik vind het echt zo bijzonder dat hij zo vaak naar de camera keek en dat hij goed bleef liggen. Hij heeft zich soms zelf een beetje voor je uit liggen sloven haha. Dat komt ook door jou hoor, hij voelt ook vast wel aan dat je een hele lieve, warme en bijzondere vrouw bent! Het was een gezellige shoot, ik ben trots op m'n grote manneke! Dus nogmaals bedankt voor deze mooie herinneringen !!!

Liefs, Lindy uit Puttershoek

Zij gingen je voor...

 • Annett 1 - voor 1
 • Annett 1 - voor 2
 • Annett 1 - voor 3
 • Annett 1 - voor 4
 • Annett 1 - voor 5
 • Annett 1 - voor 6

pakket1.1

pakket1.2

pakket1.3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.