facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

  • Bedrijfsfotografie - personeel 1

Zakelijk portretfotografie

De medewerkers van een bedrijf zijn vaak het aanspreekpunt voor klanten. Het is daarom erg belangrijk dat zij op hun foto echt overkomen zoals zij zijn. Stijve, ongeïnspireerde foto's dragen niet bij aan een positief beeld van een onderneming. 

Zakelijk portret met een persoonlijk karakter

Bij Holland Fotostudio kijken we daarom verder dan alleen 'een goede foto'. Wij vinden het belangrijk dat in zakelijke portretfotografie het karakter van het bedrijf en van de persoon verwerkt zit. Het plezier wat de medewerkers hebben in hun werk, moet goed terug te zien zijn op de foto. 

Wij doen er alles aan om de foto's zo persoonlijk en toch formeel mogelijk te laten zijn. Alle positieve eigenschappen van zowel het bedrijf als de medewerker worden weergegeven. 

Portretfotografie in de studio of op locatie

Het is mogelijk om de zakelijke foto's in de studio te laten nemen. Wij hebben daar de beschikking over uitstekend licht, verschillende attributen en ook onze visagisten en haarstylisten zijn aanwezig. 

Daarnaast fotografeert Holland Fotostudio ook op locatie. Dit is erg leuk als je over een bijzonder bedrijfspand beschikt of in een prachtige omgeving werkt. 

Doordat portretfotografie maatwerk is, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat. Heb je vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan je graag te woord! 

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.